+1 oy
1,232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (406 puan) tarafından
Mutfakta yemek hazırlıyordum 2 yaşında kızım var oda yanımdaydı mikrodalga da pilav ısıttım aldım döndüm arkamı tam tepsiye koydum o an bi kütürtü koptu kızım mikrodalganın kapağına asılmış dengesi ni kaybetti yere düştü mikrodalgada onun üstüne düştü tam bacaklarıyla karnının üstüne o an bi çığlık attım koştum fırını kaldırdım içindeki cam kırılmış üstüne parçalanmış kızımı kaldırdım nasıl korktu bağırıyo yavrum sağına soluna baktım bişey yok baktım pantolonu kesilmiş açtımki bacağıda kesilmiş kanıyor ama şükür ki küçük bir yara fırının kapağı yüzüne gelmiş sanırım kabardı kızardı şükür başka birşey yok çok korktum kızlar rabbim kimseyi evladıyla sınamasın o an aklımdan neler neler geçti yavrum şimdi uyuyor

30 Cevaplar

0 oy
(135,790 puan) tarafından
cok gecmis olsun mikro dalgan sabit degilmiydi
(406 puan) tarafından
Yok canım şu 101 de satılan dolaplar varya ortasında boşluk var mikro dalga filan koymak için o dolaptandı nasıl oldu anlamadım çok sağol teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sadaka ver Rabbim beterinden korusun
(406 puan) tarafından
Amin canım inşallah aynen öyle yapacağım sabah olsunda inşallah
0 oy
tarafından

Kafasını çarptımi acaba uyutmasaydin keske  geçmiş olsun cnm

(406 puan) tarafından
Yok kafasını çarpmadı karnına düştü zaten sağol canım
tarafından
Rabbim beterinden korusun inşallah
(406 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemizin evladını korusun rabbim
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Aksiyon filmi gibi bir solukta okudum çok geçmiş olsun hepimizin başına geliyor bu tarz şeyler dikkatli olmak gerekiyor
(406 puan) tarafından
Sen o an bide beni görseydin fırını kızımın üstünde görünce an neler geçti aklımdan ne senaryolar kurdum ama şükürler olsun ki kötü birşey olmadı
(1,856 puan) tarafından
Sadaka ver bol bol
(406 puan) tarafından
Sabah öyle yapacağım
(336 puan) tarafından
Çok geçmiş sun canım
Senin korkunu bende tahmin edebiliyorum az olsun
Benimde oğlumun üstüne dolap devrilmişti çok kötü bişey o an insanın aklından her şey geçiyor
Açaba bi yeri kırıldımı kesildimi diye ay kötü ya
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım karnı fln ağrıyorsa bi acile götür. 
(406 puan) tarafından
Sadece kesilen yeri gösteriyor acıyor diye gözle görülür başka birşey yok yavrum zaten hastaydı kaç gündür öksürük burun akıntısı filan hali yoktu nasıl yaptı hala aklım almıyor
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Cokk gecmis olsun. Ucuz atlatmış cocuk ya
(406 puan) tarafından
Sağol canım aynen öyle oldu valla
0 oy
(4,359 puan) tarafından
Ayyyy rabbim korumuş.  Cocuklara akıl  sır ermiyor . Geçmiş  olsun cok... yanabilirdi de. Gozune girebilirdi bununla kalmış  şükür. 
(406 puan) tarafından
Çok şükür canım ben fırını üstünde görünce karnı filan kesildi zannettim içindeki tabak parçalanmıştı çünkü rabbim korudu
(4,359 puan) tarafından
Rabbim cocuklari koruyor gercekten.  Benim  amcamın torunu 5. Kattan düştü  de inan bir sey olmadi ustelik tek cocuk cocuklari da olmuyor  başka  ona da bir sey olsa Allah muhafaza...küçük  büyük  sadaka niyetiyle sevindir birini canım.
(406 puan) tarafından
Çocukların ne yapacağı hiç belli olmuyor canım rabbim korumuş yavrucağı sabah ufakda olsa birine sadaka vereceğim inşallah
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Saniyelik oluyo valla ya çok dikkat etmek lazım geçmiş olsun...
(406 puan) tarafından
Gerçekten de öyle saniyeler içinde oldu arkamı döndüm bide baktım kızım yerde
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm doktora götür canım lutfen
(13,304 puan) tarafından
Valla Meltem yorum yazdım ama görmedş daha koskoca fırın iç kanama geçirtir maazallah Allah korusun peş peşe tedbirsizlik bence
tarafından
Ben anında götürür düm
(13,304 puan) tarafından
Öyle Allah herkesi esirgesin
(406 puan) tarafından
Durumu iyi çok şükür kızlar bişey yok eşim yanımda olsa inanın bir saniye durmaz götürdüm ama yok maalesef kayınbabamı da arayamam en ufak şeyde ağzından çıkanı kulağı duymuyor bana neler yapar taksiyle falan git diyeceksiniz geride iki çocuğum daha var üç çocukla inanın kolay değil bacağındaki küçük kesikten başka birşey yok kaç saattir hoplayıp zıplayıp oynuyor yiyor içiyor başından ayrılmadım hiç takip ettim hareketlerini falan yok yani çok şükür iyi
(13,304 puan) tarafından
Valla iç kanama olur canın yanar kayınpederin lafı umurunda bile olmaz iç kanama anında belli olmaz 24-36-48 saatte kadar etkisi çıkar Allah korusun
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Cok gecmis olsun cnm gercekten boyle postlar okudukca korkuyorum cunku hersey saniyelik olaylar Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasim
(406 puan) tarafından
Amin inşallah bende çok korkardım böyle şeylerden elimden geldiğince tedbir almaya çalıştım evimde öyle çocuklara zarar verecek bişey bırakmadım televizyonu bile sehpadan alıp duvara monte ettirdim üzerlerine düşer diye ama mikrodalga yı kafasına geçireceği hiç aklıma gelmedi dolabın içindeydi
0 oy
(721 puan) tarafından
Çok gecmiş olsun canim okurken bile ben nasil korkdum kim bilir sen neler hiss etmişsin Rabbim korusun yavrulari
(406 puan) tarafından
Çok sağol canım nasıl korktum nasıl hala neler geçiyor aklımdan şuan uyuyor oturdum bekliyorum başında bişey yapasım gelmiyor
0 oy
tarafından
Oy oy oy allah korumus wallahi cok gecmis olsun 
(406 puan) tarafından
Sağol canım rabbim korudu gerçekten
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun yhaa

(406 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(539 puan) tarafından
Allah birdaha yaşarmasın canım çok geçmiş olsun 
(406 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Çok Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın 
(406 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok sağol
0 oy
tarafından
Ayyy geçmiş olsn canm verlmiş sadakanız varmış
(406 puan) tarafından
Sağol canım aynen öyle valla
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah korusun
(406 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun her ihtimale karşı bi hastaneye mi gitsen fırın sonuçta düşen şey
(406 puan) tarafından
Durumu iyi olunca götürmek istemedim ne bileyim hani hastane polisi filan iş uzar gider eşimde yanımda değil
(2,657 puan) tarafından
Ev kazası güzelim sonuçta benim ayağıma ayna düştü ona bile gittim film çekildi vs kendime bile gidiyosam çocuğuma elbet giderim senin hastaneye yakınlım durumunu vs bilemem tabi
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Onunla geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım hiç belli olmuyor ellerini nereye atacaklari
(406 puan) tarafından
Aynen öyle valla kaşla göz arası oldu Allah razı olsun
0 oy
(14,902 puan) tarafından
Verilmiş sadaka varmış canım geçmiş olsun
(406 puan) tarafından
Sağol canım rabbim korudu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 464 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Emirhann (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 206 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,138 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu

412,034 soru

12,403,597 cevap

44,533 kullanıcı