0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
14 aylik bebegim kusburnu verebilirmiyim birde kahvaltida ne iciyor bebeginiz?

4 Cevaplar

+1 oy
(1,315 puan) tarafından
15 aylik veriyorum ama hazır vermiyorum kaynanam memleketten kurutup yoluyor onu  kaynatıp veriyorum kizima sabahları kahvaltıda ayran veriyorum bazen aşırı açık bir çay yada evde kendim yaptığım meyve sularından veriyorum 
tarafından
Bizimki meyve suyu sevemedi bir turlu kati meyve sikacagi aldik havuc elma sıkıyorum sevmiyor
(1,315 puan) tarafından
Sulandir biraz canım ben öyle yapıyorum içine de tatli olsun diye ucundan bal katıyorum valla kizim kapış kapış içiyor dikkatini ceksın diye bazen kahve yani su bardağın içine koyuyorum bazen renkli türk kahve fincanlarım var bazen onlara koyuyorum bazen pipet suluguna koyuyorum dikkatini çekiyor merak edip ağzına alıyor içiyor
tarafından
Tesekkur ederim canim deneyim bir:)
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Civcivcim benim oglum 8 aylik veriyorum kahvaltida
tarafından
Bnde veriyorm 6. aydan beri hem pekmez hem kuşburnu :)
(7,619 puan) tarafından
Aynen bende sabahları karistiriyorum 2 de cici bebe oh mis
tarafından
Ben direk veriyorm 1 tatlı kaşığı , mesela bi parça peynir yedi hemn onu veriyorm sonra yumurta sarısı yedi mesela arkadndan veriyorm tatlı ya hoşuna gidiyo :)
(7,619 puan) tarafından
Bizimki de tatlıcı
tarafından
Bizde tatlıcıyız :)
0 oy
(42 puan) tarafından
10 aylik bebegim veriyorum  kahvaltilarda annem yapmisti marmelat seklinde 
0 oy
(51,983 puan) tarafından
portakal suyu sikiyodum o zamanlar şimdi cayi demlerken kuşburnu atıyorum icine ondan iciyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
3 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde busekrm (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Bimuallime (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
11 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hosmerim (2,950 puan) tarafından soruldu

411,865 soru

12,398,824 cevap

44,334 kullanıcı

Kategoriler

...