0 oy
1,238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (659 puan) tarafından
13aydır nerdeyse ayrı yatıyoruz ve ben artık aldatıyormu istemiyormu yetersizmiyim çirkinmiyim bakımsızmıyım düşüncelerine girmeye başladım. Çocuk dogdu öksürüyorum oglan uyanıyor siz rahat yatın diye 15günlükken yatak ayırdı birdaha yatmadı. Kadınlıgımı unuttum hissettirmiyor nerdeyse 20gündür ilişkide yok açik olmak gerekirse ilişkiye düşkün bir kadınım karşi taraf ise tamamen isteksiz ve düşkünlügü yok. Ben bu durumdan yeterince kadar sıkıldım yeter artık diye gırtlaklıyasım var

34 Cevaplar

0 oy
(1,014 puan) tarafından
Benim eşimde evlendigimden berri sürekli arada ayrı uyumak istiyordu bazen tamm diyordum bazen kabul etmiyordum çocuk olduktan sonra annesi ayrı yayın oğlum ise kalkamaz dedi oda ayrı yattı bende sorun olmasın diye tamm dedim hayatımın hatasını yaptım sonra eşim öyle alıştı ve ayrılma noktasına geldik millete benle uyumuyordu demiş halbuki kendi istemedi sonra senden soğudum faln dedi şuan aynı evin içinde yabancı gibiyiz ev arkadaşı temizlikçi çocuk bakıcısı yım.akrabayiz babam kalp hastası 100.20 çalışıyor onlar üzülmesin küçük cocugum var diye şimdilik duruyorum ataninca gidecem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende öyleyim karşı tarafta aynı dediğin gibi bencil 
0 oy
tarafından
Valla canım 1 yıldan bahsetmişsin yani yenimi aklına geldi derler adama bunu sormak:/
(659 puan) tarafından
Yeni gelmedi yukarda sizin gibi düşünen bir kişiye daha yazdım biz bu konuyu defalarca kez konuşup tartıştık kavga ettik ve ayrılma kararıda aldık. Benim burda söylemek istedigim yeterince kadar bunaldıgım artık çekilmez bir hal aldı benim açımdan
0 oy
tarafından
13 ay mıı benim eşim 13 saat benden ayrı kalsa alkışlicam onu yemin ederim 

Canım bir şekilde önüne gec kesinlikle olmaz böyle baya soğukluk girmiş araya 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Canm ayrı yata yata insan alışıyor tek yatmaya keşke müsade etmeseydin ben eşimden 23 aydır ayrıyız işi nedeniyle 10 gün izne gelince bana ızdırap gibi geliyor iki kişi yatmak esinde alışmış bunun önüne gecmezsen ömür biyu böle devam eder
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Eşimi bem gondermişdim 1 ay yattık sonra geri çağırdım tek baba sen değilsin diye ağlasada zırlasada mecbursun dedim geldi mutlaka konuş uygun değil de 
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Yatakları ayırmanız başlı başına hatalı cnm araya soğukluk girer Rabbim aranızdaki sevgiiyi huzuru arttırsın.
0 oy
(1,466 puan) tarafından
13 ay çok uzun bir süre hiç mi ozlememis yatakta sizin varlığınızı aramamis ya . Bizde bebiş küçük diye 2.5 ay ayrı yattık ama eşim gelir gider ben seni arıyorum yatakta özledim senle yatmayı derdi . Şuan birlikte yatiyoruz çok şükür. Tabi o 2.5 ayda ben de kötü olmuştum hatta tavır aldigimda olmuştu ama kızım prematüreydi başında beklerdim sabaha kadar TV izlerdim iyi olur du . Akşamları sabahları eşim bakardı uyurdum 
0 oy
tarafından
Biz 1 aydır ayrıyız umrumda deyil 
0 oy
(129 puan) tarafından
Aynı durumdayız sayılır bende 38+4 hamileyim geceleri uyuyamıyorum dönüp duruyorum ya da klkıp evde geziyorum ve eşim işten gece çok geç geliyor tv karşısında sızıyor artık her akşam böyle olmaya başladı bende çok üzülüyorum erken doğum riskim var diye 20 eylülden beri tık yok ki son zamanlarda ilişki öneriliyor dediysem de yaklaşmıyor tv karşısında uyumanı istemiyorum desemde maalesef devam ne yapacağımı bilmiyorum :( aldattığını düşünmüyorum ama böyle soğukluğa devam ederse o da olur erkek milleti maaleaef
0 oy
tarafından
Benim kızlarımın arasında 2 yaş var küçüğü doğduğunda eşimde aynı şekilde büyük kızımla diğer odada yatıyorlardı tam 1 sene boyunca sonra birlikte yattık simdi 66 günlük bebeğim var bu sefer izin vermedim ayrı yatmasını 
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Kuzum uzulme al karsina konus bebek olunca bi süre evet oluyor ayrılık gece yorgunluğu vs ama normaldede ilgili değilse bisey olabilir...ama sadece gece yaklaşmıyor ise al karşına konuş sen istekli olduğunu belli edince de mı ayni
0 oy
(8,869 puan) tarafından
soyle yemek hazırlasan sonra guzelce gıyınsen belkı ozaman dayanamaz 
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Açıkcası bende eşimle ayrı yatıyorum. 14 aylık kızım var ve uykusu çok hafif. Sürekli saat başı emmek için uyanıyor. Eşim de Çok horluyor. Onun horlamasına kızım uyuyamıyor ve alışamadı da. Uykusuz kalmasın diye odaları ayırdık. Haliyle en odadan kalkıp kızı emzirmeye sürekli gel git yapamıyorum o yüzden ayrı yatıyoruz. Ama kızım uyuduğunda uyanana kadar eşimin yanında kalıyorum. İlişki kimisi için önemli kimisi için önemsizdir ona yorum yapamam.

Bursa yokbşye izin verdin ayrı yatmasına bilmem ne diyenleri de anlayamıyorum. Herkesin eşi ve bebeği aynıymış gibi konuşuyorlar.

Ama size tavsiyem yanında da yatın uyumasanız bile.

Annemin bir sözü vardı " bebekler büyüyene kadar karı koca gibi olamazsın kaçak göçek olursunuz. Ama sabredin o günler de geçecek" derdi. Eşimde bende bu durumdan muzdaribiz ama evlad olunca bazı şeyleri ikinci plana atıyoruz.

Demem o ki yanında uzanın, uyumasanız bile. Yakın olun. Belki eşiniz yaklaşmak istiyordur ama yorgun olduğunuzu bildiği için yanaşmıyor olabilir. Aldatma konusuna bişey diyemem
(659 puan) tarafından
Yanındada yattım çok denedim ama ne sarılma var ne öpme ilişkiyi geçtim bile sonra oğlan uyanır, uyandı git bak git odada yat gibi cümleler kurulmaya başladı ve ben orda koptum sadece bu taşın altına tek ben elimi koyuyormuşum gibi onunla zaman geçirmek için tek ben mücadele ediyorum o yüzden çok kızgınım ve çok sogudum
(1,115 puan) tarafından
Hmm.. Böyle yaparak beni başka yönlere itiyorsun benim de ihtiyaçlarım var sevilmeye değer görmeye vs diyin. Bakalım o zaman ne diyecek? Zor bir durum İnşaAllah üstesinden gelirsiniz. Ama baktınız olmuyor kendinizi üzmeyin. Mevlam bir kapı kapatırsa bir kapı muhakkak açar

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,103 göst.
24 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esha (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 999 göst.
26 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 750 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 374 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu

411,298 soru

12,381,127 cevap

43,182 kullanıcı

Kategoriler

...