Saat akşam 10 dan beridir oğlumu salliyorum bir turlu uyumadi artik kollrim agriyor kafayı yiyecm benim gibi uykusuz olan var mi
Ahh canımım benim biz hamileyiz diye uyumuyoruz sen bebek uyutmuyor diye :)
Azicik rezene cayi versene hemen uyur sakinlesip benim kizmda aglmktan deli oldu verdm uyudu hemen hep veriyorm ben azda kimyon atiyorm gaz sancisinada iyi
Canim youtube tan fön makinasi sezi acsana belji ise yarar
CANIM uyumaz sen ne yapsan uyumaz benimkide aynı oyle uyumuyooooo uykuya direniyo ne zaman canları isterse o zaman uyuyorlar çok zor vala canm Bende aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum benimkide yeni uyudu :)
Emzirmelisin eğer gazı yoksa karanlık ve rahat bir ortam sağla ve emzir. Emerken belki ninni mırıldanabilirsin bebeği rahatlatır
Az evvele kadar ben. Dediğin gibi akşam 10dan beri uyanık. Kaç defa uyutmaya çalıştım.Ayakta,kucakta,beşikte salladım. Inadim inat uyumam diyor resmen yaa. Ben yoruldum o yorulmadı. En sonunda uykusuzluk ağır bastı. Ayağımda sallarken uyudu.
Bende kızımı bir turlu uyutamamistim bu gece kulakları çok ağrıyor hep enfekssiyonlu kucakta susar yatakta kulaklarını parcalar saat iki de eşime devrettim o uyutmus bende uyuya kalmışım masallah ilk defa kızım bu kadar cok uyudu şimdi aciktigi için uyandı beni de bir guzel o billur sesiyle uyandirdi:)
412,636 soru
12,422,775 cevap
45,306 kullanıcı