Kızlar Günaydın biraz dertleşmeye ihtiyacım var. Benim bi görümcem var tuhaf birisi ve çevresindeki herkes buna alışmış kimsenin bişey dediği yok ona , mesela bizim çeyiz serme günümüzde kayınvalidem evine yemeğe çağırmıştı görümcem içerde uyuyormuş böyle bir günde hoşgeldiniz demedi neyse ne ben ne benim tarafım kimse bu olaya takılmadı sadece şimdi düşününce çok yanlış geliyor, mesela kayınvalidem yemeğe çağırıyordu bizi ben gidince masayı kuruyordum herşeyi hazırlıyordum oturuyorduk o uyuyordu biz masaya oturunca gelip oturuyordu, benim de yengem var biz böyle durumlarda beraber hazırlar anneme yaptırmayız mesela yengeme misafir gelcekse ben gider yardım ederdim gibi böyle gördüm çevremde de hep şimdi görümcemin hareketleri çok yanlış geliyor neyse evde rahat bi hayat yaşadı yeni evlendi damat Antalya'dan biz Bursa'da oturuyoruz damadı aldılar buraya işini gücünü bıraktı yerleşti buraya çok da iyi birisi ama benim görümce parmağında oynatıyor çocuğu , bizi oturmaya çağırıyorlar mesela 3 -4 kere gittik 1 sefer kapıda karşılamadı biliyor musunuz ya uyuyor o saatte ki geleceğimiz belli ya giyiniyor oluyor ama mutlaka biz içeri geçip oturduktan 15 dk sonra 20 dk sonra çıkıyor sonra da eşine diyor çay koy diye o da her dediğini yapıyor ben artık oraya gitmeye sıkılıyorum evin hanımı sanki damat , ben kalkıp yapıyorum çoğu zaman . Şimdi Bunda ne var diyenler olcak ama kendinizi yerime bi koyun çok samimi değiliz onunla siz görümcenize, eltinize gitseniz sizi çağırıp uyuyor falan olsa çağırmasaydın o zaman demez misiniz?herşeyi geçtim ayıp değil mi ya. 6 aylık oldum ilk yeğeni olcak daha bir çöp almadı bebeğe ama kendi başı sıkışınca hemen abisini arıyor bişeyler istiyor falan, benim de 2 gün önce abimin kızı oldu ordayken dedim işte doğdu diye hiç nasıl oldu sağlıklı mı sormadı bile insan muhabbet olsun diye bi sormaz mı ya ? Ben şimdi bu kızla napayım? nasıl davranayım ? Daha bunun gibi bir sürü şey var bana ters gelen ama kimse uyarmıyor onu herkes alışmış bu hallerine küçükte değil 32 yaşında