0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,106 puan) tarafından
Kizçeler 29+4 günlük hamileyim geceleri sağ parmak uçlarımdan omzuma kadar olan uyuşma ve parmaklarımda sızı ile uyanıyorum ve ellerimde  kolumda hissizlik oluştu bardağı bile zor kaldırıyorum  doktor karpal tünel sendromu tanısı koydu tedavisi kordizonlu ilaç olduğu için gebelik ve emzirme döneminde de kullanamayacağım sadece Medical bileklik onerebilecegini söyledi dünden beri kafamda bebiş doğunca nasıl tutacağım hissiszlik oluşursa düşürürüm korkusu yaşıyorum ve moralim çok bozuluyor var mı bu durumu yaşayan nasıl atlattiniz 

1 cevap

0 oy
(1,154 puan) tarafından
2. Gebeligimde eritama nodusum oldum ayağa kalkamıyordum 2 ayağımda pert durumdaydı tanı koyulana kadar 2 hafta geçti resmen chek-up yapildim her branş gördü en son ramotolog gördü tanıyı koydu kortizonlu ilaç verdi ki bunu kullandigim zaman hem hamileydim hemde ilk çocuğumu emziriyordum doktoruma söyledim önce senin iyi olman lazım ki çocuklarına bakabil dedi haklıydı gebelikte belli oranda kortizon kullanılabiliyor ama sıkı takip istiyor hem kadın dogumcun hemde ilgili branşın ortak ve organize gitmesi gerekiyor tüm hamileliğim boyunca kullandım kortizon şükür çocuğuma kortizon kaynaklı hicbir şey olmadı 
(1,106 puan) tarafından
Dün gittim ve ne kadın doğum doktorum ne nöroloji doktoru olumlu konusmadi bu konuda kullanamazsin dediler sanırım kadın doğum doktorum nöroloji doktorundan etkilenerek söyledi bilemiyorum farklı bir doktora 29 una randevu aldım tekrar inşallah o bir ilaç tedavisi falan uygular da kurtulurum su dertten hayırlısıyla teşekkür ederim canim
(1,154 puan) tarafından
Eğer nöroloji doktorun kullanamazsın dediyse kadın doğum doktorun zaten onaylamaz eğer kullanabilirsin deseydi bebeğin durumuna göre kadın dogumcun karar verecekti daniş yine bir kaç doktora çünkü önce senin iyi olman lazım ki bebeğine bakabil
(1,106 puan) tarafından
Aynen canım haklısın bakalım gideceğim bir doktora daha sağolasın ❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 51 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (295 puan) tarafından soruldu

404,895 soru

12,129,248 cevap

36,496 kullanıcı

...