+1 oy
353 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar dogum iznine ayrildim dogurdum aylar oldu hala muhasebeci izne ayrildigimi vs onaylamiyor adam biraz sıkıntılı is yerini sıkıştırıyorum ariyorlar oyalayip duruyor dort aylik oldu cocuk asgari ucretli calisandim yatarsa ne kadar yatar ve bu muhasebeci onaylamadan parami alamazmiyim baska biri yapamaz mi onun yapmasi gerekeni 

11 Cevaplar

0 oy
(485 puan) tarafından
Benim bildiğim 7bintl felan yaatiyor canım 
(2,671 puan) tarafından
Kız 2sebe önce arkadaşım okadar aldı şuan daha çok alır
(485 puan) tarafından
Aklımda okadar kalmış
-Reklam-
0 oy
(9,619 puan) tarafından
10 bine yakın para yatar canim o onaylamadığı sürece alamazsın malesef 
tarafından
Baska muhasebeci yapsa olmaz mi canim ve bunun süresi ne zaman a kadar biliyor musun
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Bakanlığı ara şikayet et
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Onaylamazsa nasil alacan canim sen ozaman hala çalışıyor görünüyorsundur doğal olarak yatmaz. Ben 2019da 5 buçuk 6 civarı almıştım. Canim simdi daha cok alırsın ama net bilmiyorum. 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Muhasebeci onaylamadan paranızı alamazsiniz . En az 10 gün de bir onaylatiyor sistem. Ayrıca doğum yapali 4 ay oldu ise SGK nizi onaylamadan önce raporunuz onaylamış olması lazım yoksa ceza durumu olabliyor SGK çok hassas hemen ceza yazıyor . Asgari ücret ise aşağı yukarı 9 bine yakın alırsınız . 3577 brüt : 30 * 112 = çıkan sonuç / 3 * 2 = doğum paranız .
tarafından
Canim analik raporum gorunuyor raporlar kısmında para yatmismidir
(1,466 puan) tarafından
Tıkladığınızda para miktarı da çıkması lazım onayladiysa raporu kendiminkini atayım size
tarafından
Yorumlarda paylastim bi bakabilir misin canim
(1,466 puan) tarafından
Sizin kini göremedim kendiminkini attim
tarafından
Simdi gorunuyor canim
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Sistemden otomatik gidiyor diye biliyorum. Cuma gunu 32 haftalik oldum.calisamaz aldim ben ama isyeri kendimizin zaten, esim sigortami ödüyo, muhasebecimize de gonderdik raporu  ama hani birseyi atlamayalim diye hastanede raporu aldigim kadina sordum, ben biryere biildircemmi, birsey yapcam mi diye hayir dedi. Özel hastaneye gidiyorum omu fark ediyor acaba? Yoksa birsey yapmaya gerek yok derken hani o bilmez tabi kendi isterimiz oldugunu, isyeri sistemden otomatik gorecek anlaminda mi dedi bilemedim simdi. Sikayet edecegini soyle. Bu sefer bildirilmedi diye alamayabilirsin parani. Süreleri var o bildirimlerin.
(1,363 puan) tarafından
Anaa bende asgari ucretten gorunuyorum 8902 lira yatacak, simdi hesapladim.. Ne bu be hastane masrafimi karsilamadi :) sirf 4000 dogum, her gittigimde testi tahlili 500-600 odeyip cikiyorum muayne hariç
(1,466 puan) tarafından
Evet sistemden otomatik düşer siz bir şey yapmıyorsunuz . İsyerinizde yapmıyor. İşyerinin SGK şifreleri SMMM de oluyor o sifrelerle giriyor SGK sistemine ordan goruyor otomatik ona düşüyor o sadece onaylama kısmını yapmak zorunda ve SGK tahakkukunda sizi izinli göstermeli
(1,363 puan) tarafından
Bukadarini bilmiyordum... tesekkur ederim.
(1,466 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(86 puan) tarafından
Yanlış değilsem 11 bindi
0 oy
(1,466 puan) tarafından

benim ki bu şekilde bir ekran olması lazım 

image

image

tarafından
Bende paylaştım bi bakabilir misin
0 oy
tarafından
Muhasebeciyi şikayet et bence nasıl sıkıntılı olunuyor görsün ! Hakkını vermiyor dengesiz 
0 oy
tarafından

Benimko böyle görünüyor 

image

(1,466 puan) tarafından
Benim ki gibi 4a vs diye yazıp girseniz . Ekran ne olcak acaba orda. Burda rapor bilgileri vsr cunku
tarafından
Ekledim yorumlara canim bakanilirmisin
0 oy
tarafından

image

Bi sekilde gorunuyor canim
(1,466 puan) tarafından
Siz bence bir 170 i arayin onlar size yardımcı olsun . Raporlar tamam güzel görünüyor bu sistemde ama ödemeler yok
tarafından
Canim başka muhasebeciye bilgilerimi versem baska muhasebeci yapsa olur mu
(1,466 puan) tarafından
Sizin bilgileriniz değil işyerinin SGK bilgileri gerekiyor. SMMM de onu kimseye vermez. Bence öyle bir şey yapmayın . İşyerine söyleyin onaylaması halinde işyeri ceza yer
tarafından
Güvendiğimiz bir muhasebeci var da ondan sordum canim oluyorsa ona teklif edelim diye
(1,466 puan) tarafından
Kendi muhasebeciniz şifreleri vermez kimsede o ise karışmaz bence siz bilirsiniz yinede

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 192 göst.
27 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 410 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde batkaaldu (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meryemm (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.