0 oy
1,435 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Almiycaktim sözde ama agrilarim baslayinca 3 gün önce aldim.. ve cok agir gectiyo her dakka kusuyorum her yerim agriyo artik kusmaktan birseyde yiyemiyorum...ne yapacagim bilmiyorum surekli dua ediyorum bi mucize olsun" kunfeyekun " ol der olur

belki imkansiz bilmiyorum ama ilaclari almadan keske kendiliginden silinse gitse keskee..isyan etmiyorum ama dayanamiyorum zorlaniyorum bebegime bakamiyorum..sagliginizin kiymetini bilin ablalarim.

35 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Oyy canim benim rabbim tez zamanda sifani versin kayin babam da ilk baslarda aldiktan sonra kusardi cok kotu olurdu hic bisey yiyemezdi 10 senans olmustur simdi daha iyi artik yiyip icmeyede basladi o yuzden toparlandi ufa ufak ye daha kotu olma canim cok gecmis olsun
(1,929 puan) tarafından
Yok canim hala aliyor ilaci bu ara beyaz kan hucresi dusuk cikiyormu alamadi 5 ay falan once kontrole gittiginde yayilmasi durmus sadece ama doktorkar o bike buyuk bisey diyor
tarafından
Aslinda ben ilaca ara vermeden once tomografi cekmislerdi doktor bakip tümörü dondurmus ne ilerliyo ne geriliyo demisti sonra iste2 ay feln almadim ayin 26sinda yine cekilecek tomografi
(1,929 puan) tarafından
Dondurmayi bilmiyom canim ankara sehir hastanesinde yatti nerdeyse 2 ay ameliyat oncesi sonrasi karni bastan sonaa yarik baya dagilmis onun ki ama dedigim gibi kendine iyi bakarsam moralini yuksek tutarsan rabbimim izniyle atlatirsin insallah senin hastaligin neydi
tarafından
Migde ama migdemde şuan bisey yok sukur yumurtaliga atmis
(1,929 puan) tarafından
Rabbim sifani versin kuzum insallah gecer bu gublerde Allahin izniyle
-Reklam-
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah Rabb'im seni bebeğine bağışlasın canım benim dua edicem sana ♥️♥️♥️
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Rabbim tez vakitte sifa versin canm :/
0 oy
(665 puan) tarafından
Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine sana merhamet etsin inşallah şifalar nasip etsin her zorluğun arkası kolayliktir o ol der ve olur hiç umudunu kaybetme...
0 oy
tarafından
Allah'ım sen bu kuluna şifa ver yarabbi yavrusuna bağışla bebeğine bağışla rabbim amin ecmain inşallah

Hastalığın nedir canım yaşın kaç
tarafından
Migde kanseri ama migdemde şuan bisey yok cok sukur yumurtaliga atmis 20 yasindaym
tarafından
Rabbim sana şifa versin buda senin imtihanın Allah'ım hayırlı şeylerle intihan etsin inşallah
0 oy
tarafından
Neden almak istemedinki canım ne iyi gelecekse onu uygulaman lazım
tarafından
Bebegim vardi bakacak kimse bulamadim almamistim bi süre
0 oy
(346 puan) tarafından
Allah şifa versinnn 
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin canım hem sen hem yakınlarına bol bol Hucurat suresi okuttur hücre yenileyici bir dua Allah şifasını vercek inşallah. 
0 oy
(802 puan) tarafından
Rabbim acil ve keosn şifalar ihsan eylesin cümlesine kardeşim.
0 oy
tarafından
Rabbim sana acil şifa versin şafi ismiyle sifalandirsin. Moral çok önemli kanserde sakın moralini bozma hep yüksek tut. Sıkıntı stresten de uzak dur ve tedavini aksatma sakın.
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah. Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek sabret. Kaçıncı evre ne kanseriydin? Dualarım seninle. Bu hastalıkta dik durmak, inanmak çok önemli unutma. Beslenmene dikkat et. Çabucak toparla. Burdan kemoterapim bitti atlattım diye post açacaksın unutma. 
tarafından
Migde kanseri ama migdede bisey yok suan yumurtaliklara atmis yani metastaz yapmis metastaz yaptigi icin 4.evde diyoruz dedi doktor
(1,061 puan) tarafından
İnşallah atlatacaksın. Bağışıklık sistemini güçlendir. Zaten yaşın genç çok güçlüdür. Yemene dikkat et. İnanmak başarmanın yarısıdır.
tarafından
Bagisiklik sistemini nasil guclu tutacagim ki
(1,061 puan) tarafından
Öncelikle stresten uzak dur. Pozitif olmaya çalış. Sonrası beslenmene dikkat et. Günlük yeşil yapraklı sebzeler,mevsim meyveleri, balık, kırmızı et, süt ürünleri tüketmeye çalış. Şeker, işlenmiş gıdalar, sucuk, salam, sosis vs. tüketme. Açık havada yürüyüş yap veya egzersiz yap.Böyle şeyler vücutta mutluluk hormonu salgılatır. Öncelikle yapabileceğine inan.
0 oy
(968 puan) tarafından
Ananas yemeye calisin cok gecmis olsun
0 oy
tarafından

Büyük geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah:'(

0 oy
(3,503 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım seni evladına bağışlasın inşallah 
0 oy
(1,659 puan) tarafından

Bu arkadaşmz hakkında bilgisi olan var mı acaba  kapatmış hesabını sanirm