0 oy
1,229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Az önce izlediğim bi video çok derinden etkiledi beni ölen birinin yıkanması kefenlenmesini izledim gerçekten elim ayağım tutmuyor vücudum hayatta ama aklım uçmuş gitmiş sanki. Daha öncede hep ölüm aklımda ama bunu izledikten sonra çok değişik hissediyorm. Ben bekarken bir vakit namazımı kaçırmazdım sabah ezanını asla kaçırmazdım hiç bi namazımı kaçırmadığım gibi çok çok dindardım. Evlendiğim zaman namazımı terkettim sürekli kılacam kılacam dedim ama bi türlü şeytanı uzaklaştıramadım kendimden. Sürekli aklımda sürekli huzursuzum namaz kılmadığım için kendimi eksik hissediyorum başlayamıyorum. Kabir mezar cehennem sürekli aklımda mezarlara bakınca çok sessiz ama içinde ne oluyor acaba diye düşünüp duruyorum hiç aklımdan çıkmıyor

18 Cevaplar

+1 oy
(1,934 puan) tarafından
Nerden baslarsan kârdır canım bi dünyaya ne için geldigimizi unutup hiç olmicekmis gibi dünya hayatına aldaniyoruz
tarafından
Aynen vala ama kendimde başliyacam eşimede yardım edecem başlasın
-Reklam-
+1 oy
(1,310 puan) tarafından

Evlilik yaramadi bizee :D hayat yorucu eslerle ugras cocuklarla ugras derken vakit gecmis gitmis onceden tek biz vardik kendimiz simdi ise....

tarafından
Aynen öyle canım aynen ole
tarafından
Ben bekarken diyodum evlendiğimde dahada bağlı olacam dinime ama bilmiyodum tam tersi olacağını :(
tarafından
Bende hep namazında niyazında bie eş istedim benide alistrsin diye ama olmadi
tarafından
Benimde eşim içinden istiyor bağlı ama yapamıyor o da
0 oy
tarafından
Kız bende feş olmusum kiliyirum 2 3 gun geri birakiyirum 
tarafından
Ne olacak halimiz ya içim içimi yiyor
0 oy
tarafından
Evliligin seni bu denli geriletmesi uzdu beni canim Allah en kisa zamanda bes vakit namaz nasip etsin. Ölüm öyle ani ki gence yasliya bakmiyor
tarafından
Insallah canim 40 gun sohbet dinlemeyenin kalbi ölürmüs sık sık sohbet dinle namazini birakmazsin
tarafından
Bide eşimin tarafı sürekli dedikodu yapıyolar hiç namaz falan hiç bişeyden bahsetmiyolar bende uzaklaştım
tarafından
Ortam cok farkediyor benim esimin tarafi da oyle de neyse ki benim temelim ve ailem saglam onlara kalsaydim yanmistim
tarafından
Bende artık hiç onlara bakmiyacam onlar benim mezarımda yatmiyacaklar
tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
tarafından
Ay aynı ben evlilikten önce herşeyden haberdardım kılardım  ama evlendikten sonra herşey sıfırlandı  mesajda telefonda ogreniyom 
tarafından
Ne yapcaz ya aniden ölsek :(
0 oy
(7,485 puan) tarafından
Zararin neresinden dönersek kardir canim. Hic bisey karsimiza sebepsiz cikmaz. Simdi aksam namazindan basla. Rabbimden af dile kilmadigin namazlar icin. Kurban olduğum affedici bagislayicidir. InsaAllah hepimiz razı olduğu kullarindan oluruz.
tarafından
Başliyacaktım adet oldum ya ama bitsin başliyacam ALLAH ın izniyle
(7,485 puan) tarafından
Amin canim. Bu postun bile eminim bi cogumuza etki etti. Allah razi olsun canim.
tarafından
Sizdende ALLAH razı olsun canım paylaştığım için dahada çok yaklaştım namazıma
0 oy
(5,387 puan) tarafından
Evlendikten sonra nedem biraktin?

Yani ne sebep oldu?

Esin namaz kilmiyorsa gevseklik oluyor malesef hanimlarda da.
tarafından
Evet vala eşimde kılmıyor. Ya ben kaçarak evlendim kaçtığım gün cuma günüydü son öğlen namazımı o zaman kıldım sonrasında kılamadım off ama Rabbimin izniyle başliyacam adetim bitsin
(5,387 puan) tarafından
Rabbim tekrar huzuruna kabul etsin insaallah
tarafından
Amin amin aminnnn
0 oy
(845 puan) tarafından
Malesef bende senin gibi bıraktım ben umreye gittim 16 yasimda namazımı hıc kaçırmazdım ama çocuk olduğunda malesef hep aksattım çocuktan evden hirsat bulamadım evet bunlar bahane ama inşallah başlarım yine bırakmam... 

Allah herkeze hayırlı iman versin 
tarafından
Amin canım inşallah sende başlarsın
0 oy
tarafından
namaz bambaska bisey kuzum yaaa Allah herkese nasip etsin
tarafından
Namaz kılarken içim rahattı sürekli zikir çekiyodum hiç kimseden bahsetmezdim dedikodu yapmazdım şimdide dedikodu yapmıyorum kimseden bahsetmiyorumda namaz kılmıyorum onada başliyacam
tarafından
basla canim insaAllah Rabbim devamini da getirir ibadetlerimizin
tarafından
İnşallah cnmm
0 oy
tarafından
Bende ayni o durumdayim suan eskiden kiliyodum evlenince biraktim mezara bakinca icim urperiyo dedigin gibi icinde ne oluyo acaba biz ne olcaz die dusunuyorum
tarafından
Hani biz doğum yapıyoruzya eğer normal doğum yapmışsan bilirsin biz acıyı orda çekeriz kıvranırız ailelerimiz bizi dışarda beklerler hiç bişey hissetmezler bizim orda ne çektiğimizi tahmin edemezler işte ölümde öyledir mezardakilerin neler çektiğini biz anlayamayız
tarafından
Haklisin  canim cok haklisin bi gun bizde olucaz
0 oy
tarafından
Bende evlenmeden önce çok dindardim.bende aynı öyle oldum.genelde evlenenler dine bağlanır bizimki tam tersi olmuş.dini sohbetler falan dinle canım etkilenir yeniden baslarsin.mesela şimdide etkilenmissin.kalk başla Allah'ın izni ile devamı gelir...bizim içinde dua et.bende inşallah yeniden başlayabilirim :(çok bosluktayim:(
tarafından
Şimdid başlayacaktım cnm adet oldum adetim bitsin hemen başlayacam
tarafından
Dua ederim tabiki inşallah sende ve bizim gibi herkes başlar bırakmamak nasip olsun
tarafından
Aynen canım bende adetim bitsin Allah'ın izniyle başlamak istiyorum.insallah devamlı kilabilirz
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Video ne acaba bakmak isterim 

Bende bi kilarbi kilmazdim 2 3 ay önce eşimin teyzesi anı olum le oldu dedim kendine gel ve namaza başladım kilabildikce kılıyorum kaza vs yapıyorum ama hergun hamdolsun kılıyorum inanırmisin evimizi degistircez ve mezara yakın ona bakan ev istiyorum hergun görüp  tövbe etmekicin erteleme namazı ilk 20 dk kıldım kıldım şeytan vesvese veriyo sonra  yatisi şuan kilmakla başlaya bilirsin 
tarafından
Kimiler evlerinin mezara bakmasından kaçıyolar çünkü yüzleşemiyolar ama kimileride senin gibi sürekli bakıp aklında olmasını istiyor https://youtu.be/GBn8lbxEn7o videoda bu canım
(12,778 puan) tarafından
İzleyecemtsk ederjm
Babam vs moralin bozulur diyo ama ne taraf bakarsan k daha kayarsın hergun defin görsen ilk gece korkusu vs tovbe edersin öyle düşünüyorum yoksa asla yanlış anlaşılmasın ama hergun bara gitsen içki içersin ben böyle düşünüyorum
tarafından
Doğru düşünüyosun tabiki babanda senin çok üzülmemen için öyle diyor halbuki bizim için doğru olan o. Rabbim hepimizi kabir azabından cehennem azabından korusun peygamberimize cenette komşu eylesin
(12,778 puan) tarafından
Amin cümlemizi insallah
0 oy
tarafından

Çok şükür 5 vakit namazımı kaçırmam esimde kiliyo bazen kaciriyo ama kızıyorum sonrada kendi haline bırakıyorum diyorum herkes kendi mezarına giricek çok sinir ediyor beni:angry:

tarafından
ALLAH banada nasip etsin senin gibi eşinin üzerindede dur cnm alışsa artık bırakmaz
tarafından
Amin inşallah canım ibret almak istiyosan mezarlığa git empati kur bak ben sana ruyami anlatayım ruyamda peygamber efendimiz gördüm elini öptüm benim omuzuma elini attı bı köprüdeyiz sırat köprüsüymus bana dedi ki kızım bak namaz kilmazsan gideceğin yer aşağı baktım cehennem nasıl ateşler var o günden beri namazımı kaçırmam bu rüyayı berat gecesi gördüm
tarafından
Ayy maşallah çok güzel bi rüyaymış başliyacam bu sefer kesin çok sağol cnm
tarafından
Valla gerçekten çok güzel bı rüya
0 oy
(354 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin İnşaAllah bende çok düşünürüm bunları elhamdülillah namazımı kılıyorum ama önceki halime kıyasla bende çok gerilediğimi hissediyorum Allah razı olduğu şekilde yaşatsın İnşaAllah 
tarafından
Amin canım inşallah  ya
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Allah a şükür yıllardır kılıyorum namazlarımı benim de tek sorunum bekarken sabah namazlarına uyanıyor dum ama şimdi uyanmıyordum ta ki 1 hafta öncesine kadar bir sabah uyandım eşimi zorla namaza kaldırdım kalkmadı bende söylendim durdum sonra kalkıp namazını kıldı artık namaz ını kılarken ne olduysa o gün bugündür sabah namazına uyanıyor ve beni de uyandırıyor. Öyle mutlu oluyorum ki hep böyle hayal etmiştim ve şimdi onu yaşıyorum. Evlendiğim de eşimi ben namaza teşvik ettim bu beni ayriyeten mutlu ediyor kayınpederim hatta hep der ben yıllardır namaz kıldıramadım sen geldin 1 günde değiştirdin oğlumu... :) 
tarafından
Maşallah canım bende hem kendim hemde eşimin kılmasını çok istiyorum onada başlatacam ALLAH ın izniyle
(2,095 puan) tarafından
Allah nasip etsin inşallah :) ❤️
0 oy
(446 puan) tarafından

image

bide bunu dinleyin canm öyle güzel ki rabbim rabbde böyle iman nasip etsin
0 oy
(324 puan) tarafından
Bende 1 hafta önceydi yazdığım boş mezara baktım halen de psikolojim bozuk
tarafından
İnsanın aklından çıkmıyor herşey anlamsız geliyor böyle şeyler görünce
(324 puan) tarafından
Aynen suanda su bile içiyorum anlamsız giyinmek gülmek hayal bile kuramiyorum para ev araba ne bileyi m çok kotuyum eşim şimdi bağırdı çağırdı gitti dedi yapma böyle herkez girecek o mezara ne bilim ışte...

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 273 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,219 göst.
3 Haziran 2023 Aile kategorisinde Endora (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 416 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 435 göst.