0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (426 puan) tarafından
Kizim 1 yasinda yaklasik 2 hafta once burun akintisi balgam sikayetiyle hastneye gittik acile yani ilac verdiler antibiyotik buhar derken kullandim ama gecmedi gitgide kotu oluyor hergun bisey cikiyr bu kac gundurde kusma oksuruk ais basiningidiyor hicbisey yemiyor yiyemiyor yedikten Yarm saat 1 saat snra kusuyor hemen napacam ben burda cogu cocuk byleymis diyrlar sizinde oyle mi acaba kizim hic byle uzun sureli hasta olmamisti bide delirecem resmen zayifladi bide garibim :( var mi bu zamanalrda verebilecegm rahatsiz olmayacagi biseyler :(

3 Cevaplar

0 oy
(131,867 puan) tarafından
allah sifa versin yaaa valla cocuklara gelcek hastalik bize gelsin icim parcalaniyo
(426 puan) tarafından
AYnn oyle canm sadece agliyrlar iste :(
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Evet salgın varmış oyle dıyor doktorlar 3 hafta oldu hala hasta benım oglum da
(426 puan) tarafından
Cok gecmis olsun rabbm bize bagislasn evlatlarimizi
0 oy
(7 puan) tarafından
Canım 2 ay geçti 4. Antibiyotik bitti hala iyileşmedi dün yine götürdüm doktor üst üste 4 antibiyotik çok olmuş bagısıklıgı düşmüş dedi şimdi de burun akıntısı öksürük tıkanıklık hepsi var daha iyileşmedik uykusuzluk da var iştahsızlık hepten var neler neler yoruldum inan ki ve bütün komşuların çocukları eş dost etrafım herkesin çocugu öyle çocuk koronası diyorlar 
(426 puan) tarafından
Aman yarabbi sen muhafaza et evlatlarimizi :(
(7 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 88 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
0 oy
9 cevap 448 göst.
16 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Enes2020 (4,039 puan) tarafından soruldu

409,030 soru

12,293,896 cevap

38,283 kullanıcı

Kategoriler

...