0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (568 puan) tarafından
24 haftalığız ama bebeğim neredeyse hiç hareket etmiyor ettiğinde net hissediyorum ama 3 4 saatte bir ve yatınca genelde hareket ediyor. Yeni birşey değil 18 haftalıktan beri hep bu şekilde. Pozisyonu seviyordur belki diyorum ama çoğu arkadaşımın bebeği benimkinden bile daha daha hareketliyken bile hareketleri azaldı diye korkuyorlar acaba ben mi umursamaz davranıyorum bu konuda ne yapmalıyım acaba?  Hemen doktora gitsem mi yoksa 10 aralıkta kontrolüm var o zaman mı gitsem?

6 Cevaplar

0 oy
(164,056 puan) tarafından
icin rahat etmez 10 araliga kadar bence bi git
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum bende 33 haftalığım hamileliğim boyunca benimki de çok az hareketsiz doktorum herseyin yolunda olduğunu söylüyor çok şükür 
(568 puan) tarafından
Evet benimde doktorum son kontrolde bi sıkıntı görünmüyor dedi ama işte anne psikolojisi çok farklıymıs :D
tarafından
Haklısın kardeşim ben bu 33 haftama gelene kadar ne çektim 3 düşükten sonra
(568 puan) tarafından
Benimde daha once bir düşüğüm var. Allah sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip eylesin insallah
tarafından
Aminn Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Canm benimde cok az ederdi oglan ve tembeldi sonra dogdu şimdi yerinde durmuyor
0 oy
(1,691 puan) tarafından
bende cok az his ediyorum daha persembe hastanrdeydim herseyi normaldi her bebek ayni degil sanirim 28 haftaligim
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Her bebek aynı olmaz canım kimisi fazla hareketli oluyor kimisi az benimki de öyle çok hareket ediyor ki çoğu zaman nefesimi kesiyor yarın 30 haftalık olacağız oldukça da sertleşti hareketleri sadece 1 gün biraz seyreklesti hareketleri ama ertesi gün normale döndük ondan bahsettim doktora günde 10 defadan az hareket olursa gece gündüz demeden gel hemen dedi günde 10 kez hareket varsa korkma dedi sende takip et bakalım tabiki içinin rahat etmesi için de bir git yine de derim 10 aralığa daha var çünkü 
0 oy
tarafından
Içın rahat etmezse git bence bekleme

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 708 göst.
0 oy
0 cevap 84 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 944 göst.
30 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,743 soru

24,390,747 cevap

349,280 kullanıcı

...