0 oy
441 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından
Gebeyim kizlar dogumuma 10 gün kaldı bugün kayinvalideme geldim Allah var iyi bir insandır kızımda babaannesini çok sever neyse yedik içtik eve gitme vakti gelince kızım ben gelmiyorum dedi daha 3 yaşında bunzamana kadar binyerde yatılı kalmamış..ne kadar ettikse ben gelmiyorum dedi tabi benim içime bir hüzün kapladı ilk defa binyerde kalacaktı eşimde kalsın yarın alırım dedi neyse tmm dedim yola çıktık eve gidiyoruz tam eve yetiştik Allah'ım gözümden istemsiz yaşlar akıyor anlatamam eve geciyordik kayinvakidem aradı kziim ağlıyor beni bırakıp gittiniz diye eve girmek istiyorum:) o an dünyanın en mutlu insanı ben oldum tekrr araabya bindik kızımı almaya gittik sonra dedimki Allah evlatlarimin acısını bana göstermesin..hiçbir anaya göstermesin aldığım defalarca kokladımm sarıldım şimdi dualarla uyuttum onu rabbim tüm evlatlarımızı korusun başımızdan eksik etmesin.. küçük bir olayimi siiznle paylaşmak istedim 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ah analik ah ❤️
-Reklam-
0 oy
(7,960 puan) tarafından
Aminnnn      
0 oy
(122,496 puan) tarafından
amiin evlat bbaska yaa 
(116 puan) tarafından
Bambaska :)
0 oy
(20,228 puan) tarafından
Amiiiin anne olmanın duygusal yanları bende dayanamıyorum ya doğum yapacam 2 3 ay sonra bebelerimi nasıl bırakcam bilmiyorum şimdiden ağlamaya başladım :/
(116 puan) tarafından
Burda kaldı 10 gün cnm aklıma geldikçe bende ağlıyorum:((
(20,228 puan) tarafından
:( Ay inş hemen olur biter yavrularımıza kavuşuruz
(116 puan) tarafından
İnşallah canım benim Allah'ın izniyle
0 oy
tarafından
Amin benimde kızım 3 gündür hastaydı kabus gibiydi şükür bugun daha iyi toparlandı biraz daha. o kdar mutluyum ki Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
(116 puan) tarafından
Allah yavruna şifa versin cnm
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Aminn 5 ay oldu bu duyguyu tadali hayat boşmuş kizim yokken evlat sevgisi kdr buyuk bisey yokk dunya evren galaksi bir yana yavrum bir yana ❤❤❤
(116 puan) tarafından
Rabbim sana bağışlasın
(2,268 puan) tarafından
Amiiinn cumlemizin evlatlarini insallah
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Amin canım. 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Amin inşallah bebe ağlamasaydı da yataydın geniş geniş ne üzülüyorsun koşa koşa koca eline gidecekler 20 sene sonra ❤️ (garip teselli) 
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Ya ben napayım iki yavrum u ayrı ayrı yerlerde kalacak ben doğuma gidecem
(116 puan) tarafından
İnşallah kısa sürer yavrularına kavuşursun bacım
(2,029 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Aminn bend eoyleyim ya
0 oy
tarafından

Aminn kuzummm

0 oy
(603 puan) tarafından
Bende işte annem alsa da 1 hafta dinlensem belimin ağrısı geçse diye Allaha yalvarıyorum :) şaka bir yana gerçekten başkasına aşırı sevgiyle baksa bile insan bir tuhaf oluyor annelik çok başka bişey 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 739 göst.
2 Mart 2023 Aile kategorisinde Selincikkkkk (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 196 göst.
3 Kasım 2024 Aile kategorisinde Melekkk (12,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
23 Eylül 2024 Aile kategorisinde Melekkk (12,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 329 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde alaaddingmail.com (30 puan) tarafından soruldu

404,105 soru

12,106,405 cevap

36,423 kullanıcı

...