Babam yıllarca içti sıçtı bana sahip cikmadi karilarla kızlarla barlarda pavyonlarda gezdi annemi kaç kez aldattı çok küçükken annem babam ayrıldılar yıllarca babamın yüzünden eksik boynu bükük gezdim eşimle dört aydır ayrıyız babam bugün eşimi aramış beş altı kere eşimle birlikte birbirlerine annemin hakkından atıp tutmuşlar...
Babam zaten o kadına gitmeyeceksin evine almayacak sin o sizin yuvanizi yıkar diyordu üstelik eşimin yanında eşim anneme durduk yere kinleniyordu artık dayanamıyorum ya bunu bana yapmasın eşimle babam bir olmuş annemi bana kötülüyor dar günümde zor günümde yanımda olan annem çocuk hasta olur annem koşar bana birşey olur annem koşar babam çam babası cinnet geçirdim babamin bende hiç bir emeği yok hayatımada karışmaya hakkı yok şimdiye kadar başımı okşamış değil hangi okulda okuduğumu bile bilmiyordu yani artık çok bıktım bide babam beni tehtit ediyor eşine dönmezsen savcılığa kağıt vericem anneannesi çocuğu hastalandiriyor dövüyor diycem diyo babam falan değilsin dedim ne demek bu ya çocuğumu alsalar ben naparim soruşturma acsalar sinirden yazamıyorum beynimin yarışı uyuşuk sabahtan beridir başım ağrıyor