0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (1,552 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar.. Benim kızım bugün 13 günlük oldu.. Altını değiştiriyorum, karnını doyuruyorum, gazı mı var diye gaz damlası veriyorum.. Yine uyumuyor, biraz güzel güzel bakıyor, sonra çığlığı basıyor.. Sürekli de emmek istiyor.. Niye böyle bugün anlamadım :(

12 Cevaplar

0 oy
(8,586 puan) tarafından
Gaz olabilir ayaklarının altına zeytinyagı surebilirsin
(1,552 puan) tarafından
Gaz damlası veriyorum, normalde direk susuyordu.. Damla etkili yani.. Bugün niye böyle anlamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sürekli emmek istemesinin iki sebebi vardır canım

Henüz daha minicik ilk 3 ay dünyaya adepte olmaya çalışıyor o yüzden senin tenini kokunu memeni araması çok normal

Ikinci sebebte gaz

Gazi olan bebek kendini rahatmak adına sürekli meme ister 

Emdikçe gazi artar kısır döngüye döner yani olay 

Kullandığın gaz damlası iyi gelmiyorsa başka al

Bebeğine iyi geleni deneyerek bilman lazım

4.cu de bulmuştuk biz 

Nurse relactaz maflor ise yaramadı 

Sab simplex çözüm oldu 

Hergun aynı saatde vermeye dikkat et 

Birde kimyon tuket kendin ❣
(1,552 puan) tarafından
Gaz damlam etkili aslında.. Normalde direk susuyordu verir vermez.. Bugün bi değişiklik var.. Diğer dediğin olabilir belki, göğsümde uyuyor, yerine yatırır yatırmaz ağlıyor çünkü
0 oy
(2,587 puan) tarafından

Gazını tam çıkaramıyor olabilir canım 

Bide bebeklerin kendilerini güvende hissettiği tek yer senin göğsün :) o yüzden sürekli emmek istiyor 

(1,552 puan) tarafından
Gaz damlam etkili aslında.. Normalde direk susuyordu verir vermez.. Bugün bi değişiklik var.. Diğer dediğin olabilir belki, göğsümde uyuyor, yerine yatırır yatırmaz ağlıyor çünkü :)
(2,587 puan) tarafından
Sana güveniyo canım sendn başkasını da tanımıyor senin yanında güvende olduğunu biliyor
(1,552 puan) tarafından
Sadece bugün böyle olunca korktum acaba üşüttüm de hasta mı oldu falan diye
0 oy
tarafından

Biraz sabret daha çok küçük 3 aya kadar böyle sürebilir zamanla düzene girecektir 

(1,552 puan) tarafından
Normalde böyle değildi, bugün böyle.. O yüzden kafama takıldı.. Acaba üşüttüm mü, acaba şöyle mi oldu, böyle mi oldu diye düşünüp duruyorum.. Bişey de bulamıyorum
0 oy
tarafından
2 ay olacak genelde oyleyiz cnm
(1,552 puan) tarafından
Hımm, normal mi yani.. Normalde böyle değildi, bugün böyle.. O yüzden kafama takıldı.. Acaba üşüttüm mü, acaba şöyle mi oldu, böyle mi oldu diye düşünüp duruyorum.. Bişey de bulamıyorum
tarafından
normalde uyuyor bgn uyumuyorsa gazi olabilir ama cok degiskenler bu donemlerde bnmki genel olarak uyumuyor :)
(1,552 puan) tarafından
Normalde uyuyordu ama gaz damlamdan da eminim, normalde ağzına değer değmez susuyordu.. Çok etkili damla
0 oy
tarafından
Çok mu örtüyorsun yada üşüyor olabilir mi bekiide gazi vardır 
(1,552 puan) tarafından
Örtmemeye çalışıyorum aslında, tek kat battaniye var üstünde.. Soba da aşırı yanmıyor.. Tenini kontrol ediyorum, normal
tarafından
Yeni doğan bebeklerde insan çözemiyor acaba üşüyor mu sıcak mi geliyor diye benim oğlum 2 aylık oldu yeni çözdüm
(1,552 puan) tarafından
Aynen ben de çözemiyorum, o yüzden elimi sokup tenini kontrol ediyorum sürekli :) Sıcakladı deyip üstünü hafifletiyorum, bi hapşuruyor üşüdü herhalde deyip geri örtüyorum :)
0 oy
(2,656 puan) tarafından
Burnu tıkalı mı acaba benim bebeğimin burnu tıkalı o dan rahat ememiyodu doktor damla yazdı iyi geldi baya bi de ufak daha annesi hemen yoruluyolar normal 30günlüğüz hemen emip uyuyo aradan 10dk geçiyo tekrar acıkıyo 
(1,552 puan) tarafından
Damla bende de var, kullanıyorum.. Canı isteyince çok güzel emip çok güzel uyuyor ama bugün böyle huzursuz, niye anlamadım
0 oy
(1,228 puan) tarafından
Gaz damlasını değiştir xcanim birde en güvenli yerde olmak istiyor. ;) 
(1,552 puan) tarafından
Gaz damlam etkili aslında.. Normalde direk susuyordu verir vermez.. Bugün bi değişiklik var
0 oy
(346 puan) tarafından
Gaz sancısı yada doymuyor olabilir 
(1,552 puan) tarafından
Gaz için damla veriyorum, normalde direk susuyordu verir vermez.. Bugün bi değişiklik var.. Aç mı kalıyor diye kontrol ediyorum, sütüm daha varken bırakıp uyuyor.. Ben yerine yatırınca ağlıyor
0 oy
(133,675 puan) tarafından
gazi vardir damla ise yaramiyodur degistir damlahi
(1,552 puan) tarafından
Gaz damlam etkili aslında.. Normalde direk susuyordu verir vermez.. Bugün bi değişiklik var
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Sürekli öyle olacak canım sık sık acıkır emdikçe gazi olur gaz oldukça emer kısır döngü gibi ilk 4 ay gaz devam eder bir de bebeğin daha 13 gunlukmus o daha dünyaya alışamadı ki annesi uyku düzeni daha t oluşmaz onun 
(1,552 puan) tarafından
Normalde bi emdiği zaman en az bi saat uyuyordu.. Hatta bazen sarılık olmasın diye emzirmek için uyandırmaya çalışıyordum uyanmıyordu.. Bugün öğleden sonra yerine yatırır yatırmaz gözünü açar oldu.. Huy değişirdi galiba
0 oy
tarafından
Büyüyor artık canım bazı günler uyanık kalması çok normal uyanıkken de ne yapacağını bilemez emip emip tekrar uyumak ister ama derin uykuya ge etmedikçe agresiflesir haliyle ağlar sürekli emzirme boş göğüsü çektikçe gazi artar emzik verebilirsin bu zamanlarda tutarda rahat edersin sende oda oyalanır 
(1,552 puan) tarafından
Tamam, çok teşekkür ederim :) Uyanık kalması sorun değil de, uyumak istiyor ama uyuyamıyor gibi yapınca endişelendim :)
tarafından
Yok canım endişelenme uyku tutmuyor demek ki küçük kuşu ")
(1,552 puan) tarafından
:) Teşekkür ederim tekrardan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 228 göst.
18 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gencanne456 (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 266 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mathselin (461 puan) tarafından soruldu

409,740 soru

12,317,886 cevap

38,880 kullanıcı

Kategoriler

...