0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (2,671 puan) tarafından
Valla halimiz kötü altın daha da yukselecekmis :-)

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah kabul etmesin bacım ne diyelim 
(2,671 puan) tarafından
Ya inan marketen de birşey alınmıyor okadar ki pahali altın da almış başını gidiyor
tarafından
Kız karnımızı doyurdugumuza şükredelim bacim
(2,671 puan) tarafından
Ayy hiç sorma ya valla birşeyleri tereddüt le aliyrm inan
tarafından
Sonumuz pek iyiye gitmiyor
(2,671 puan) tarafından
Aynen canım valla eşime diyrm markete gidiyrm yani birşeyleri elime alıp birakiyrm o durumdayız yani keşke elektrik su dogal gaz okadar yukselmese farkında olmadan hep zam oluyor ha bide gıda
-Reklam-
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Yaa nerden duydun canım param var altin düşünce alayim dedim hep yükseliyor
(2,671 puan) tarafından
Valla bende hep takip ediyrm da gram 1000tl yi bulucakmis benimde var da alicam herhalde elimdekindenfe olucam bide düşmüyor yukseliyor
(1,472 puan) tarafından
Evet ya dun bi ara 648 oldu ceketi giyip kapidan cikmadan 666
(2,671 puan) tarafından
Canım ben sürekli bakiyrm öyle yazıyorlar kesinlikle yukselicej bak görürsün ama nezaman düşer bilemem elbet düşüşü olucak yani eğer paranı harcamiycaksan bir iki ay bekle belki düşer ama inan gün geçtikçe artıyor ben görünce sinir krizi geçiriyorum  bizimde vardı oğlumun doğumunda takıldı yukselmeden sattık şuan tazminatımı aldım ordan alayım diyrm tekrardan yoksa parayı harcariz
(1,472 puan) tarafından
Bende parayı altina baglayacam da harcamadan pazartesi alirim sanırım
(2,671 puan) tarafından
Ayy evet ya  el de en azından bir birikim olsun ya ne olur ne olmaz
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Allah kabul etmesin valla o kadarborcu harvi olan var nasil odenecek bilmiyorum yazik gnah ya olan kar etti borcu olanda cok zorlancak bu gidisle
(2,671 puan) tarafından
Ya. Hci sorma canım ya esom diyor du secime doğru dusucek millet hep bozduruyor bizde altın yok ki bozduralim valla artık  zaten almasında zor olmus
0 oy
tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin zaten yükselmiş daha ne olsun 
(2,671 puan) tarafından
Dahada yukselicek bacım millette bozduruyor altınlarını bir kadın 20tane çeyrek toplamıştı 20bin kusur tuttu gidip bozdurdu haberlerde gorudm yani b
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Aynen yıl sonu gram altın  700-730 civarı olabilir 
(2,671 puan) tarafından
Valla bacım ilerleyen zamanlarda 1000tl yi de bulur bak gorursun
(2,831 puan) tarafından
Aynen hiç şaşırmam valla
(2,671 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Bir bileziğim var 3 sene önce 6.500 e annemler almıştı şimdi 14 bin olmuş bide kaburga kırılıyor diye böyle yoksa 15 bin olacaktı 3 senede resmen 10 bin üzerine geldi ya 
(2,671 puan) tarafından
Gidip bozdurma canım bence ihtiyaç olmsa bozdurulmamasi gerekiyor yani bir evde dursun ne olucak
(4,692 puan) tarafından
Yok annemin hediyesi diye eşim hiç karışmam inşallah diyo
(2,671 puan) tarafından
İnşallah canım benim bilezikler falan gitti
0 oy
tarafından

Yükselsin yhaa off bi çeyrek alamadım

(2,671 puan) tarafından
Aynen canım nakitin mi vardı ya üstüne ekle almaya çalış canım daha da yükselir
0 oy
(14,930 puan) tarafından
Altın alacak para kalmadı ki aldığımız boğaza gidiyor onu da geçtim 1 ay bile yetmiyor 
(2,671 puan) tarafından
Ayy hiç sorma millet diyor biz her ay çeyrek yarım yapiyrz inan benim elidme hiçbirsey yok yapamiyrm olmuyor biriktiremiyrm kumbara yapıyordum senede işte 2000yq çıkıyor ya çıkmıyor onuda saolsun kocam açıyor borca veriyor :-):-)valla ben topluyorum ona veriyrm
(14,930 puan) tarafından
Gene iyi kız bizde o da yok asgari ücretle ne alırsak çocuğun masrafı kendi masraflarimiz onlara gidiyor hep
(2,671 puan) tarafından
Asgari ücret mi alıyor eşin eviniz sizindur inşallah valla çok zor geçinmek Rabbim yardım etsin bacım inan geçen pazara gitim herşeyden azar azar aldım para dayanmıyor kismazsan da olmuyor
(14,930 puan) tarafından
Yok kuzum bizim değil. Şuan kapıcı Nisan ayında kiraya çıkacağız zaten kiradan geldik buraya da. Kiraya çıkınca da asgari ucret alacak bilmiyorum nasıl olacak bizim için
(2,671 puan) tarafından
Kapıcı mi eşin canım bizim kapıcının evi bekadava elektrik su falan ödemiyor artı 2binden fazlada para  alıyor  kapiciysa şayet niye kiraya cikicaksiniz ki yani sknti mi oldu
0 oy
(139,261 puan) tarafından
ceyrek 2bini gorurmu
(2,671 puan) tarafından
Çeyrek valla benc e okadar olmaz ya canım
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Bi yandan seviniyorum ev almak istiyoruz onun için birikimimiz var biraz. Ama bi yandan da üzülüyorum hem başkaları için hem de diğer ihtiyaçlarımız için... çelişkili bir durumdayım.. :)
(2,671 puan) tarafından
Ayy canım ev alıcaksınx inşallah denklesir aynen insan olmayana üzülüyor ihtiyaç bitmiyor canım acil ihtiyacın yoksa şayet elindekini ev için harca canım yoksa çar cur olur
(3,694 puan) tarafından
Simdilik Yok çok şükür canım acil ihtiyacımız.  100 küsür bin açığımız var aslında ama biraz da borçlanmadan ev sahibi olunmuyor.  Bakalım nasibimizde ne zaman ve ne hayırlıysa o  olsun inşallah..
(2,671 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
(29,573 puan) tarafından

Yükselsin kullanmayiz almayız basit onun yerine para kullanılır milletimizin aklı olsa altından uzak durur para asar düğünde

(45,019 puan) tarafından
Kız işte öle olmuyor borç gibi bişey bu altın kayinbabam iki tane aldı bu hafta mecbur onlarda bana getirmişti dedi bende aynı geri altın gotucem dedi
(29,573 puan) tarafından
Borçları kapatıp altıdan uzak durmak lazım böyle gitmez ben zaman sonra bu kafada olacağım elimden geldikçe
(2,671 puan) tarafından
Valla canım altin takana altın yakiyrz mecburi
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Oğlumun parasını alınca düşse keşke direk altına yatıracam oğlum için
(2,671 puan) tarafından
Hı aynen öyle yap yoksa çar cur olur canım benim :-)
(1,412 puan) tarafından
Onun parasını ona harcıcam artanı direk altın hesabına atıcam niyetim bu Allahtan başka bişey olmazsa
(2,671 puan) tarafından
İnşallah canım eşim de dedi altın hesabına para atalım yok dedim acaba bende mi oule yapsam kiz sasi dim şuan eve altın alayım dedim
(1,412 puan) tarafından
Eve altın alamam canım ben birikmez öyle para bende ama 3 5 ne kalırsa onu direk hesaba atabilirim yani gidip 0.1 gramlık altın alamazsın ama bunu hesaba atabilirsin :)  daha önce 5 tl 10 tl atarak 0.14 gr yapmıştım lazım oldu harcadım :)
(2,671 puan) tarafından
Anladım canım bakayım belki öyle yaparım
0 oy
tarafından
Sonumuz kötü yaa
(2,671 puan) tarafından
Sonumuz kötü ve belirsiz ne olucsk halimiz
0 oy
tarafından
İyiki beklemeyip almışım diyorum Allah borcu olana yardım etsin markete gir çık 200 lira nereye gittiği bile belli değil 
(2,671 puan) tarafından
Aynen bacım ya hiç sorma
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Sonumuz çok kötü cokk. 
(2,671 puan) tarafından
Hiç sorma bacım ya baya kötü sonumuz
0 oy
(8,501 puan) tarafından
İnt dekiyle aynı değil ki kuyumcular int de 668 alış gösteriyor gram ben sordum 570 dedi. Bozdurcakdim vazgeçtim
(2,671 puan) tarafından
Ciddi misin canım inşallah öyledir peki alusi falan
(8,501 puan) tarafından
Bizim ordaki kuyumcu öyle demis eşime cnm satışını hiç sormadık bidakine sorarız
(2,671 puan) tarafından
Ayy inşallah öyledir yani mesela çeyrek 1100mu neydi daha mı azdır ama 1000asagi degildir
(8,501 puan) tarafından
Satisimi int de daha pahalı görünüyor
(2,671 puan) tarafından
Anladım canım tşkler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 291 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
2 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 308 göst.
0 oy
10 cevap 307 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,577 soru

23,609,425 cevap

306,304 kullanıcı

...