+1 oy
1,117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (301 puan) tarafından
Allah'tan marketen bir köfte aldık hep hazır yemek yapıyorsun diyor daha dün el açması gözleme yaptım yebi evliyim ve 20 yaşındayim yeni yeni öğreniyorum böyle demesi biraz beni üzdü elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bazen pratik olsun diye alıyorum çünkü her gün ne yapsam derdi beni sıkıyor sizce haklı mı bilemedim

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bu kadarini yapabiliyorum eger daha iyisini yapabiliyorsan bana da ogret kocacim de :)
-Reklam-
0 oy
(13,620 puan) tarafından

Bidaha ki sefere Yemek sepetinden söyle :) 

Ben dışardan sipariş verince bile eşim eline sağlık der :)
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Fazla beklentisi varmış eşinin canım biraz anlayış göstermesi gerek yaşın küçük yenisin daha ogrenecen elbette 
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Ben köfteyi beceremem mesela mecbur hazır alıyorum. Aman yapmaya çalışıyorsan sorun yok 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Ayy canım inan bende 29yasindayim 1bucuk senelik evliyim ben bile evlenince hicbirsey bilmiyordum ama sağolsun eşim bilmedigimi biliyordu ilk başta kendiai yapıyordu yada dışardan istiyorduk sonra ben ona sen yapma ben yapayım öğreneyim dedim yavaş yavaş öğrendim yani sende internet ten baka baka öğrenirsin eşin sanki biraz anlayışsız gibi yani senin yemek yapmaidgini bilmiyormuydu yavaş yavaş yaparsın yemek ne var ki bunda internet ten bakimyemek yapardım şuan öğrendim bakmıyorum canım hatta diyordum ayy hepsini aklımda nasıl Tutucam diye işte çok tuhaf yanı :-):-)
0 oy
(423 puan) tarafından
Daha şimdiden bunu diyorsa ohooo. İşin zor
0 oy
tarafından

Eşin otursun kalksın dua etsin. Ben evlendiğinde menemen bile beceremiyordum kendi yemeğini kendi yapıyordu eşim :D

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Her gün kendi değişik bir şeyler alıp getirsin sana o zaman 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kötü bişey dememişki sulu yemek yap sebze bakliyat falan adamın canı yemek istiyo demekki 
0 oy
tarafından

Evlendiğimde pilav yapmasını dahi bilmiyordum. Okul.is hayatı derken mutfağa hiç girmedim. Ama sagolsun eşim bana destek oldu . Yapamadığım.zamamda bile bu çok lezzetli olmuş deyip morel verdi. 

Sende öğrenmek.adina nefis yemek lezzetlerin sayfasından tarifler al hergun yeni bir yemek dene . Hem.kendini geliştir hemde onu mutlu et. Demek ki.bogazina düşkün biri yemek seviyorsa ve evde isen sende öğren.  

0 oy
(202 puan) tarafından
4 yillik evliyim 30 yasindayim bir kez bile gozleme yapmadim. Bence opsun basina koysun. 
0 oy
tarafından
Bırden olmaz kı hıc bısey zamanla elın alıstıkca kendın yaparsın ama sende haklısın cnku hergun hergun ne yapsam derdı sıkıyo artık bızlerı. Ne olmus yanı yese elıne saglık dese gecse kenera. Anlamıyorum bu erkeklerı
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Öyle dediğinde deki ozaman gir mutfağa kendi yemeğini yap hayret bişey bazen hepimiz hazır köfte hazır mantı alıp yapıyoruz.. 
0 oy
tarafından
Hazırıda ayarlayıp önüne indirmek bir mağrifet de sende 
0 oy
(11,717 puan) tarafından
Benimki de öyle diyordu her yaptığıma bişey buluyordu ve sonuç şuan yemekleri kendi yapıyor :)
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Yemek bulmuşta otursun yesin
0 oy
(346 puan) tarafından

Zıkkımın pekini yesin :D 

Nankör bu herifler 

0 oy
(9,021 puan) tarafından
bende erken evlendım 18 yemek yapmasını örendım esım hıc demez hazır bısey yaptıgımda arada sorarım esıme ne ıstıyon bugun dıye ne ıstıyosan onu yap der bazende hamurla ılgılı bıseyler ıster yaparım yer
0 oy
(6,852 puan) tarafından
Kuzu bende.pratik olsun diye atarım buzluğa köfteyi kendim yoğurup hem daha bereketli oluyo. Saklama kabına buzdolabı poşetini koyarım köftelerin katinA yapismada olmaz. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 209 göst.
13 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevval58 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 376 göst.
21 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Beden dili (4,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 548 göst.
19 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Aser2135 (4,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 688 göst.
29 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,515 soru

12,448,673 cevap

46,228 kullanıcı

Kategoriler

...