0 oy
803 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
merhaba kızlar bilen benim hikayemi bilir 18 gün sonra boşanıyorum ailemin yanındayım babam yok zaten bizi terkedip gitti annem kocanla barış diyor başka birşey demiyor kocam beni takıntı haline getirmiş işten ve ailesinden elini ayağını çekmiş bana çok kötü şeyler yaptılar piskolojik şiddet yoksulluk en dibini yaşattılar varlıktan yokluk çektim namusuma laf Etiler kayınvalidem ve kocam ters ilişkiye zorlandım ve hala seviyorum diye takıntı haline getirmiş bırakmıyor beni annemde evine git 2 çocuğun var diyip duruyor kafayı yiyorum 2 yaşında bile değil  bebeğim 2 ci sınıf öğrencisi oğlum mesleğim yok ne yapacağım lütfen kimse yargılamasın çocuklar büyüyene kadar bir yerlerden destek almalıyım kimse bir ekmek almıyor evime muhtaç olupta barışayım diye devlete başvurdum sed yardımına 3 4 gün oluyor ses yok halen benim sağdan soldan dernek devlet vs  yardım almam şart çocuklar için yemin ederim kendim için bir kuruş  istemiyorum tek amacım şu süreci bir nebze iyi atlatmak evime döneceğim bu gün tekiz çocuklar ve ben Kızılay yardım yapar mı bıktım kimse görmüyor beni herkes üstüme geliyor barış diyor yapamıyorum denedim mutsuzum çok mutsuzum kocam dün gelmiş beni zorla götürecek  annem kalk git diyor sahip çıkanım yok kötü yola mı düşeyim çıkmazdayım çıkamıyorum işin içinden belediyeden şimdilik 50 adet bezde aldım bir süre idare ederim lütfen akıl verin lütfen kimseye muhtaç olmadan ne yapabilirim

9 Cevaplar

0 oy
(14,854 puan) tarafından
İhtiyaç haritası var bez mama yardımı için oraya başvuru yap canım. 
(104 puan) tarafından
tamam çok teşekkür ederim yapacağım şimdi
-Reklam-
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun 
(104 puan) tarafından
cümlemizin inşallah
0 oy
tarafından
Sosyal medya üzerinden hatta 2. El letgo satan uygulamalarda ihtiyaci olan anneler bez kıyafet vs. Yardımı yapan anneler var. İhtiyaç fazlalarini veriyorlar. Oraları araştır canim. Allah yardımcın olsun.
(104 puan) tarafından
peki çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ne yapacağını en iyi sen bilirsin bir şekilde çalışıp çocuklarına bakma imkanın yok mu bir de kötü yol diyorsun cok ayıp asla bir kadın kendine yakıştırması böyle bir şeyi 
(104 puan) tarafından
canım kötü yola düşmem sadece kötü yola mı düşeyim demek istedim o çaresizlikle  yaşadıklarımı bir görsen o kadar zor ve ağır ki kaldıramıyorum çalışma durumum şuan yok mesleğimde yok küçük bebek var okul var bakacak kimse yok onlara
(1,700 puan) tarafından
O zaman evine dön canım  annen arkamda değilse en azından başınızı sokacak minnetsiz bir yeriniz olsun sende bu süreçte sürekli birikim yap ne olur ne olmaz çocukların ve kendin için eşinden habersiz para sakla sürekli bir eksik ihtiyaç çıkmış gibi para iste bazı şeylerden kısıp kenara ayır ve eşinle de fazla muhatap olma umarım düzelir Allah hidayete getirir eşini cu ju boşanmak da çok güzel ve kolay bir set değil ekonomik gücü olmayan bir kadın için en azından çocukların bir süre buyuyene  kadar  idare et sonra Allah kerim bakarsın eşin de düzelir belli olmaz ,Allah yardımcınız olsun
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Allah yardmcin olsn  cnm çok zor bi durum kadın sığınma evlerine git çocuklarınla birlikte en iyisi o senin için 
(104 puan) tarafından
o nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim
0 oy
(284 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun canim
(104 puan) tarafından
İstanbul'da oturuyorum şuan
(284 puan) tarafından
Yakın olsaydık yardımcı olmak isterdim canım.Rabbim sana sabir wersin
(104 puan) tarafından
teşekkürler amacım burdan yardım toplamak değil yanlış anlamayın dernek falan söyleyin dedim
(284 puan) tarafından
Yok canım yanlis anlamadım bende bu duruma düştüm o günlerim geldi aklıma içimden geldi ama uzakmisiz
0 oy
tarafından
İstanbulun neresi bacım
(104 puan) tarafından
yani Avrupa yakası bu gidişle İzmir'e taşınırım kiralar uygun orda
0 oy
tarafından
Suan durumumuz ayni canm allah yardimcimiz olsn gidersem annemgil konusmicek gitmesem maddi manevi baba evinde ne yapacam bilmiyom
(104 puan) tarafından
çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun
tarafından
Amin canm
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Istanbulun neresindensin ? Bir yer var ona gore arayıp görüş istersen
(104 puan) tarafından
İstanbul'da Avrupa yakası
(1,153 puan) tarafından
Tamam canım "Mor Çatı " diye bir dernek var internette bulabilirsin numarayı ama bulamazsan yaz ben özelden yazarım sana ordaki arkadaşlar yardımcı olurlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 367 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aysenur5561 (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 237 göst.
10 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 875 göst.
0 oy
9 cevap 596 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu