0 oy
608 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (0 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
çelik ve granit tencere önerileri istiyorum kullanmış ve memnun kalmış olanlar yardımcı olursa çok sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
(2,606 puan) tarafından
Schafer kullanıyor çok dikkat ederek kullanıyorum 3 sene oldu kullanıyorum ama kaynanam bir kez metal kaşık kullandı bilmediği için tencere  çöp oldu 
(0 puan) tarafından
yani schafer önerir misin çelik de de granit de de
(2,606 puan) tarafından
Celik herzaman daha mantıklı bence bir iki sene daha goturebilirse çok iyi olur çelik tencere alırım alırsam
(2,606 puan) tarafından
Tahta kaşıkla çok dikkatli kullanırsan iyi sadece biri demir kaşık kullanıldığı için çizildi diğerleri tertemiz halen memnunum
(0 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
kaynanaya sinirliyiz galiba biraz ahahaha
(2,606 puan) tarafından
Sinirlenmezmiyim tencerede yemek götürdüm yemiş üstüne kullanmış ve metal kaşıkla ben yemek getirdim tenceremi kullan demedim hadi kullandın hergun der gelinlerin eşyalarıma sahip çıkmaz kaç kez eltimin onun tenceresinj metal kaşıkla kullandığını çizdiğini söyledi gösterdi biliyor bilmese diyecem kadın kullanmamış bilmiyor başkasından yakinip bana yapiyor
-Reklam-
0 oy
(2,246 puan) tarafından

Benşmki bundan çok memnunum yemek takımı alırken hediye vermişlerdi

image

(0 puan) tarafından
teşekkür ederim ☺️
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Bunu pilav için aldım diğeri 7 sene oldu kötü olmuştu teflondu ama o bundan çok memmunum alkar marka bu markanın caydanligida var 7 sene oldu halen çok iyi memmunum bu güveç tipinde 120 ye aldin set degil tek bu sadece pirinç pilavı yapıyorum bunda 

image

image

(0 puan) tarafından
ayy çok güzel görünüyor teşekkür ederimmm
(45,023 puan) tarafından
Bunu bı buyukle bı kucugunede alıp set yapcam takım satilmiyo çünkü aldığım yerde benimde hoşuma gitti
0 oy
(164,113 puan) tarafından
granit celik ne olursa olsun tefal olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 2,101 göst.
20 Temmuz 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selimasel (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
19 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Jelibonumbenim (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
+1 oy
2 cevap 143 göst.
15 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde kadersiznurten33 (217 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,880 soru

24,421,510 cevap

351,618 kullanıcı

...