0 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar görümcem gelicek eşiyle birlikte 19 saatlik yoldan gelicekler öğlen burda olacaklar yeni doğum yaptım 20 günlüğüm yanımda kimse yok pratik ne yapabilirim hem öğlen hem akşam fikirlerinize ihtiyacım var. Birbirimizi ilk kez gorucek yoksa lohusa olduğum için yapmazdım ama ayıp olur :D

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hazıra kaçabilirsin bimden hazır börek alabilir pişirrebilirsin kuru fasulye fln da pişirir sin altın günü gbi olmasın menü erkekte olcakmış
tarafından
Evet mantıklı  teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Mercimek çorbası firina tavuk at patatesli filan birde kuru fasulye yap tamamdır 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Bide bunun akşamı var desene.  Öğlen geldiklerinde kahvaltı hazırla bence patates menemen kahvaltilik şeyler bide dışardan börek al yanına.  Akşama da kuru fasulye tavuk sote pilav cacık yeter ya daha ne olsun lohusa halinle . Hem bebek hem lohusalik fazla uğraşma 
tarafından
Aynen kahvaltılık yapayım yanına da ya gözleme ya börek hem öğlen hem akşam yemek yapicak vaktim olmaz eşik calisiyor tekim evde inşallah halledebilirim
0 oy
(1,851 puan) tarafından
En basiti lahmacun malzemen yoksa eger  fırını yada kasabi ara yapiyolar  ya da tavuk patates fırına koy bide salata cacık yada ayran yeter
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Kız gönder fırına lahmacun falan yanına da bir çorba salata yap yeter öğlen de kahvaltılık hazırla çayın yanında esin tatlı alsın tamam 
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Canım öğlen için kahvaltılık hazırla zaten akşam için onlarda gelmiş olacak onlar bebeği severken falan hemen bir mercimek çorbası kurfasulye pilav yapıverirsin şimdi den hepsini yapmak zor olur bebeğin minnakmış daha
0 oy
(629 puan) tarafından
Canim ozaman hazir yufka al hazir baklavalik yufka al baklava yqp 5dkda firinaver cok kolaycnm milfoy yapablrsn tavuk aldir esine patates sogan felnla firina at onuda birde yayla corbasi yapablrsn kısırda kolay birsiuru pratik seyler var
0 oy
(346 puan) tarafından
Mercimek çorbası 

Kuru fasulye 

Pilav 

Cacık 

Hazır Börek al 
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Fırına tavuklu patates veya köfte atabilirsin canım pilav yaparsın bide çorba en pratik bunlar
0 oy
(139,261 puan) tarafından
bisi yapma disardan soyle 20 gunluk dikisli halimle hirisme yemege
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Öğlene fırında pide yaptirip yanına çorba yapabilirsin salatayla falan yenir bende 3 hafta olmuştu ablamgil  geldiginde fırında güveç yatırmıştım yanına da pilavla salata yapmıştım hem yemek hem pratik canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
20 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
21 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
15 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 00Melikeee (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 330 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,573 soru

23,609,406 cevap

306,303 kullanıcı

...