0 oy
1,652 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Oğlum sünnet olmuştu Çarşamba eşimin ailesi karışmış hatta kayınbabam eşime kızmıştı kucucuk bebeği ediyorsunuz deyip gelmemişti bir önceki posta duruyor. Söylediği sözler beni çok üzdü. Oğlum da iyileşiyor. Konuşuyorduk eşimle ama zoraki şeylerde biri gelince annem buradaydı ona belli etmemek için konuştum. Kahvaltıya oturmuyordum akşam yemeği yemiyordum. Ücretsiz izinde zaten tüm gün evdeydi. Bugün dışarı çıkmak istiyorum biraz yürümek bana iyi gelecek dedim. Bebeğe o baktı yürürken düşündüm ve ağladım. Eve girdiğimde uyutmus oğlumuzu bana yiyecek şeyler hazırlamış. Hemen tav olmadım tabi tokum dedim . Oysa acim annem varken bisiler yersem yiyordum :D. Uyuyacağım ben dedim. Peşimden gelip bana sarıldı ben sana kurban olurum. Küs olmak bize yakışmıyor dedi. Hemde ucgunden fazlası günah dedi . Sımsıkı sarıldı ben itiyorum o bırakmıyor. Zorla mutfağa getirdi kus olsan bile aç kalma sen emziriyorsun dedi. Sonra yedim annemi aramış bebeğe sen bak biz gezelim diye annem geldi. Hadi hazırlan çıkalım dedi. Yürüdük yol boyunca konuştuk. Bana şeker aldı :happy: ama hala kırgınım barıştık ama içimde tuhaf bir his bıraktı. Bir daha seni kıracak söz soylemicem dedi. Şimdi de bana kahve yapmış . Sizinle de paylaşmak istedim.

30 Cevaplar

0 oy
(5,126 puan) tarafından
Nazlı kız seniii :))) 
tarafından
Naz değilde haketmedigim şeyler yaşandı ☺️
(5,126 puan) tarafından
Evet canım uzulmuşssum ama biraz da naz yaptın sanki öyle hissetim hep mutlu olun
tarafından
Bana evden git beni istemiyorsan tarzında kelimeler kullandı. Bana evden git demesi o an bebeğim sunnetli olmasa alıp gidecektim. Babası yüzüne benimle kavga etti
-Reklam-
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Ne güzel bi hareket hatasini anlamışya canim

Evlilik boyle işte napcan :)

tarafından
Anladi ama beni de çok ağlattı. Ailesi karışmasa aslında her şey daha da güzel olacak
0 oy
tarafından
Helal olsun enisteye 
tarafından
☺️☺️☺️☺️
0 oy
(2,320 puan) tarafından

Çok uzundu okuyamadım canım ama gönlünü alması çok güzel inşaAllah bidaha yaşanmaz.☺️ Ve kahve fincanların ve tepsin çok hoş :D

tarafından
Teşekkür ederim inşallah yaşanmaz. ☺️
0 oy
(4,394 puan) tarafından

Kız adam kahve yapmamış sadece sunum da yapmıs :D konuyu bilmiyorum ama güzel çabalamış bence uzatma aranıza daha fazla soğukluk koyma canım :)

tarafından
Koymuyorum her şey yolundaymis gibi davranıyorum. Zamanla unuturum belki söylediklerini ☺️
(4,394 puan) tarafından
İnsallah canım Rabbim ağzınızın tadını bozmasın Bi daha insallah ❤️
tarafından
Amin canım kimseninkini bozmasın herkes yuvasında mutlu olsun inşallah ☺️❤️
(4,394 puan) tarafından
Amin amin canım ❤️ :)
0 oy
(9,773 puan) tarafından
Şükret canım gonlunu almıs 
tarafından
Almasaydi Samsun'a gidecektim salı günü.
0 oy
(534 puan) tarafından
Yürü be enişte :D
tarafından
:D enişte koşuyor yalnız
(534 puan) tarafından
Aynen hızınız 200 yavaş :DdD
tarafından
:D sjsjs
0 oy
(52,225 puan) tarafından
sunum enisteye mi ait ☺️ aferin ne guzel akillanmis sac rensginde guzel
tarafından
Evet ben hep böyle getirirdim kahveyi benden öğrendi ☺️ teşekkür ederim
(52,225 puan) tarafından
haha akıllı eniste ☺️☺️uzatma sende canim kirginlik illa kalıyoda uzatincada soğukluk giriyo oda farkinda bak cabaliyo
tarafından
Barıştık bugün ☺️ uzatmiyorum bende
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Aslında aranızda sorun yok ki aileler yüzünden oluyor herşey bizde aynı anası durmadan herşeye yorumu var bide alt katımda:( bence eşine Kızma
tarafından
Kizmamak elde mi onda bitiyor her şey karışmayın evime dese kapımız ayrı bacamiz ayrı dese sesleri kesilir. Allah sana da kolaylık versin kuzum
(1,635 puan) tarafından
İşte diyemiyorlar ki benimkide de demiyor sen takma onu l boşver diyip geçiyor
tarafından
Aynı sözü bana da diyor boşver takma . Biz takıntılı değiliz zaten onlar hayatımıza müdahale ediyorlar
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Önceki postunu yeni okuudm tavrın çok yerinde olmuş ama tatlıya bağlanmasına sevindim :) bazen insan öyle bir an yaşıyor ki düşünmeden konuşup ne dediğinin farkında olmuyor o sinirle.
tarafından
Ve sinirle söylenen sözler aslında insanların içinde sakladıkları dusuncesiymis bu sözü öğrendiğimden beri biri bana kızgınken bişey dediği zaman gerçekleri söylediğini görüyorum. ☺️
(5,141 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum bunuu eskiden çok fevri davranırdım aileme karşı aslında doğru olmayan sözler söylerdim sinirli halimle :| olaydan olaya kişiden kişiye değişiyor sanıyorum
tarafından
Öfke şeytandan işte kötü söz söyletip kalk kirdiriyor
0 oy
(8,982 puan) tarafından
neguzel kahve yapmıs benım esım yaparden heryerı batırmıstı:-)
tarafından
Bı keresinde nişanlıyız beni kahveye davet etti. Kahve yerine kakao koymuş :D içiyorum aynı sıcak çikolata tadı geliyor bunun kahve olduğuna emin misin dedim. İçti yanlışlıkla kakao koymuşum dedi :D Allah'tan evde kahve makinası var yoksa yapamaz cezve de
(8,982 puan) tarafından
kahve makınesı var ona rağmen heryerı batırdı kaynadıgını vark etmemıs
tarafından
:D hahaha olsun denemiş sonucta
(8,982 puan) tarafından
aynen tobe bıda yaptırmam kahve bılan:-)
0 oy
(8,583 puan) tarafından
Egerki büyük sorun degilse affet canım. Hayat cok kısa ⚘
tarafından
Barıştık bugün ☺️ özür dilerken bile çok içtendi
(8,583 puan) tarafından
Kıymetini bilmek lazım bak ne güzel işte. ☺ benim esimde çabalar böyle zamanlarda. ⚘☺
tarafından
Gönül almasini bilmeyene ömür emaneti edilmez demiş Mevlana ☺️ ne güzel arada aslında böyle jestler yapsalar daha iyi olur
(8,583 puan) tarafından
Evet biz kadinlar ilgi manyagıyız çünkünümm☺ bitek kelimeleri 1 hafta mutlu olmaya yetiyo cidden♥️
tarafından
Aynen :D
0 oy
tarafından
Biraz burnunun sürtmesi iyi olmuş ama enişte haklı fazla küs kalma cnm barış ☺️
tarafından
Bugün 4 gün olmuş barıştık ☺️ böyle de yapmasam olan bana olurdu
tarafından
Aynen öyle cnm ☺️
0 oy
(979 puan) tarafından

Bi şöyle naz yapamadim şu  ölümlü  dünyada ona yanarım :)

(979 puan) tarafından
Valla cnm bnde çok sey yasadim haklı oldgum halde dayanamyrum  hep ben yanasiyom yanina. .. Sen tabiki iyi ypmssin
tarafından
Yapma öyle hakliyken haksız olursun. Bende hep öyle yapardım kusemezdim. Ama bu son olay beni çok kötü etkiledi.
(979 puan) tarafından
Haklısın vala cnm öyle olacksn ki kıymetin blinsin
tarafından
Aynen bı olay olsa kusemezdim umursamadım. Ben böyle yaptığım için bugüne zemin hazirladim o da zaten bu hemen barışır dedi.
(979 puan) tarafından
Bndan snra bnde byle ypmaya çalışan vala
0 oy
(136,513 puan) tarafından
kiz senin su kurabiyeyi yaprim cok iyiydi bee 
tarafından
Tamam yarın yazayım sana keşke geçen gün cekseydim çok hoş görüntüsu vardı ☺️
tarafından
Damla sakizli Dibekli kurabiye denemedim aslında denesem iyi olur ben granül kahve ile yapiyorum
(979 puan) tarafından
Bana da şöyle gzl bi tarif verin hele :))
tarafından
Yarın post açayım kurabiye tarifleri ☺️
(979 puan) tarafından
Tam cnm :)
0 oy
(7,829 puan) tarafından
Çok sevindim canım rabbim üçüncü kişilere fırsat vermesin . Evinizin huzuru hiç bozulmasin ...
tarafından
Amin canım kimsenin evinin huzuru bozulmasın Rabbim herkese huzur mutluluk bereket versin. 3. Kişileride yuvalarimizdan uzak etsin
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Kız boncuk yüzün gibi bahtında güzel olsun o karışma olayı hepimizde var maalesef Allah akıl fikir versin 
tarafından
Sağol canım . Karisilirda bu kadar olmaz bebeğimin içtiği mamaya takmışlar bu seferde valla bıktım
0 oy
tarafından

Vay anasını beee :angel: bizimki kıracak birde böyle şeyler yapacak heee :D maşallah size nazar değmesin <3

tarafından
Çizmeyi aştı bu sefer teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
tarafından
Fazla naz aşık usandirir bacım sen yinede uzatma bence 
tarafından
Barıştık ☺️
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Rabbım huzurunuzu bozmasın bi daha canım
tarafından
Amin canım kimseninkini bozmasın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 419 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 391 göst.
31 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde balbebegim (2,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 554 göst.

413,165 soru

12,439,349 cevap

45,924 kullanıcı

Kategoriler

...