0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

4 aylığın icnde nasıl yapabilirim biberonla vericem sulu şekilde vermek istiyorum hanı herzaman olmazsa da arafa vericem normalde devam süttü aptmail kullaniyorum

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biberon mu ??????? Ek gıdaya da biberonla verilmez
tarafından
Ben fikrimi söylüyorm sadece yanlış anlama ama biberon alan çocuk ek gıda da ilerde yemesi çok zor olur inan ki nasıl alışırsa öyle gider biberon kolayına gelir akışı rahat diye zorlanirsn bnce kaşıkla yedir suyu da kaşıkla ver
tarafından
anladim dedim ya oyl4 yapıyorum sonra sutum yetmiyx3 mama verdim ve biberonla ve şuan kaşıkla fazla almıyor ama denerim yok yanlış anlamam burada birbirimizi bilgilendiriyoruz yanlışı doğruyu öğreniyoruz kimse anasını karnında öğrenmez böle şeyleri
tarafından
Burda çoğu anne bu konudan muzdarip kaşık ve bardak kullanmak çok önemli
Surda bir iki ay sonra sende baslayacksn ek gıda kahvaltı var mesela biberona alıştırma canım
tarafından
biliyorum canım artık burada bilgileniyorum simdi de ek gıda sayfalarını takip edip orada ne var ne yok vermeyi düşünüyorum 5 aya doğru tadiririm öyle öyle gider
tarafından
İnsallaj canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(4,877 puan) tarafından
Biz daha yeni 4 aylik olduk pek fikrim yok ama  Arkasında  yazar nasil yapıldıgı   eğer ki emziriyor iseniz  kaşıkla verin 
tarafından
emziriyorum malasef teşekkür edrtim
0 oy
tarafından
Biberonla veremesin kati cunku 
tarafından
soru degistirim en iyisi ben
0 oy
(56 puan) tarafından
Biberonla tabiki verebilir ben hep biberonla verdim
(56 puan) tarafından
1 bucuk cay bardagina suya  dolu 1 yemek kasigi mama ekle canım ne cok sıvı ne cok koyu olur  tok tutar
tarafından
tam olarak doysun diye değil ya günde 2 kere versem ama bana yeter çünkü mama yetistiremiyrum çok yiyor 3 aydan belli mama veriyorum hep 150 hatta geçiyor da
(56 puan) tarafından
Daha 4 aylikmis verdigim ölcekte yaparsan iki kere verebilirsin
tarafından
tamam canim sağol kayanaticaz demi biz bunu
(56 puan) tarafından
Evet canım suyla karisririp kaynat
0 oy
(770 puan) tarafından
  Arı mamaya katı kıvamda   biraz suyu yarın ölçek fazla koy mamasini az koy   sulu kocaman gelir gorumcem öle yapıyordu sulu bi kıvam aliyordu
tarafından
aynen  hemen öyle fazla ek gıdaya geçmek istemiyorum yavaş yavaş 5 aylıkken başlıycam daha pazartesi alındı bugün yine alındı valla yetmiyor valla uygun aslında şöyle baktığında ama hayat çok pahali
(770 puan) tarafından
Tabiki canım hayat pahalı  af edersin bi markete gitgide bile en ufak bişey alsan 50 TL den  aşağı çıkamıyorsun markete  oyuzdn herşeye zama geldi gibi mamaya da bezene ıslak medilede  zam geliyor eşim    bi ara hesaplamasti mamaya 2000 tl den fazla mamaya verdiğini söylemişti hesaba oturdgumuzda alahi şükür birazda olsa  azaldı simdi
tarafından
biliyorum canım çok zor valla . biz suanlik ailemle yaşıyoruz kendi evimize taşınıza ozaman napcaz bilmiyorum allahım kolaylık versin inşallah bereket versin inşallah
(770 puan) tarafından
Allah bebeği bereketini verir   allah yardımcınız olur inslah
tarafından
amin canım amin
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Canım bende kullandım bu bebektedir kullanacam arkasında yapılışı yazıyor sadece suyu arttır sıvı olacak onu sen yaparak anlarsın istediğin kivami
tarafından
anladim canım deniycem bakalım inşallah yer ben böyle diyorum falan ama
0 oy
(207 puan) tarafından
Bende aldım benimki 4.5 aylık doktor önermedi pek şişiyor çok kilo alır diye ama devam sütlerini istemiyor artık bende her gün yatarken birde öğlen veriyorm kaşıkla ama kaşıkla yemeyi seviyor :) ek gıdaya da başladım mecburen ben 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,415 soru

23,620,564 cevap

306,783 kullanıcı

...