0 oy
580 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (78 puan) tarafından
Kızceler bebeğimin poposunda ilk önce ufak tefek sivilce gibi şeyler cıktı geçsin diye bepanthol sürdüm geçmedi sonra pudra sürdüm bugün daha kötü oldu her yerine atmış kıpkırmızı pütür pütür oldu ne yapabilirim nasıl geçer bana akıl verin sürekli ağlıyor 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hakiki zeytinyağı sür bi de psik mi alerji gbi bisey mi ona dikkat et
(78 puan) tarafından
Bence pişik değil ya pişik olsa bepanthole geçmez mi
tarafından
Sudokrem cok iyiymiş pisiklerde. Eger pisik gibi degilse aile hekimine gösterseydin bi
-Reklam-
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Her yere aralıksız yayılmış bir kızarıklık mı 
(78 puan) tarafından
Aynen öyle birden her yere yayıldı pudra daha kötü yaptı
0 oy
tarafından
Bende de öyle olmuştu üni baby nin hem ıslak mendilini hemde pişik kremini kullandım 2 günde geçti
(78 puan) tarafından
Bende üni baby ıslak mendil kullanıyorum ama krem bepanthol kullandım
tarafından
Bepantol geçirmedi benimkini
(78 puan) tarafından
Ewet hiç bir faydası yok
tarafından
Bi dene istersen uni bayb yi
(145 puan) tarafından
Mustela kullan canim 2 gune geciriyo
0 oy
tarafından
Benim oğlumun poposundada var nokta nokta pütür pütür ele geliyor ne olduğuna anlam veremedim bir haftadırlı öyle pişik değil bizimki 
(78 puan) tarafından
Benim ilk başta öyleydi geçsin dedim pudra kullandım şuan çok kötü oldu
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Cocuk dr bana hamazinc kremi verdi sabah aksam 1 kere surdum kalmadi bide altini sabunla yikadm hep islak mendilden oluyormus
(78 puan) tarafından
Sabun yakmaz mi şuan yanımda kimse yok ne hastaneye nede eczaneye gidemiyorum ki
(1,141 puan) tarafından
Ilik su ile sabunladm
0 oy
tarafından
Eğer mantar gibi bir şeyse normal pişik kremi geçiriyor canım travazol ya da hametan krem killanmanitavsiye ederim ama en çok travazol iyi geliyor 
(78 puan) tarafından
Hemen bir günde geçirir mi gördükçe içim gidiyor
tarafından
Yani durumuna bağlı canım benim kızımın da poposu göz göz yara olmuştu ben travazol krem ve aynı Safa li kremi dönüşümlü sürdüm üç günde geçti senin bebeğin daha iyi durumdaysa bir günde geçirebilir
0 oy
(13,583 puan) tarafından
Islak mendille temizleme ya da iyice yıka öyle kullan zeytinyağı varsa sür geçmezse sağlık ocağına git merhem yazarlar 
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Hameton sür üstüne de has zeytinyağı sür geçer canım bnce pisik gibi anladim dediğini eğer pisik se geçer cnm kesin 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Ayy canı nasıl ağrıyordur şimdi. Zeytinyağı iyi gelir. Birde bebeklere ıslak mendil kullanmayın deniliyor pamuğu ıslatıp o şekilde temizleyin diye duymuştum. Dayım doktor oğluna hiç kullandırtmadı ilk altı ay ona dikkat edin derim 
0 oy
tarafından
Travazol sür
0 oy
tarafından
canim sudocream muzice bisey ya kendim de yanik falan oldugu zaman suruyorum hemen geçiyor ama pisik mi alerji mi bi saglikocagina git
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Mantar olmuş büyük ihtimal travazol krem vs almalısın 
0 oy
(133 puan) tarafından
Canim altini baglama ilik suyla poposunu yika krem sur canim biraz sakinlestiriri ben im oglumunda cok olurdu bez baglamadim sudokrem var poposunu ilik suyla yikar onu surerdim bir iki gune yatistirirdi baya sakin pudra kullanma popoya ben hic kullanmadim daha kotu yapiyor cunku
0 oy
(1,231 puan) tarafından
İlk önce ıslak mendili bırak temizleme pamuğu kullan sonra alerji mi pişik mi ona karar ver ve doktora götür yazık çocuğa TROSYD diye bir krem var çok iyi ama doktoruna göstermeden kimsenin dediği kremi kullanma 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 445 göst.
0 oy
9 cevap 551 göst.
1 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 294 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu

408,971 soru

12,291,846 cevap

38,230 kullanıcı

Kategoriler

...