İyi günler kızlar hatırlayanlar bilir babamın evindeyim demistim 1 hafta kaldım eşim bir kez olsun aramadı neyse kuzenimin nişanı vardı evden çıkarken bir hışımla çıktığım için düzgün kıyafet almadan çıktım nisandan 1 gün önce akşam abimle eve geldim anahtarım vardı eşim evde yoktu topladım eşyaları kayinbabam geldi ne oluyor size kendinize gelin dedi kocan nerde senin dedi bende 1 haftadır arayıp sormuyor bilmiyorum dedim gitti kayinbabam ben tam evden çıkacaktım baktım eşimle kayinbabam gelmiş meğer eşimi aramış kayinbabam ben istemiyorum artık dedim kayinbabam kapıyı kilitledi konuşacaksınız ortada çocuk var ve sebep çok saçma dedi kayinbabam bana eşime akıl verdi bende bir daha bu evden cikarsam asla gelmem umrumda bile değil dedim eşim de çok sinirliydi akşam vakti benden habersiz hiç bir yere gidemezsin dedi gidersen bu evlilik tamamıyla biter dedi bende tamam hatalıydim ama bu kadar uzamaya ne gerek vardı dedim beni anlamanı istedim dedim bana kısasa kisasla gelirsen herşey daha kötü olur dedi sunan işi yok borçlar birikti başvuru yapıyor çağıran yok çok bunalımdayım üstüme gelme zamana bırak beni dedi ne istesem yapmıyor muyum istediğin her yere gitmiyormusun ama bu mahalle de bakkala gitmeni bile istemiyorum dedi ben seni sevmesem babamın nasihati bile umrumda olmaz felan dedi peki neden hiç aramadın oğlunu özlemedin mi dedim babanı 4 5 defa aradım hep kapalıydı dedi hergün foto videolarına bakıyordum dedi kızlar birde ben bu evde saat 10da uykum geliyor hergün baş ağrısı hergün kabus görüyorum bu evde boğuluyorum sanki dışarıya kaçmak istiyorum eve geleceğim zaman ayaklarım geri geri geliyor mesela eşim sabah melek gibiyken akşama hiç birşey yokken şeytan gibi oluyor biri birseymi yaptırdı acaba diyorum çünkü babamlar da kalırken ne kabus ne baş ağrısı gece 3te uyurdum banamisin demezdi ama bu evde çok çok farklı herşey olabilir mi sizce dua eden herkese teşekkür ederim ama eşime karşı halen aşırı kırgınım zamanla düzelir mi bilmem içimden ona karşı hiç birşey gelmiyor mutlu olmak gülmek için resmen zorluyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum uzun oldu hakkınızı helal edin