0 oy
1,705 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Oğlum sünnet olmuştu Çarşamba eşimin ailesi karışmış hatta kayınbabam eşime kızmıştı kucucuk bebeği ediyorsunuz deyip gelmemişti bir önceki posta duruyor. Söylediği sözler beni çok üzdü. Oğlum da iyileşiyor. Konuşuyorduk eşimle ama zoraki şeylerde biri gelince annem buradaydı ona belli etmemek için konuştum. Kahvaltıya oturmuyordum akşam yemeği yemiyordum. Ücretsiz izinde zaten tüm gün evdeydi. Bugün dışarı çıkmak istiyorum biraz yürümek bana iyi gelecek dedim. Bebeğe o baktı yürürken düşündüm ve ağladım. Eve girdiğimde uyutmus oğlumuzu bana yiyecek şeyler hazırlamış. Hemen tav olmadım tabi tokum dedim . Oysa acim annem varken bisiler yersem yiyordum :D. Uyuyacağım ben dedim. Peşimden gelip bana sarıldı ben sana kurban olurum. Küs olmak bize yakışmıyor dedi. Hemde ucgunden fazlası günah dedi . Sımsıkı sarıldı ben itiyorum o bırakmıyor. Zorla mutfağa getirdi kus olsan bile aç kalma sen emziriyorsun dedi. Sonra yedim annemi aramış bebeğe sen bak biz gezelim diye annem geldi. Hadi hazırlan çıkalım dedi. Yürüdük yol boyunca konuştuk. Bana şeker aldı :happy: ama hala kırgınım barıştık ama içimde tuhaf bir his bıraktı. Bir daha seni kıracak söz soylemicem dedi. Şimdi de bana kahve yapmış . Sizinle de paylaşmak istedim.

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Simanı çok merak ettim kız :))) konu dışı oldu ama olsundu :))))
tarafından
Çok defa paylaştım fotoğraflarimi ☺️
tarafından
Denk gelemedim sanırsam:)
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Umarım daha seni üzmez hatasını anlamasıda güzel bir şey...
tarafından
Umarım canım
0 oy
(9,618 puan) tarafından

Rabbim evinizden huzuru eksik etmesin inşallah <3 kırmasa daha iyi olurmuş ama en azından gönül almaya çalışmış buda iyi bise bence :)

tarafından
Evet aldı umarım tekrarlamaz ❤️
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Seviyor ki gönlünü almış.Senin adına sevindim .

Saçların çok güzel.Şekerin çok sevimli nasıl yemeye kıydın.Fincanların çokharika 

Hatasız kul olmaz tatlım bu seferlik affettim , bir daha olursa şeker ve kahveyle kurtulamazsın de çek kulağını
tarafından
Teşekkür ederim ☺️ evet uyardım onu
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Yaaa pancik sizi:))) masallah
0 oy
tarafından
Canım sacma oluxak ama lutden sacının rengini paylasırmısın ombremi yaptırdın hangi renk bende yaptırmak istiyorum rıca etsem rengini paylasırmısın
tarafından
Yarın atayım gündüz olur mu
tarafından
Tabiiikiiiii
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Barış gitsin bak gönlünü almış kız :)
tarafından
Barıştık ☺️
0 oy
(14,925 puan) tarafından
Rabbim daim etsin canım ne güzel düşünmüş ☺️
tarafından
Amin canım teşekkür ederim ☺️
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Hatasının farkına varmış canim en güzeli daim olsun inşallah 

tarafından
Amin kuzum inşallah
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yaaa afiyet olsun :))) çok minnoş :) hiç birşey için hiç kimse için birbirinizi kırmayın 
tarafından
Haklısın canım artık öyle olacağız inşallah ☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 419 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 391 göst.
31 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde balbebegim (2,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 554 göst.

413,226 soru

12,441,247 cevap

45,992 kullanıcı

Kategoriler

...