+1 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dun sma hastası muzaffer Kirazın annesi intihar etmiş. Tabi zorluğunu yaşayan bilir.  Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez. Öyle yargılamıyorum da ama bu bencillik değil mi? Evlat acısı yasamaktan korktuğu için annesine muhtaç bir bebeği tek başına bırakmak. Kimin öleceğıni allah bilir o çocuk yarin büyüdüğünde ne hissedecek acaba. Dediğim gibi asla yargılamıyorum. Kimse yaşamadığı zorluğun ustası değildir. Rabbim kimseye de yasatmasın.

25 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Yanlış düşünüyorsun . Kadının akıl sağlığı maf olmus demekki sağlıklı dusunememis canım o kadar yipranmis
tarafından
Yani olabilir saygi duyarım
-Reklam-
+2 oy
(1,763 puan) tarafından
Daha once bir bebegini daha sma dan kaybetmis parayi toparlayamadigi icin bu bebegi icinden bir suru kampanya duzenlemis ama sesini duyuramamis parayi hic toplayamamis ve sesini duyurmak yavrusunu kurtarmak bebegini gundeme getirmek icin intihar etmis.cagresiz kaldim bebegimi kimseye duyuramadim tek istegim bebegim kurtulsun demis ve intihar etmis ne diyeyim cok aci bu adelete isyan ediyorum bir cok ulkede bunlar 10 liralik 20 liralik devlet ilaci iken bizim ulkemizde ilaca ulasilamadigi icin bebekler oluyor.burda bir bayan daha vardi bebegi sma hastasi yurt disinda yasiyormus hic bir ilacina para odemiyoruz demisti simdi bu cocuklarin sucu ne turkiyede dogmak mi burdaki bebekler can degilmi Rabbim buyuk soylenecek cok sey var ama sadece havada kaliyor
tarafından
Cok zor rabbim kimseye yasatmasin. Hic kimseyi evladi ile sınamasın
(1,763 puan) tarafından
Aynen ole
+1 oy
(5,126 puan) tarafından
Bence bu asla tartışılacak, fikir alışverişi, bencillik mi değil mi sorulacak konu olamaz.

Bunları yaşayan bilir Allah kimseye yaşatmasın sorgulayıp da imtihan olmak var 

Kadın vefat etmiş arkasınsan dua edelim Rabbim affetsin, evladına sağlık versin ... 
+1 oy
(54 puan) tarafından
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Canlı yayınları dinlediniz mi hiç? Yargılamıyorum diyorsunuz ama yargılıyosunuz. Hangimiz o annenin çektiği acıları hayal edebilir? Bi evladın gözünün önünde can çekişe çekişe ölüyor minicik üstelik. Sonra bi evladın daha oluyor yapmasaymış yazanlar buraya belki korunduğu halde hamile kaldı nerden biliyorsunuz? Bu evladı da aynı şekilde 1 yaşına da daha 4 kere kalbi durdu yavrumuzun kaç kere yoğun bakımda yattı hep annesi vardı. Çoğumuz evle eşle sağlıklı çocuklarımızla bile idare edemiyoruz o kadın nasıl dayandı herşeye? Kendilerini yırttılar para toplanmak için ama kampanya aşırı yavaş ilerliyor. Düşündü kendince hangi aklı başında insan boğarak öldürür kendini? Dirim işe yaramıyor ölüm işe yarasın belki ses getirir de ben ölsem de oğlum yaşar dedi ve herkes Hazal kaya dan Haluk levente herkes Muzaffer bebeği paylaşmaya başladı. Yani Emine anne diriyken başaramadığını ölürken başardı. Böyle düşündü belki yanlış düşündü kimse annenin yerini dolduramaz ama o sizin söylediğiniz gibi bencillik ederek gitmedi. Onun tek amacı evladını yaşatmaktı. Lütfen Muzaffere imkanınız varsa sizde umut olun. Annesini eleştirmeyin. Çünkü postunuzda da kendinizle çelişiyorsunuz hem yargılamıyorum diyor hem de bencillik değil mi diyorsunuz. Yanlış anlamayın lütfen kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum hepimizi gibi bebeğimize çok üzüldünüz ama annesine böyle yakıştırmalar yapmayın bu postla. 
tarafından
Kimseye bir yakıştırma yapmıyorum bende anneyim benimde çocuğum var. Kendimi koumaya çalışıyorum yerime evet evladım olecekse bile aci çekerek ölmesini istemem.  Yine söylüyorum Asla yargılamıyorum. Ama o yavruma uzulmekten de kendimi alamiyorum. Yüzlerce sma li bebek var kimine yetişiyoruz kimini duymuyruz bile. Yasamadan bilemem inşaallah bilmem de. Ama simdi kimse o kuzuya anası gibi bakmayacak kimse annesi gibi öpüp koklamayacak. Rabbim mekanini cennet eylesin
(54 puan) tarafından
İnşaallah hiç kimse yaşamaz. Ama bakın yazdığım gibi yazınız da bu BENCİLLİK DEĞİL Mİ? EVLAT ACISI YAŞAMAKTAN KORKTUĞU İÇİN ANNESİNE MUHTAÇ BİR BEBEĞİ TEK BAŞINA BIRAKMAK. Bunlar yargılama cümleleri. Üstelik konuya tam hakim değilken de eleştiri oluyor. Yargılıyorsunuz farkında değilsiniz. Söylediğim gibi iyi niyetinizden zerre şüphem yok lakin bu cümleler de hoş değil öyle bir anne için. Kalbinizin çok yumuşak olduğu anne olduğunuz için o evlada çok üzülmekte sizin çok merhametli biri olduğunuzu gösteriyor  benim buna zaten lafım yok. Üstelik yerine kendinizi koymaya çalışmayın çünkü sizin sağlıklı düşünen bi insan olduğunuz anlaşılıyor. O derece yıpranmış akıl sağlığı bozulmaya başlamış biriyle aranızda empati yapamazsınız ki
(1,069 puan) tarafından
Empati kuramayan insanlar anneyi eleştiriyor insanlar klavye başında eleştirmeyi çok seviyo o bebeğe üzülen annenin halinden anlayan destek olmak isterdi eleştiri yapmak değil bu anne bu şekilde sadece kendi evladı için değil diğer hasta bebekler ve ailelerinin sesine ses oldu keşke böyle olmasaydı  çok üzgünüm inşallah rabbim izin verirse bebek iyileşecek ama annenin çaresizce çırpınışı  evladının canını kurtarabilmek için hayatına son verişini evladına ettiği vedayı hayat boyu unutamayacağım çok üzgünüm
(54 puan) tarafından
Evet bende tedavisine kavuşması için elimden geleni yapacağım paylaştıkça çoğalacak. Annesine her zaman çok saygı duyacağım. Ben ilk çocuğumu kaybetsem tam delirirdim belki. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah ne diyelim.
(1,069 puan) tarafından
Amin rabbim affetsin inşallah
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Doğru diyorsun evet ama iste bilemiyoruz o anki pskolojisini ☹☹☹
tarafından
Ben bebege cok üzüldüm. Yavrum kucucuk haliyle nelerle vas ediyor.
0 oy
(1,718 puan) tarafından
İnan bende sadece arkada Kalan bebeğe çok üzüldüm hep aklımda o var sadece bebeği düşünüyorum onun yanlız kalışını anne kokusundan mahrum kalmasını...  
tarafından
Evet bende sadece onu düşündüm. Küçücük hasta bir bebek tum zorlukları anne kokusu ile yenerken annesiz kalması beni cok üzdü
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Her doğuran bu yüzden anne olamıyor bizde kabullenmek olduğu kadari a sınav diyip şükretmek yok malesef 
tarafından
O kuzuya çok üzüldüm babasının hallerine. Anne kokusu ile her seye dayanacakken annesiz kalmasına
(1,856 puan) tarafından
Ölmüş mü kadin
tarafından
Bunun anne olamıyorla hiçbir ilgisi yok kadın daha önce bir bebeğini daha sma dan kaybetmiş o kadının neler yaşadığını nasıl bir psikoloji çinde olduğunu bilemeyiz kadın ölmüş gitmis Rabbım günahlarını affetsin  anneliğini sorgulamak bize düşmez
(1,856 puan) tarafından
Ben sorgularim o çocuğa sonuç olarak anne olamadı acizce bir şey yaptı intihar çok kötü insan ne psikolojide olursa olsun asla intihar etmemeli intiharın haklı bir sebebi olamaz oh ne rahat o zaman engelli çocuğu olan herkes kendini öldürsun yine de Allah merhamet etsin inşallah
0 oy
(1,980 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm rüyamda gördüm resmen bebegi acıdım yaa anneye muhtaç o bebek ya sen acı çekmemek için intahar ediyorsun ama arkadan bir bebek bıraktın anne kokusuna şefkatine muhtaç 
tarafından
Rabbim o bebeğe yardım etsin. Inşaallah kampanyası tamamlanır
0 oy
(2,321 puan) tarafından

Evwt bende o çocuğa çok üzüldüm Rabbim annesini de affetsin inşaAllah. Daha önce bir çocuğunu sma dan kaybetmiş keşke bidaha çocuk yapmasaymış kendine de evlatlarına da yazık etti Rabbim o çocukları korusun inşaAllah :(

tarafından
Amin hepsi ilacında kavusur inşaallah
(2,321 puan) tarafından
Amin amin inşaAllah canım. Zaten bi evladın acısını gördü kadın bunu da görmeyim dedi Rabbim affetsin çok ağır bir acı :(
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Herkesin ne yaşadığını bilemeyiz cnm ya tabiki yapmamalydi ama o anki piskolejisi demekki baya çökük haldeymis Allah yardımcısı olsun
tarafından
Bilemiyorum rabbim kimseye yasatmasin
(1,034 puan) tarafından
Amin amin canm
0 oy
(52,467 puan) tarafından
baska sorunları vardir hicbir anne evladi hasta yatarken onu birakip.gitmez
tarafından
Bilemiyorum rabbim kimseye yasatmasın
0 oy
(2,136 puan) tarafından
O kadının psikolojisini bilemeyiz. Evet biz burdan ben olsam yapmam diyoruz ama insan başına gelmeden anlayamaz. 
tarafından
Tabi orasu öyle rabbim yaşatmasın
0 oy
tarafından

Aynı seyı düşündüm sımdı o bebeğe kım bakar amnesı gıbı dedım, bakımları cok zor çünkü :(

tarafından
Demi kuzum annesinin kokusunu nasıl ara şimdi
0 oy
tarafından
Bi haberde de kadının çocuğunun kampanyasını duyurmak için intihar ettiğini okudum her türlüsü çok acı gerçekten, Allah yaşatmasın kimseye 
tarafından
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
tarafından
Amiin inşallah
0 oy
(29,573 puan) tarafından

Allah'ım çok zor :( kadın ne piskolojideymis acaba yazık etmis

tarafından
Yasamayan bilemiyor ama insan da o kuzuya üzülüyor
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Evladının ölmesinden korkuyor evet ama sebep bu değil evladının sesini duyaramadığı için intihar ediyor belki bu sebeple evladının sesini duyarlarda yardım ederler diye bu acıyı yaşamayan empati kuramayan anlayacağını sanmıyorum rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın 
tarafından
Tabiki yasamayan bilemez inşaallah hic bir zamanda anlamam anlamayız  rabbin tum çocukları korusun
(1,069 puan) tarafından
Amin canım  Rabbım kimseye yaşatmasın o bebeğin instağram hesabını takip edersen annenin evladına ettiği o son vedayı duyabilirsin ben insanlığımdan utandım kapımızı kapatınca dışarıda insanların yaşadıklarını unutuyoruz ama o insanlar bir ümit çırpınıyor bu kadını bu duruma getiren tedavilerini karşılamayanlar utansın
tarafından
Ben baktım ama görmedim onu
(1,069 puan) tarafından
Durumlarda paylaşılıyordu çok acı iki gündür kendime gelemedim kadının çaresizliğine ağlıyorum böylesi çaresizlik çok acı
0 oy
(10,516 puan) tarafından
Ne yaşadı ne düşündü nasıl bir piskojideydii bilemiyoruz ama başka evlatları da varmış benim en büyük korkum evlatlarım büyüyüp kendini kurtarmadan bu dünyadan göçüp gitmek heo dua ederim bu yüzden evlatlarım sersefil olmasın diye Rabbim günahlarını affetsin
tarafından
Amin rabbim kimseye yasatmasin
0 oy
tarafından
Belkide cocugunun kötuye gttgni biliyodu bunu kaldiracak gücü bulamadi kendinde rabbim kimseye evlat acisi vermesin
0 oy
(228 puan) tarafından
Bu ilaca neden bu kadar zor ulaşılıyor ya bir çözümü yok mu lütfen artık bir çözüm yolu bulunsun ya
(9,621 puan) tarafından
O ilaçtan önce daha zamlanmasi gereken şeyler var canım ilaca o listede yer bile yok
0 oy
(4,704 puan) tarafından

Annenin ne yaşadığını bilemem asla yargılamıyorum ama bu o bebeğe haksızlık kimse ona anası gibi bakamaz küçücük bedeniyle uğraştığı hastalık yetmiyormuş gibi birde öksüz kalmak şuan çok üzüldüm yazınızı okuyunca  Rabbim düşmanıma yaşatmasın çok zor çok :((

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 394 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 429 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 442 göst.
23 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nerosahmet (694 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.