+1 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yarım saattir ağlıyor uyumak istemiyormis tlf istiyormuş sonra babamı ara dedi aradım gene susmuyor babası geldi şimdi lan hicbiseu yokmuş gibi oynuyor gülüyor ben ne yaptım da benden nefret ediyor herhal anlamış degilim:woot:

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
:-)))) yaaa ne güzel anlatmışsın beee kuzum 
tarafından
Kurban olurum yaa belki uyumak istemiyor kız nedir baba aşkı bende anlamadım gitti
tarafından
Kız agalmaktan kıpkırmızı olmutunl görende dövdüm sanır yani babası gelince arabasını gösteriyor gülüyor lan ilerde böyle olmaz inşallah emekler çöp
tarafından
Yaa biz doğuralım onca sancı aci çekelim 7/24 biz uğraşalım tek görüşte babaci oluyorlar anam benim de öyle daha şimdiden bacım yandım bende desene:-))
tarafından
Çok zor bebemm çok zor çok dertliyim ☺️
tarafından
Rabbım başka dert vermesin kuzum ⚘❤❤⚘
-Reklam-
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Ahahaha benimkiler de öyle :D babaya ölüp bitiyor lar sanki BKunu ben  temzlemiyrm
tarafından
Ay sorma Merve ya oluyordum onu çıkarırken ben neler çektim
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Ahahhahah aynı benim bebis gibi evde günün 24 saati ağlar babası gelince yada başka yere gidince hep uyur beni yalancı çıkarıyor bu çocuktan mi şikayet ediyorsun diyorlar :) :) 
tarafından
Lan beni onu vikaricam diye ölüyordum şunun yaptogina bak hele
(2,772 puan) tarafından
Yerim ben onları nazlari bize geçiyor :) hep bizi gördükleri için baba onlara daha tatlı gelir :)
(2,772 puan) tarafından
3 sene oldu halen unutamadın doğumu :(
Nasıl yapacaksın 2. Çocuğu Yıldız :)
tarafından
Kız Meryem oyundaki kankamm Sımdi anladım sinirden☺️ aynen ya benimki travma olmuş yawrum çok zordu
(2,772 puan) tarafından
He bacım benim:) :)
(2,772 puan) tarafından
2.kolay olur inşallah öyle de olur zaten
tarafından
Haha güzel oldu bu sevindim ☺️ insalalh ama ikiniciye sezeryan diyordum onuda zor diyollar
(2,772 puan) tarafından
Onun da zorluğu vardır illaki.
Ben ikisini de normal doğum yaptım vala anlamadım açıkçası nasıl olduğunu :) :) bu gazla bir tane daha yaparım :) tabi şaka bir yana aman aman iki aydır çok çekiyorum
tarafından
Kız ne güzel massallah oule olsun ben hemen yaparım ha gazi mi var
(2,772 puan) tarafından
Hem gazı var hem kızımın kıskançlığı ev işleri falan derken bunaldım Allahtan kızıma bakan varda
tarafından
Kim var kız bakan bende istiyom o bakandan ;) o kıskançlık olur diye biraz daha bekliyorum bende bir 4 yaşına falan gelsin öyle düşünüyorum iki çocuklu insnalara hayranlıkla bakıyorum valla
(2,772 puan) tarafından
Alt katta kayinvalidem var sabah alıyor akşama kadar :) bazen kızım istese eve geliyor uyku vakitlerini de evde yapıyor öbür türlü hep orda :) canı nasıl istiyorsa öyle yapıyor kızım
İnan çok zordu 1 ayı özellikle şükür artık düzeliyor birlikte buyumeleri iyi olacak inşallah. ALLAHIM sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canım. Doğumun da çok çok güzel geçer :)
tarafından
Ay ne güzel iyiymis kayınvaliden o zaman şanslısın kuzum  aynen ikiisi büyutuo rahat edersin ilerde aminnn ecmainn Allah razı olsun aşkım inşallah inşallah ❤️
(2,772 puan) tarafından
Sağolsun çok iyi yazın oğlumu da atarım oraya :) :)
0 oy
(5,221 puan) tarafından

Günlerdir huzursuzluk yapan ağlayan bebeğim yaklaşık bir buçuk saattir babası ile dışarıda ve çıtı çıkmıyormuş sanırım nazları bir tek bize geçiyor:D

tarafından
Anammm inanamıyorum ya nedir bu baba aşkı
(5,221 puan) tarafından
Sanırım onları gün içinde fazla görmedikleri için özledik lerinden böyle oluyor
tarafından
Öylede sanki gören derki bu kadın evde çocuğa şiddet ediyor çocuk bir anda beni satıyor ya
(5,221 puan) tarafından
Bizim kız 7 aylık oldu sayılır Baba demeyi öğrendi Eşim de bana kıskan çatla diyor Sanki onun bokunu temizleyen ben değilim bide uyanır uyanmaz bana bakıp baba diyo puhahah :D
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Öyle olunca ben baba ile 10 15 dkk tutuyorum bebeğimi girmiyorum odaya sonra girince beni görünce gülüyor :D
0 oy
(2,593 puan) tarafından

Aynı da benim oğlum benim ki de uyuyacağı zaman beni ister ya da babası yokken aynı anda eve gelelim baba baba diye babasına koşar geçen haftalarda eşim şehir dışına çıktı 2 günlüğüne babasını görüntülü aradık gördü ondan sonra uyudu sabahın köründe baba diye dışarı çıkarttırdı kendini mesela duşa giriyorum eşime diyorum uyanırsa maması suyu falan burada çıkıyorum uyandı mı diyorum kımıldamadı bile diyor ben daha giyinirken kıvranmaya başlıyor :)

0 oy
tarafından
Ahahha benım kzım aseli anlatmışsın bazen öyle yapyor 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 117 göst.
1 Şubat 2023 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 756 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (27 puan) tarafından soruldu

404,392 soru

12,114,729 cevap