0 oy
182 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (99 puan) tarafından
Benim 9 aylık kızım var günde 3.4 defa altına yapiyo bu normal mi sizce sürekli altına yaptığı için hep pişik krem falan artık ise yaramiyo bunun için ne yapmaliyim
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
(2,320 puan) tarafından
Yediği birşey alerji yapıyor olabilir bi doktora götür canım. Bu arada burdaki sahte ablalar hariç hepsi hanım zaten☺️
(2,320 puan) tarafından
İşte doğduğundan beriyse zaten alerjidir. Benim kızım öyleydi hep pişik olur geçmezdi sürekli büyük tuvaletini az az yapardı laktoz intoleransı çıktı. Alerji doktoruna da götür bi
(99 puan) tarafından
Ciddimisin ya aynı benim kızımda öyle az az yapıp sürekli pişik doktor hiç tahlil falan yapmadı krem yazıp normaldir dedi
(2,320 puan) tarafından
Sen bi alerji doktoruna git canım inşaAllah yoktur ama emin olmak daha iyi
(99 puan) tarafından
Sizede geçmiş olsun canım ya inşallah yoktur peki böyle bı durumda kızının yeme içmesine kısıtlama verdiniz mi doktor ne önerdi size bide geciyo mu bu hastalik
(2,320 puan) tarafından
Sağol canım. Süt ve süt ürünleri yasak dedi 2 yıldır yeni yeni çok az kendim veriyorum alışsın yavaş yavaş diye 2 yaşına girdi. 2 yaşında yada 7yaşında atlatır inşaAllah demişti doktor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dişi cikiyodur ondan ishaldir ishal pişik yapar sürekli kuru tut ıslak mendilden sonra kuru bezle sil Krem sür başka türlü geçmez ama braz sürer
(99 puan) tarafından
Doğduğundan beri öyledir ilk iki ay ıslak mendil kullanmadım bile ama yinede geçmedi doktora götürdüm normal deyip gonderdi
0 oy
(29,541 puan) tarafından

Birşey yapamazsın dikkat edip bekletmeden değişmem gerek altını açtıktan sonra yıkaman lazım pişigi azalsın.

Normal yapması endişe etme

(99 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım eltimin bebeği günde sadece 1 defa yapiyo bebeği 3 ay kızımdan küçük olduğu halde kizimin kilosu onunki kadar değil kızım zayıf bunuda dert ediyorum kendime acaba altına çok yaptığı için mi diye
(29,541 puan) tarafından
Endişe etme bol vitaminli şeyler yedirmeye bak

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 719 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sahra.oo (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
10 cevap 663 göst.
2 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 376 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fotos (2 puan) tarafından soruldu

413,250 soru

12,442,272 cevap

46,031 kullanıcı

Kategoriler

...