0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

8 aylık olduk artık çok zor çekimler yapıyoruz:angel:

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya tosbaaa ❤️❤️ 

Masallahhhj
tarafından
Teşekkürler :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah canım Rabbım bağışlasın inşallah ❤
tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
tarafından
Maşallah Allah bağışlasın sana çok tatlı 
tarafından
Teşekkürler :D
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Yaa maşallah 41 kere üstündekine bayıldım nerden aldın canım 
tarafından
Trendyol dan
(4,394 puan) tarafından
Bizim de erkek olacak nasipse bakıyorum hic böyle tatlı şeyler bulamıyorum ondan sordum biraz da :)
tarafından
Ben alırken 86 liraydı sonra baktım 112 yazıyor istersen link atayım
(4,394 puan) tarafından
Olabilir valla canım hatta erkek bebişin varsa koleksiyon gibi bir şeyin varsa buldukların beğendiklerin o da olur :D
tarafından
https://ty.gl/xmbp8fhapq bakayım begendiklerimde varsa
tarafından
tarafından
https://ty.gl/2w33kc5im3 ben direk kolleksiyonu atayım :D
(4,394 puan) tarafından
Saol canım kaydettim :D ❤️
tarafından
Bende bu takımı Instagram'da paylaşıyor ya fenemonler onlardan birinde görüp aldım
(4,394 puan) tarafından
Hmm ben instagram kullanmıyorum canım o yüzden Bi haberim onlardan :))
tarafından
(4,394 puan) tarafından
Baktım canım sitesi de varmıs olmadı ordan bakarım çok saol
tarafından
Ay çok heyecanlı bebek alış verişi
(4,394 puan) tarafından
Aynen ya ama herkes alma çok alma bir şey Alma hepsi kalıyor deyip duruyor anlamadım onu alma bunu alma çıplak mı kalacak bu çocuk diyorum bende en son
tarafından
Valla ben ilk aylarda hep ikinci el giydirdim. Bı hastane çıkışı yeni almıştım. Yaz gelince bikac takım aldım kaynanam falan aldı ama gerçektende onca para veriliyo 2 ay en fazla giydikleri. Hediyeler falan da oluyo. Abartmadan almak lazım çok pahalılar. Tabi durumunuz iyiyse dilediğiniz gibi giydirin geçen günleri geri gelmiyor
(4,394 puan) tarafından
Yok canım öyle durumumuz aman aman dört dörtlük değil ama ilk çocuk insan heves ediyor almak istiyor ama herkes öyle deyince de morelim bozuluyor özellikle kayınvalidem deyince falan hani ilk torunu niye böyle deyip duruyor diyorum bana da bir kaç yerden hep geldi elbise canım verenler hep birer kez giydirmiş çabuk büyüypr alma diye verdiler ablam eşimin kuzeni falan ama insan heves de ediyor işte ablam da evde sürekli kusacak kirlenecek evde bunları giyer hasteneye dışarıya yine yeni alırsın onları giyer dediler artık canım
tarafından
Evet öyle oluyor ya mesela bı tulum vardı çok beğenerek aldığım inan ya 2 ya 3 giydi. Bebekler ayda bı kilo aliyo boyda santim santim uzayınca kilo çok çabuk artmış oluyor bı bakiyosun hemen küçülmüş. Bide beden tablolarina güvenme mesela bu fotodaki oğlumun üzerindeki kıyafette 12-18 yazıyo oğlum 8 aylık. Şimdi bikac takım al sonra bebeğinin büyümesine göre alırsın bebekten bebeğe çok degisiyo beden tablosu
(4,394 puan) tarafından
Anladım canım haklısın o zaman genel kücük olanlar gelenler dışında alacaklarmı hep büyük alayım bende peki başta en çok ne laızm olur hani zıbın mı çok almak lazım lu 5 li hastene çıkışından kaç tane almak lazım sence deneyimli olarak söylersen sevinirim
tarafından
Canım bence alt üst takım al mesela önlük o dönemde kullanmadim. Eldivenler hep düşüyordu kendinden eldivenli takımları yada zibinlari tercih ettim. En çok battaniyeye ihtiyacım oldu çünkü her altını açmada çiş yapiyodu erkek olduğundan etrafa gidiyodu yada kusuyodu. 10 lu takımın önlüğünü çorabını, iç bağcıklı zibinini hiç kullanmadım. En güzeli çıt çıtlı zibinlar ama onların her tarafı çıt çıt olanları var göbek düşene kadar çok rahat oluyor onlardan kullandım en çok. Tulumlar da rahat oluyor her tarafını sariyo belinfalan açılma derdi olmuyo. Ama dikkat et iki bacağı da çıt citli olsun. Bazı tulumları tek bacağı dikişli oluyor giydirmesi zor oluyor. Biraz karışık oldu ama bunlar geldi aklıma. Bide sayı veremem ben ikinci elden aldığından bol bol vardı hiç sıkıntı çekmeden giydirdim hiç giydirmeden kuculenler bile oldu
(4,394 puan) tarafından
Anladım canım bunlar bile çok faydalı oldu çok saol :)
tarafından
Rica ederim özelden foto atilabiliyir olsa o zibinlarin fotosunu atacam inan bagciklilar hiç kullanışlı değil. Bebek tazeyken çok rahat ettim onlarla ön tarafında çıt çıt var kafasına girdirmekle uğraşmıyorsun yani alt tarafında çıt çıtlı. Bulursam link atayım.
(4,394 puan) tarafından
Yaaa uğraşıp bulmuşsun bide Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım benim aldıklarım hep altta çıt çıt var sanırım hic böyle yandan çıt çıtlı almadım bunlar eminim daha kullanışlı olur giydirme açısından
tarafından
Aynen gerçekten çok rahat oluyo. İlk günler eriyip akiyo bebek bide benimki gibi zayıfsa insan dokunmaya korkuyo. Göbeği acıyacak korkusu falan. Boyna da çiş oluyo kaka cikiyo kusuyo vs hep değiştirmek gerekiyo. Bunlarla rahat etmiştim cok
(4,394 puan) tarafından
O zaman ben de bunlardan da alayım canım peki sen zıbınları hep sıfır mı aldın 0 3 mü 3 6 mı çünkü bu sefer çocuk uzadıkça onlar da kullanmadan elimde kalmasın
tarafından
Canım benim bebek şimdi kilolu ama hastaneden çıkarken 2750 inan minicik zibinlarin içine sığıyodu 2. Aydan sonra topladı hastane çıkışları ve 0-3 ayları 2 ay anca giydirdim sonra yaz geldi zaten ondan sonra yeni almaya başladım
(4,394 puan) tarafından
Anladım canım iyi o zaman benimde aldıklarım gelenler başta yeter sanırım bana zaten heves edip alırsam da büyük alayım artık
tarafından
İşte genede heves etsen de bebeğinin gelismine göre al. Ya ay tutmazsa yada mevsimi uymazsa. Hemen değişiyor bedenleri gerçi önümüz kış uzun da soğuklar. Bizim hem ay geçişi hem mevsim geçişi hızlı olduğundan sürekli kıyafet değiştirmemiz gerekti mecbur
(4,394 puan) tarafından
O da doğru canım şimdl misal bizim çocuk mart başında doğacak diyor vaktinde gelirse eğer ben yazı hesap edip 3 6 alıyorum ama belki de çocuk iri Bi bebek olacak veya aldıklarımın kalıbı kücük olacak çocuga olmayacak o da var ay valla bitmiyo düşününce ya :)))
tarafından
Benim bebeğimde 19 Mart'ta doğdu inan yazın kimi kıyafetleri 3-6 kimisini 6-9 ay giydirdim. Kimi hediyeler küçük oldu giydiremeden küçüldü. Sen acele etme alacağın parayı kenara koy. Bebeğinin gelişimine göre alırsın acele etme. Benim bebek küçük gidiyo derken bı anda gelişti yasitlarini geçti şimdide fazla kilolu diyo doktor.
(4,394 puan) tarafından
En iyisi öyle yapayım canım almak yerine kenara para koyayım ama bende de şu düşünce oluşmuş her şeyi hazır olsun ya doğunca belli Bi süre dışarı çıkılmaz zaten mart ayı daha soğuk onu da çıkaramayız ben de bırakıp çıkamam sonuçta falan sanki dağ başında yaşıyorum ben almasam eşim aileden birileri alır neden böyle Bi düşünceye girdim bilmiyorum yani :)) annelik hormonlar falan sanırım :))
tarafından
Canım bedeni değişene kadar Haziran geliyo zaten olmadı internetten trendyoldan getirtirsin. Şimdi paran olsun yeterki. Hem hediyeler gelir. Sen şimdi ilk 3 aylık hazırlığını yap yeter. Biraz büyüyüp ele gelince zaten dışarı çıkalım gezelim diyeceksin
(4,394 puan) tarafından
Doğru canım çok haklısın ben dediğin gibi yapayım en iyisi çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ❤️
tarafından
Rica ederim canım bana diyen olmadı bazı kıyafetler 1-2 kere oldu verdiğim paraya üzüldüm. Artık yaşına göre alıyorum önceden almıyorum. Bez de öyle stok yapmak mantıklı değil. Sağlıkla al kucağına
(4,394 puan) tarafından
Çok saol canım amin cümlemiz insallah sende sağlıkla büyüt minik prensi insallah
0 oy
tarafından
Yüzünü de gorseydik yaaa minnoşun 

Maşallah maşallah 
tarafından
Eşim diyor ki paylaşıp çocuğa nazar değdiriyomusum ondan durmuyomus. 8 aydır öğrenemedi oğlunu :D
0 oy
tarafından
Bizde 7 aylık olduk ama tek yapamadım eşim evde kaldığı gün çekecez inş ama konsep aklımda yok 
tarafından
Benim sorularıma bı bak hepsini paylaştım fikir olsun
tarafından
Tmm cnm tşk ederim ☺️
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Ayşşşş çöl tatlı yaa
0 oy
(45,017 puan) tarafından

Oyy masallah<3

0 oy
(136,537 puan) tarafından