Kıyamam canım üzüldüm cidden imkanım olsa ben bakardım canım sana . Akşamda eşin gelince yardımcı olurdu. Bunu yapmak ne kadar zor olabilir ki ? Ben tek başıma yapamazdm. Doğumum zor geçti benim. 3-4 hastanede kaldım. Kan takviyesi yaptılar. Kanamami durduramadilar. Annem gelip baktı bebeğime. Anne bana bakmana gerek yok yeter ki kızımla ilgilen dedim. Ama annem hem kızıma hemde bana baktı yemeğimi yaptı serbet yaptı. Bol bol ye iç sütün kesilmesin diye. Kendi kendine bunu ne kadar yapabilirsin bilemem. Yorumlarda herkes ben tek başıma herşeyi yaptım demişler helal olsun valla ben 3 ayda zar zor toparlandım dikişim çoktu. Annem 1 hafta yanımda kalabildi çalıştığı için. İlk bir hafta bile baksa o bile sana yeter. Tabiki ilk önce sen ve bebeğin sağlığı doğumun kolay geçer inşallah . Allah yardımcın olur o sabrı verir. Doktorlar doğumun çok zor geçti dikişlerin kan takviye edicez dedi ve gitti. Annem refakatciydi. Anneme bakıp dedim kii alla alla bana okadar zor gelmedi. Bebeğim saglikliydi(sarılık olmuştu tek sorunum oydu) şükürler olsun. Allah yanında olacaktır canım . Melekler yaninizda olur
1,498,794 soru
24,482,610 cevap
357,150 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın