0 oy
800 göst.
Diğer kategorisinde (551 puan) tarafından
Karşı komşum yaşlı ev sahibimiz zaten ben kek falan yapınca götürüyorum o da tabagimi getirirken içine bisey koyup veriyor sağolsun ama bi kere pirinç istedim verdi baktım boceklenmisti bi kerede bi hamur isi yapmisti onun icindede yumurta kabugu vardı evide çok temiz değil kınamıyorum yaşlı sonuçta hAllah yardimcisi olsun hepimiz o günlere gidicez ama demek istedigim siz yermiydiniz eskiden yiyordum ama şimdi bilmiyorum biraz önce bi tabak getirdi bizim yöreye ait diyor sulu yemek ama yiyip yememekte kararsizim

27 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından
Yok canım yiyemiyorum benim takıntım var zaten herkesin yaptığını çok zor yerim
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Yerim oyle takintim yok dur hata pasta corek tatli gelse daha hosuma gidiyir :)
0 oy
(13,554 puan) tarafından
Ben yıyemıom yalan değil şimdi biraz tetenekliyim bu konuda
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bir Allah in kulu bir şey vermediği için böyle derdim yok kızıma doğum günü yapmıştık geçen sene bütün apartmana birer parça dağıttım büyük pasta yaptırdık diye çoğu kişi tabağımi geri bile getirmedi ben de isteyemedim kaldı taşındık ordan buraya geldim burda da kimsenin bir şeyini görmedim 
0 oy
(801 puan) tarafından
Sirf şu yemek yüzünden kimseye gitmiyorum dişardan gelen yada gittiğim bir misafirlikte yemek yiyemem dişarda da yemek yemem yersem bitiremem hijyenik yada değil huy meselesi. 
0 oy
tarafından
Kınamam asla ama yemem
0 oy
tarafından
Tanımam lazım ve nolursa olsun kimseyi kinamiyorum bende çok dört dörtlük temiz değilim ama temiz olması lazım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
29 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 659 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.