kocamdan boşanıyorum pis istekleri yüzünden tiksindim ve soğudum mahmelik oldum o seviyor ama ben asla sevmiyorum affetmeyeceğim onu piskolojimi bozdu o ve ailesi etmediği kalmadı zor oldu ama boşanıyorum ve şuan kendi evimdeyim o gitti fakat kiram 1000 TL çocuklara nafaka olarak 1000 TL verecek onu kiraya vereceğim fakat gel gelelim çalışmıyorum bebek ve 2 ci sınıf öğrencisi çocuğumla çok zorlanırmıyım yapa yalnız kaldım herkes üstüme geliyor kayınvalidem dün gelmiş senin dostun var kesin o yüzden boşanıyorsun diyor ona kaçacaksın diyor çocukları istemiyorsun kullanıyorsun diyor piskoloğa git diyor kafayı yiyorum oğlu ters İlişki istedi defalarca yaptı da diyor ki sen istemişsin dedim ben istesem niye boşanalım manyakmiyım diyor sefil olacaksınız çocuklara bakmayacaksın psikolojik olarak en dipteyim çocuklarıma bakmak istiyorum onları vermen alamazlarda zaten sadece devlete başvurdum aylık 1000 TL bağlanma ihtimali var elektrik bedava olacak erzak kuru gıda bez yardımı olacak ara sıra ve 2 ayda bir ekstra 200 TL verecekler ben idare ede bilirmiyim sizce Lütfen desteğe çok ihtiyacım var kimseye muhtaç olmak iştemiyiorum biliyorum zor süreç ama aşmak zorundayım babam yok sahip çıkmanım yok ailemin yanına taşınmak istiyorum karsız kaldım orda bir nebze rahat ederim kiram yok 1000 TL nafaka ve yardımlarla daha rahat ederim diye düşünüyorum ama çocuklarımın odası yok orda fazla oda yok ne yapmalıyım yardım edin lütfen kafayı yiyorum çok üzgünüm piskolojik şiddet görüyorum eşimden ve ailesinden evde kalsam geçine bilirmiyim yaparım ama zor olur ne yapmalıyım