+1 oy
684 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından

Geçen gün bana gül alıp gelmiş hemen fotoğrafini çekip kardeşime göndermek istedi annem babam da görsün diye hediye alınca da böyle yapıyo bir yere gidince hatıra olsun diye foto çekilince de böyle yapıyo.. söyledinmi gösterdin mi diyo.. gösteris olsun diye yapmiyoda sanki kızıniza kıymet veriyorum ilgileniyorum mesajı vermeye çalışıyor diye düşünüyorum başka ne niyeti olabilir ki :angel: ne dersiniz..   böyle yapan başka erkekler de varmı acaba sizinkiler nasıl davranıyo.. 

29 Cevaplar

+1 oy
(9,621 puan) tarafından
Esim göstere göstere bise yapmaz bana bise aldığı zaman maddi yada manevi olarak yaptığı zaman ailem farkettiginde eşime teşekkür ederler eşim beni mutlu ettiği için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ailen eşine birseymi dedi zamanında
(55 puan) tarafından
Hayır bişey demedi ama biz 30 yaşımızdan sonra görücü usulü evlendik aşk evliliği değil yani ve ben en çok güzel söz sevgi alaka bekleyen biriyken görücü usulü evlendjm acaba onun için mi böyle yapıyo aşk evliliği değil ama aramızda sevgi var mesajımi.. gerçi bir kere bile bana seni seviyorum demedi ama.. ://
0 oy
(138,118 puan) tarafından
sjsjjsjs esim yapmazda bama aldini be dayanamayip gosterrrim herkeze yani aileme ☺
0 oy
tarafından

Yapsında tek ailenede göstersin kız :D

0 oy
(2,562 puan) tarafından

Benim esim ole yapmaz ama bencede iyi niyetinden yapiyor gibi anlattiklarindan:)

0 oy
tarafından

Ya gosterıs degıl asla o bakın kızınıza ıyı bakıyorum demek bence :) benım esımde yapar bıyere tatıle gıttıgımızde annene sıyeldın mı der nıye soyleyeyım dedıgımde kızlarını gezdırıyorum bılsınler der :)

0 oy
tarafından

Yoo öyle bişey yapmıyo :)

0 oy
tarafından
Eşim degil de kaynanam yapar aynı şeyi.  Bir atlet alsa çocuklara anneannene de emi babannem aldı de der . Bisey alır bana da annene dedinmi der hemen
0 oy
tarafından
Kıymet gosterdigi sevgi saygı verdigi degerle olur canm   

Sanki biraz gösteriş gibi geldi bana
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Yok kiz yapmaz ama bazen simdi bizim bi aile grubu var whtsapda esim gecen iste bana bi hediye aldi tabi yillar snra aldigi icin hadi at at gruba sen ztn atmissindir dedi "DD :D yani bana normal gelio canim cok taklma yani bosver yapio hic yoktan
0 oy
tarafından
Eşim yapmaz benimde yapmamı istemez 
0 oy
(634 puan) tarafından
Ne güzel demekki sana değer veriyor ailene deger veriyor taktir teşekkür bekliyor taktir et teşekkür et daha ne istiyorsun 
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Benimkide bazen şakasına söyler bi art niyet yok yani☺
0 oy
tarafından
Yani kızılacak bişey yok ama tuhaf yani :D  benim eşim ani yaşayalım der fotoğraf bile çekilmez çekmez de kimseye de bü şekil gösterişte bulunmayız ama zamana göre çok da kötü bişey yapmıyor yani 
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Şahsen bende güzel yemek yapınca kaynanam bilsin isterim ah ne hamarat gelinim desin oğluma iyi bakıyor. Aynı kafadandır oda sana nasıl güzel baktığını ailende bilsin akılları kalmasın diyedir
0 oy
tarafından
Kötü niyetle yapmıyor o kesin .. 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Yok canm hiç huyu değildir öyle şeyler 
0 oy
tarafından

Benim eşimde oylle :wassat:

0 oy
(397 puan) tarafından
Hahaha aynı benimki ama hediye falan almaz yemek yapınca der aileme yemek yaptım diye amaç kızınıza değer veriyorum kıymetini biliyorum yani
0 oy
tarafından
Kötü niyeti yoksa boşver kızınıza değe veriyorum demek istiyordur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,072 göst.
28 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 352 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 359 göst.
21 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OznurY (217 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 1,124 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Minikkedi (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,854 soru

23,598,059 cevap

305,868 kullanıcı

...