0 oy
1,078 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (817 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Merak ediyorum kızlar 3,4,5 çocuğu olanlar hayatınızda herşey yolunda mı , psikolojiniz falan nasıl , çok çocuk sahibi olmak güzel mi ne biliyim ya ben tek kızımla gündüzleri iyi hoşuz akşam oldu mu Allahım ne zormuş diyorum zor uyuyor bazen uyumuyor falan. Diyorum çok çocuklu aileler napıyor acaba.

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
4. cocugu düşünüyorum,bukadar karamsar bakmadim, hayata, cocuklarima, esime, evime. Istedikten sonra, Rabbim sabrini gücünü veriyor, istemeyende lutfen onlemini alsin, bu pskoloji ile cocuk buyutmeyin, hem kendinizi hem cocugunuzu ziyan edersiniz
-Reklam-
0 oy
(1,379 puan) tarafından

Bir çocuğun başında pervane olduklarını düşünmüyorum onlar sistemi kurmuş olmalı :)))) biri birini diğeri ötekine bakıyordur :) 

tarafından
Bilmiyorum canim herkesin teknigi farkli, 24 yasinda 3. cocugumu aldim kucağıma, büyük kizim 8 oglum 5 kucum yeni doğmuştu cok şükür ozamanlar kiskanclik olmadi, simdi kizim 15, oglum 12,5 kizim 8 yasinda, kıskançlıkları simdi basladi, büyüdükçe dertleri de büyüyor. Kucukkken her yemegi yedirebiliyorsun, her kıyafeti giydirebiliyorsun,dusunu temizliğini sen istedigin zaman yapiyorsun, senin belirledigin saatlerde parka gezmeue cikariyorsun, buyudumu bunlar degisiyor canim, eskiden esime ne yemek yapayim derdim,simdi cocuklara soruyorum, hepsinin ortasi yemek yapiyorum :)
(1,379 puan) tarafından
Canım sen kaç yaşında evlendin ki
tarafından
16,5 yaşımda, 17 de anne oldum
(6,138 puan) tarafından
Yanlış bisey söylemek istemem ama hani derler ya kendini kurtarmisin diye boyunca çocukların olmuş genç kaynana olcan :) ne güzel ya tabi yaşayan bilir ama sen yine de ailenle güzelsin
tarafından
Estagfurullah canim ben her nefeste rutubet kapan biri degilim, Rabbim herkese nasip etsin, suan gençliğimi yasiyor diyebilirim :) erken yaşta cocuk sahibi olmanin avantajlari var, kizim yanimda duruken hem benden uzun 1,68 boyunda, hem bana benzedigi icin gören kiz kardesin mi diyor :p
0 oy
(717 puan) tarafından

Hamisi pek bilmiyorum ama kelebek ı biliyorum yani yorumlarını beğeniyorum haklı bence burda hamsi çok ağır konuşmuşsun bu tarz bi üslubu hakettiğini düşünmüyorum kelebeğin yaik gerçekten bi kadın olarak söylediğin laflar çok ağır heleki konu şiddetse 

tarafından
Yoksulluk degil tatlimmm psikolojisi bozuuuk acik net kocam yanasmiyo naoicam diyo adam yanasiyo surundurucem diyo cocui seviyorum ama hyatima engel diyo hep dertleniyo bu boyleyken birine alisamiyoken korunmuyo kurtaj dusunuyo saglikli insan belirtisi yok kadinda
(475 puan) tarafından
Kelebek cnm ben haklı demiyorumki hamişe sadece uzatarak hiç tanımadığınız insanlarla mahşerde hak hukuk davasına girmeni istemem anlamışki hatasını sorularını gizlemiş zaten büyüklük sende kalsın
tarafından
Uyaridan kapaniyo canim ne gizlemesi gelir o yarin bi gun haklisin ama gerek yok naparsa yapsin :)
tarafından
Çok ayip olmus bayanlar tam olarak blmiyorum knuyu ama arkadaslarn yaptigi yorumlari okuduguma göre ne gerek war üc gunluk dunyada kalp kirmaya we arkadasmzn daha önce paylastgi ailevi sorunu ortaya atmaya
tarafından
Gercekleri agir geliyo arkadasa bosverdik canim
0 oy
(6 puan) tarafından

Valla canim benim yengem ayni durumda hic tavsiye etmem. Yas araliklarida az oldugu icin ucu de birbirini yiyor surekli kavga dovus ev temiz kalma sansi yok burnundan dokuholar kadincagzin. Dun aksam ondaydim en kucuk yigenjm duvarlari boyamis keceli kalemle sildik cikmadi kadin nerdeyse aglma durumuna geldi. 

0 oy
tarafından

Hamiş nerelerde, haberi olan varmıdır 

tarafından
Bendr cok merak ediyorum
(1,690 puan) tarafından
Bu posttan sonra uygulamayı siliyorum diye bi post açmıştı o günden sonra da gören olmadı sanırım
tarafından
Anladim canim, burda gözlemlediğim kadar  iyi degildi, insallah durumu iyidir, Allah yardimcisi olsun
tarafından
Duvarina baktim oyle bi post goremedim kaldirmis galiba
(1,690 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun.. aynen canım kaldırmış
0 oy
tarafından

birbirlerini buyutuolardir onlar biz ortanci kardesimle beraber buyuduk en kucugumuz şuan 6 yasinda ikimiz idare ediyoruz :)

0 oy
(2,865 puan) tarafından

Bu Kavga çıkan post değil miydi niye tekrar yayınladınız ki. 

tarafından
Ben yorum yapinca tekrar başa gelmis, niyetim tekrar tartışma yaratmak degildi, :$
(1,508 puan) tarafından
Kiz sen bu puani ne ara yaptin
(2,865 puan) tarafından
He sen yorum yapınca mı çıktı yukarıda Admin yeniden gönderildi  yazıyor da dedim Admin mi şaaptı.. :D
(2,865 puan) tarafından
Çaldım puanı çok olanlardan :D
(2,865 puan) tarafından
Boşver sevgicim ya zaten Hamiş de yok buralarda

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 453 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
27 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 267 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 96 göst.

408,308 soru

12,266,140 cevap

37,474 kullanıcı

Kategoriler

...