Kizlar evliliğimin devam etmesi hayirli mi diye istihare namazina nasil yatilir diye sormustum.
Bugun dayım aradı beni bana söylemeden kendisi namazi kılıp rüyasına yatmis ruyasinda cok guzel seyler görmüş.
Esimle benim konuya gelirsek suan hâlâ babasinin evinde bende ailemdeyim bana mesaj atti konusalim dye olur dedim iste sonra yine kavga ettk babasi aklina baya girmis kurana el basti senden bosancm sevmyorum diye, iki gun sonra kizimi gormek istyorum goruntulu dedi bende dedm ya bizim yanimizda olursun eve goturursun bizi ya da bosanma davani acarsin cocugunu gorme hakkin olur dedim ben elimden geleni yaptim dedm annemi babami ara ozur dile dedi bana hic bi sucum yokken onlara karsi ustume yurumelerine rağmen aradim bi hatam varsa ozur dilerm dedim sirf yuvam icin, sonra beni almaya gelecgni soylemisti bana dyorki esim ben burda rapor aldim tedavi gorecm arkasndan dizimden ameliyat olcm birazda oyle rapor alcm ikimizde kafamizi dinleyelim diyor. Bende dedmki bu cocugun aşı karti evde herseyi evde kontrolu var ben evime gitmek istyorum gel bizi al tedavi goren ordada gorur ben engellemyorum dedim, yok dedi burda kalcm dedi orda kaldkca akli yikanck diyeck bisey bulamiyorum birdaha yazma bana dedim resmen benimle oyun oynuyor ne ypcm blmyorum dayimda boyle ruyasina yatmis bizim aramiz iyimi olck bu iyi ruya bu anlamami geliyor blmyorum
Resmen icine seytan kacmis gbi uzun oldu k.bakmayin napcm blmyorum..