0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Yani çok güzel sorular soruyoruz saniyesinde kapatıyosunuz abuk Subuk o kadar soru varken benim postum kapatılıyor 
notu ile kapatıldı: Kapanan post için post açmayalım

12 Cevaplar

0 oy
(348 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ne kadar gereksiz kıskanç insan var ;)
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Kusura bakmayin da soracak baska soru mu kalmadi? Buradaki insanlari birbirine dusurunce mutlu mu oluyorsunuz?
tarafından
Adamsinnnn
tarafından
Ne sormuş ki
tarafından
Birbirine düşürüp de 2. Dünya savaşı başlatmıyorum herhalde :) herşeyi çok ciddiye alıyosunhz gırgır yapıcaktık altı üstü
+2 oy
(5,125 puan) tarafından

Kusura bakma ama burda yorumlarını en sevmediğim kişi sen olabilirsin bir kaç kişi daha var 

Aşırı negatifsin ve bunu yayıyorsun BRAVO
tarafından
Negatif miyim :)) genelde her postun altına eee ne var bunda ? Yazıyorum karıştırdın galiba beni
(5,125 puan) tarafından
Tam ortalığı karıştırmaya bayılan tipsin, bundan zevk alıyosun bunun da tedavisi vardır :))
tarafından
İnşallah vardır canım
+1 oy
(669 puan) tarafından
Ben kaçırmısım kız beni yazan varmıydı :)
0 oy
tarafından

Aman boşver çocuklar düşe kalka;) 

Postlar uyarı verilecek kapanır 

0 oy
(29,059 puan) tarafından

Sjsjsjj :) vardır bir sebebi

tarafından
Uyarıyı vereni göremiyor muyuz
(29,059 puan) tarafından
Nayır
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Ne sormuştun?? 
tarafından
Burdaki sevmediğiniz kullanıcılar kim dedim ne güzel herkes sayıyodu sevmediği kişiyi :))
tarafından
Ben verdim canım bi tane :))
(1,862 puan) tarafından
E ortalığı karıştırmaya post açmışsın kapanır tabi
0 oy
(4,377 puan) tarafından
500 üzeri puanı olan herkes uyarı veriyor ama postları moderatör editör olanlar kapatıyor diye biliyorum sizinki tartışmaya açık bir posttu bu yüzden kapatılmıştır hani ne gerek var biri gelip sevmediği birinin adını verse o kişi gelip olay çıkarsa biraz gereksiz bir post olmustu doğrusu 
(2,247 puan) tarafından
5 uyarıda kendiliğinden kapanıyor diye biliyorum
tarafından
O kişi gelip niye olay çıkarsın ki sevilmek zorunda mı
(4,377 puan) tarafından
Burası sanal Bi platform tabiki kimse sevilmek zorunda değil ama bu kadar kişi okurken de kimse o tarz Bi postta ismi anılsın istemez zaten reel hayatımızda yeterince kötülük fesatlık varken burda hic görmediğimiz insanlara bu şekilde davranmak böyle anmak hoş değil bence daha olumlu iyimser postlarda görmek isterim sizi de :)
0 oy
(16,460 puan) tarafından
Sen resmen kavgaya davetiye çıkaracak post açtın  bacı ne istiyorsun herkes sevmediğini yazsın sonra kaos mu çıksın burda yapmayın bele şeyler kim kimi.seviyor.yok kiminle.cay içer yok kimi.ne Ka sever kimin favorisi  vs gereksiz şeyler bunlar bu şekilde yeni gelenleri disliyor oluyorsunuz yeri gelmişken de soylim yani (!)
tarafından
Adaş +++++++++++++ haklisin valla
tarafından
Nolcak ya biri beni söylese ben gülerdim oturup evde sinirden çatlamazdım kaos olacak bi durum yok abartıyoruz herşeyi
0 oy
(803 puan) tarafından

Ayrıştırıcı olmayın, birleştirici olun... ;)

tarafından
Herkes en sevdiğini söylesin
(803 puan) tarafından
"en" le başlayan cümleler ayrıştırıcı, karşılaştırici olur cnm.Birak herkesin sevdiği sevmediği icinde kalsın.Ben benden hoslanmayanlari da sevenleri de hissederim mesela.Sende bilirsin ve hissedersin,Bugun sevmediğini yarın sevebilirsn tam terside olabilir o yüzden etiket istemenin yapıcı bir tarafı olmuyor Ama bunu yumuşak dille ifade etmek önemli.Catismaya yer aranıyor sanki, insanların bu yaklaşımı beni üzüyor gerçekten.
tarafından
Gerçekten çok naifsiniz dicek bişeyşm yok :) sadece ben konuyu daha gırgır olarak görüyorum ciddiye almıyorum benim için basit bi konuydu
(803 puan) tarafından
Bu platform girgira alınacak kadar basit bir platform aslında, ama gel gör ki kendini önemseyen ciddiye alan çok insan var :) Birisi burdakilerin çoğu örümcek kafalı demiş diye post açıp kendine prim vermeye çalışıyor.Sasilacak işler, ben seni anladım cnm, sevgiler..

İlgili sorular

+12 oy
13 cevap 376 göst.
6 saat önce Diğer kategorisinde 2801 (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 730 göst.
30 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Damla Karaca (1,822 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 356 göst.