+1 oy
823 göst.
Diğer kategorisinde (20,320 puan) tarafından

Komik olsundu malum benim sinirler tavan :D

Benim eşim parmağımı ısırdı ona ağladım :D

45 Cevaplar

0 oy
(309 puan) tarafından
Konuşurken eşim birden şakasına sus artık dedi gülerek galiba buydu ama hamile kadına denmez ya :))))) :D
(20,320 puan) tarafından
Yok sus diye hiç Bi kadına denmez ben ağlamam ona kalkar döverim :D
(309 puan) tarafından
Hahaha çok haklısın :D
(20,320 puan) tarafından
:D kadınlar konuşan canlılar sus denir mi
(309 puan) tarafından
Yani kırmızı çizgimiz bu bizim :D
(20,320 puan) tarafından
Kesinlikle sende döv hem stres atarsın :D
-Reklam-
0 oy
(187 puan) tarafından
Hamileyim kahvaltı hazırlarken ileride kızımda evlenip esine kahvaltı hazirliycak diye ağlamıştım dnndjdjdjjx
(20,320 puan) tarafından
Çok haklı Bi sebep :D
0 oy
tarafından

Masterchef Emre gidince agladım :silly: 

(20,320 puan) tarafından
:D gitsin giden neye ağlıyon
0 oy
(2,037 puan) tarafından
Bende hamileyim gecenin bi yarısı canım çiğköfte istedi ilk ve tek canımın istediği ama nasıl istiyor yemezsem ölcem sanki. Eşime canım o ses çiğköfte dürüm istiyor dedim kırmadı bindik arabaya gittik oses kapalı hemen yanında açık bi yer var ondan yaptırıp getirdi arabaya boş dönmemek için deli gibi saatlerce ağladım yemedim sinirden attı eşim arabadan düşündükçe sinirleniyorum o ne haldir ağlanacak sebep mi yaa töbe yarabbi
(20,320 puan) tarafından
Kız illede o ses olacak diyemi ağladın
tarafından
Kız Allah seni ben bile atardım alnye işte bacım:)
(2,037 puan) tarafından
Evet niye o ses değil diye deli gibi ağladım biri görse yakını öldü der öyle hıçkıra hıçkıra. Halbuki al ye çiğköfte işte ne fark eder ko o anki hormonlar psikolojiler. Şükür bidaha da olmadı hiç olsa alacak sanki eşim o tepkiden sonra aman canım bisey istemesin :))
(2,037 puan) tarafından
Kız o anki düşüncelerimi hormonlarım yönetiyordu doğumdan sonra dank etti napmisim ben öyle ya diyer:)
0 oy
tarafından

Hamiliyeydim ramazanda bizde sahura kalkmiştık ben yerde oturuyordum eşim de mutfak lavabosunda elini yıkadı elindeki bir damla su kafama değdi bende ağladım dedim sen kafamı kırdın adam neye uğradığını  şaşdı:D ama ben normalde çok  duygusalım herşeye ağlarım 

(20,320 puan) tarafından
Sende varya aaa :D
tarafından
Gerçekten  sanki bir damla suyla ne olacaktı bana adam hala dalga  geçiyor benle
(20,320 puan) tarafından
Benimkide doğum yaparken ağlıyom bağıra bağıra onu yapar bıkmadı biii
tarafından
Ah bu kocalar varsa işleri güçleri dalga geçer
(20,320 puan) tarafından
:D severler boş işleri
0 oy
(19,611 puan) tarafından
Ben konusmuom senleee
(19,611 puan) tarafından
Ben her zmn tatlıyimm beee :)))
(20,320 puan) tarafından
Tabiii aksini iddia eden oburdur :D
(19,611 puan) tarafından
Hahahaha :))) napion laa nasılsın
(20,320 puan) tarafından
Napim kanka açım kısır yapacam kendime sen napıyon :D
(19,611 puan) tarafından
Oturum bende ya napim:)
0 oy
tarafından
Evde salatalık yok diye ağlamıştım sonra Esim getirince dolaba attım hahaah
(20,320 puan) tarafından
:D gelincede sarılıp ağlayaydın kııız
tarafından
Hahahah gecenin 1 de salatalık aradı adam yazık sonra ben dolaba koyunca eee bu kadar mıydı dedi bende evet hadi yatalım dedim hahahah
(20,320 puan) tarafından
:D yeseydin bariii
tarafından
Yemedim hahahhhahhaa
0 oy
(123,245 puan) tarafından

yemek hazirlarken el sakasi yapti esim totoma vurdu 20 dk agladim :'(

(20,320 puan) tarafından
Benimkide ısırıyo arkadaşlar :D
tarafından
Şiddet seviyorlar demekki
(20,320 puan) tarafından
:D ne biliyim ne seviyorsa **** oldumu bile bile
(123,245 puan) tarafından
sjsjsjsshshhs nerden bulduysak bu herifleri
(20,320 puan) tarafından
:D baş belaları tam dayaklıklar
0 oy
(3,115 puan) tarafından
Eşim yanlış çikolata aldı dıye aglamıstım. Ne kadar salakmışım. :D regl doneminde canım cok tatlı cekıyor. Sevmedıgım cıkolatadan almıstı ona baya aglamıstım :D konuyu taaa sen benı sevmıyona felan getırmıstım 
(20,320 puan) tarafından
Ağlanmaz da insan sinirlenir tabi :D
(3,115 puan) tarafından
1 saat rahat aglamıstım ya durduramıyordum kendı mı :D
(20,320 puan) tarafından
:D olsun haklısın
0 oy
tarafından
Aserdigim zaman agliyodum canim bisey cektimi fusunup dusunup ahhs
(20,320 puan) tarafından
Benim dün beton kokusu çekti bulamadım :(
0 oy
(6,836 puan) tarafından
İlk gebeliğimde görümcem bana penye almıştı onun koluna çamaşır suyu değmiş ona ağladım :D
(20,320 puan) tarafından
Ayy ağlamak için sebep bence bu :)
(6,836 puan) tarafından
Niye kız :D
(20,320 puan) tarafından
Kız çamaşır suyu kıyafetten çıkmaz ya insan delirir :D
(6,836 puan) tarafından
Evet orası öyle tabi de normal de takmam çünkü kolumdaydı hırka giyince felan görünmez :)
0 oy
(3,314 puan) tarafından

Uuu ben her gün muge anli izleyerek ağlıyorum biri ağlayınca bende ağlıyorum :D

(20,320 puan) tarafından
:D kız yazık değilmi sana
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Ben sogan sograrken duygusal sarki acar aglardim. 

Derdim zaten aglicam bari bosa gitmesin asdgg
(20,320 puan) tarafından
Çok mantıklı :D
(7,792 puan) tarafından
:D bi ben hamilelik yasamamisim heralde millet her seye aglamis... Acıdım simdi kendime :)
O kadar istifra kusma bas donmesi aclik gubde 8 kere yesil su cikarirdim düşün...neler yasadim çok zordu ama hic ay bu oldu diye aglayamadim ben hos aglasam,nazlansam  kötü yine ben olurdum ya... O yuzden garip geliyo bana lohusa yada hamile oldugum icin oldu dedikleri şeyler. İnsan nazlanacak kisi olmayinca uicbirini yasamiyor tek agladigim sey hamileyken bi çocuğun ölümü vs tarzi dizi haberlerdi kizima bi sey olur diye korkudan onun dışında yok..
(20,320 puan) tarafından
Kıyamam sana ya olsun
(7,792 puan) tarafından
Olsun olsun o gunlerden sonra bende akillandim eşim öküzü de okuzlugu birakti bak şimdi etrafimda doner. İste felaketler guzellikleri doguruyor :)
(20,320 puan) tarafından
:) her şerde Bi hayır vardır
(7,792 puan) tarafından
Aynen ama iste özeniyo insan icinde kaliyo esi corabini ayakkabisini giydiren hamileler var bebek gibi olan nazlanan ben cok zor gecirdim de oyle naz hakkim yoktu ama bidaha olursa acisini cikarcam zaten 8-10 sene dusunmuyorum :)  
En ufak ornek esimden meyve siyu istedim istifra edince bogazimda acisi kaldi gecsin diye ama meyve suyu iyice acitti icemedim icmiceksen niye istedin diye kkızdı.. Annesi de bizdeydi bar ya nolcak oglum hamile kiz dahi demedi... Unutmuyo insan bunlari. Ha benim annem olsa kendi getirirdi o da esime is yaptirmaz kizima bakmak zorundasin demezler. Çok şükür ben akillandim da el attim olaya yoksa el üstünde olamazdim hic
0 oy
tarafından

Hamileyken çok yiyordum herkesten doymadan kalkiyordum utanmaktan ben niye doymuyorum diye ağlamıştım:woot:

Hahaha birde şey var yine birşey için ağladım ama ne için hatırlamıyorum sustum sonra rimelim bozulmuştu bu sefer de rimelim bozuldu diye ağlamıştım 

(20,320 puan) tarafından
:D aahhahahahaa
0 oy
(3,698 puan) tarafından

Benimki  daha dün oldu.. Şakalasirken eli gözüme geldi,ona ağladım ☺️  Adam suçlandı  bi ton özür  diledi ☺️☺️ Ama çok acımıştı ne yapayım yani :angel:

(20,320 puan) tarafından
:D yazık be adamaaa
(3,698 puan) tarafından
Napiyim kiz dikkat etseydi o da.☺️☺️ Zaten her yerim ağrıyor bi de gözümü acıttı durduk yere
(20,320 puan) tarafından
:))) hımmm
0 oy
tarafından
Dün akşam teyzem kuzenlerim fln misafirimdi eşim birden buda bebek gibi ağlıyor sürekli dedi birden hüngür hüngür ağlamaya başladım teyzmler şok ne dedin de ağladı kilosuna mı laf ettin fln dediler eşime öyle güldük eğlendik
(20,320 puan) tarafından
Ayyy adamı haklı çıkarmışsın bacım :D
tarafından
Evet ben şuan hamileyim bide herşeye ağlıyorum valla kuzum iki yaşında oğlum ağlar oturup beraber ağlarız duygusallık hat safhada:)
(20,320 puan) tarafından
Yok ya ben ağlamam kolay kolay ama bu benim parmaklarımı ısırıyo yanına Bi oturmayım
0 oy
(2,927 puan) tarafından

Bana dokunsaniz ağlarım biricik yavrumdan 3 gündür uzağım çok özledim onu kokusu gidıgı öpüp koklamayi :'( yoğun bakimdayim 

(20,320 puan) tarafından
:( çok geçmiş olsun kuzum yaa
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Şakalaşıyoduk ondan kacarken ayagımı kanapeye carpıp düşmüştüm  rahat 15 dakka aglamışımdır 
(20,320 puan) tarafından
Ufff ayağım acıdı şuan :(
0 oy
tarafından

Gece yarısı saat 1 de yaptigim kisiri eşim yemedi diye aglamistim:D Adam yaparken soylemisti kendine yap ben yemeyecem şişkinlik yapar uyuyamam diye

(20,320 puan) tarafından
:D adam bide söylemiş deryaaaa
tarafından
Hamileligimin  ilk ayiydi  ondanmiş o duygusallik  sabaha kadar aglamistim  bir daha senin yemeğini yemem demiştim☺☺☺☺
0 oy
(12,714 puan) tarafından
Çukur dizisinde sena nın ölümüne hay.van gibi ağlamıştım bide kahkahayla gülerken birden bire ağlamalarım oluyor çok saçma 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 497 göst.
0 oy
32 cevap 720 göst.
0 oy
32 cevap 591 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Rumeysanurr (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 853 göst.

406,511 soru

12,192,734 cevap