+1 oy
983 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bigün buraya boşaniyoruz diye post açacağimi hic dusunmezdim. Aslinda çok uyumlu bir çiftiz hatta o kadar uyumluyuz ki herkes bize gıpta ederdi daha çok genciz ben 19 eşim 21 yaşında. 14 yasinda tanidim eşimi yasim cok ufakti lay lay lom geçiyordu günler 4 sene flört ettik 18 yasima bastiğim gün eşime kactim ailem istemiyordu asla kabul etmiyolardi evliliği çünkü arada kültür ve aile yapisi farki diz boyu (demek istediğimi bulunduğum durumu sadece kultur ve aile farki olan insanlar anlar) ben kactim 19 yaşima 3 ay kala oğlumu kucağima aldim. Eşimle arkadas gibiyiz kendi aramizda hic bir problemimiz yok asla yok çok uyumluyuzdur tek sorun eşimin ailesi babasida anneside bana cok cektirdiler kendiside biliyo konusmuyo onlarla anlatmaya halim yok ama çok savaş verdim onun için herkesi karsima aldim dağ gibi ailemi biraktim onun için onun ailesiyle çok kavga ettim eşimi asla adam yerine koymayislari cok zoruma gidiyodu çok çok kavga ettim ama ben eşimden nankörlük gördüm hemde cokkk buyuk bir nankorluk gordum 5 gundur karantinadayiz gercek yuzunu 5 gunde gordum akitti tüm zehrini benim baş edebileceğim bi kafa yapisi değilmiş onda ki annemi arayip durumu anlattim babamla konustu avukat tutuldu 10 gun sonra anlasmali bosaniyoruz hakkimiz da hayirlisi...

21 Cevaplar

0 oy
(1,564 puan) tarafından
Nerdeyse aynı şeyi yaşamışız bende senin gibi 4 sene tanidim ama sanki tanımamisim gibi çook huyu cikti karekteri degişti ailemi bende yıkıp geçtim ailesiyle 1 senedir görüşmez ama telefonla konuştuğu zaman bile bizi etkilerler şuan 37 haftalik hamileyim sırf çocuğum var diye inan çok şeye sabrediyorum ama oda yanlis biliyorum çünkü çocuk düzeltir yuvayi diye bir şey yok sadece babasından ayrı büyümesin istediğimden sabrım benim pişman olduğum tek nokta var oda aileme nasil karsi gelmem hemde bir adam için değermi aslaa aile herşeydir anne baba hakkı ödenmezz ayağıma bir taş değse onlarn canı yanar ve eş her yerde bulunur ama aileni bir kere kaybedersen birdaha bulamazsin o kadar şey yaşattim onlara ailem hep arkamda durdu meğer tek varligim onlarmis dedim bende içimi dökmüş oldum postun sayesinde :) hiçbirşey ićin üzülme herşey olacağına varır giden gider kalan kalır hayırlısı olsun hakknda 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 728 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,371 göst.
11 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Egm (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
26 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 52pecmr (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mihrenur77 (23 puan) tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,226 cevap

41,437 kullanıcı

Kategoriler

...