Oğlum sünnet olmuştu Çarşamba eşimin ailesi karışmış hatta kayınbabam eşime kızmıştı kucucuk bebeği ediyorsunuz deyip gelmemişti bir önceki posta duruyor. Söylediği sözler beni çok üzdü. Oğlum da iyileşiyor. Konuşuyorduk eşimle ama zoraki şeylerde biri gelince annem buradaydı ona belli etmemek için konuştum. Kahvaltıya oturmuyordum akşam yemeği yemiyordum. Ücretsiz izinde zaten tüm gün evdeydi. Bugün dışarı çıkmak istiyorum biraz yürümek bana iyi gelecek dedim. Bebeğe o baktı yürürken düşündüm ve ağladım. Eve girdiğimde uyutmus oğlumuzu bana yiyecek şeyler hazırlamış. Hemen tav olmadım tabi tokum dedim . Oysa acim annem varken bisiler yersem yiyordum . Uyuyacağım ben dedim. Peşimden gelip bana sarıldı ben sana kurban olurum. Küs olmak bize yakışmıyor dedi. Hemde ucgunden fazlası günah dedi . Sımsıkı sarıldı ben itiyorum o bırakmıyor. Zorla mutfağa getirdi kus olsan bile aç kalma sen emziriyorsun dedi. Sonra yedim annemi aramış bebeğe sen bak biz gezelim diye annem geldi. Hadi hazırlan çıkalım dedi. Yürüdük yol boyunca konuştuk. Bana şeker aldı ama hala kırgınım barıştık ama içimde tuhaf bir his bıraktı. Bir daha seni kıracak söz soylemicem dedi. Şimdi de bana kahve yapmış . Sizinle de paylaşmak istedim.
Rabbim evinizden huzuru eksik etmesin inşallah kırmasa daha iyi olurmuş ama en azından gönül almaya çalışmış buda iyi bise bence :)
Hatasının farkına varmış canim en güzeli daim olsun inşallah
413,199 soru
12,440,578 cevap
45,971 kullanıcı