0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (1,054 puan) tarafından

Korona ilaclarini kullandinizmi :'(

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(1,054 puan) tarafından
Sagol cnm
-Reklam-
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Canım geçmis olsun ben hamile oldugum için kullanamadım ilaç iştahım da komple gitmisti Bi tek ateşim çok yükselince parol aldım sen de bol bol ye meyve tüket güçten düşmemeye çalıs morel olarak da kendini kötü etkileme inan öyle olunca daha zor geçiyor normal Bi grip gibi bitecek gidecek diye düşün 
(4,394 puan) tarafından
Aman bakma sen canım dışarı çıkmakla olsa millet utanmasa kaldırımları yalayacak sokakta onlara bir şey olmuyor ama dikkat ederken sanki biz çekiyoruz bak covit geçti geçenlerde diyordum aman grip olmuyum ilaç kullanamam dikkat edeyim üstüne grip oldum direk :)) sanırım çok dikkat edince de çekiyoruz biraz
(1,458 puan) tarafından
Kayinvalidem öyle dedi zaten üstüne çok düştük ondan mi oldu acaba dedi. (Evet ondan )
(4,394 puan) tarafından
Diyorum ya çok korkunca dikkat edince çekiyoruz bence de ama ben de salamıyorum Bi türlü gittiğim kadın doğum doktoru aşı olma zaten antikorlusum sen doğumdan sonra ol dedi ona rağmen ikinciyi olmaktan korkuyorum olayım Bi an önce diyorum sürekli
(1,458 puan) tarafından
Ben ikisini vuruldum rahat gecirdim
Sen yeni covid olduysan 6 ay sonra aşıyı yapiyorlar diye biliyorum
(4,394 puan) tarafından
Yok canım benim 3 ay tam doldu oldum olayım derken covite yakalandım 16 eylülde bitti aşı hemen Bi ay sonra 3 ekimde çıktı artık bekletmiyolar öyle 6 ay herkes aşı olsun diye sanırım hemen çıkıyor ama kadın doğum doktorum dedi işte olma diye o kafamı karıştırdı
0 oy
tarafından
Hayir kullanmadık yata kalka atlattik
0 oy
(8,583 puan) tarafından
Rabbim sifa versin inşallah 
(1,054 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Ben emziriyorum diye vermediler, eşim kullandı ama canım. Rabbim tez zaman da şifa versin, üzülme lütfen. Allahın izini ile çabuk ve sorunsuz geçer insaAllah. 
(1,054 puan) tarafından
Cok sagol insallah kiseye bulastirmadik valla uzuliyorum
(7,119 puan) tarafından
InsaAllah canım. Üzülme hiç, farzet ki grip oldun geçip gidecek. Sana tavsiyem bol c vitamini, bol su meyve sebze tüket. Beslenmene daha fazla önem ver. Bulundugun odayı sürekli havalandir ki oksijen girsin içeri. Arada cama çık, derin nefes al ver. Bir bakmışsın bitmiş karantinan.
(7,119 puan) tarafından
Ben bir de sürekli bol sirkeli, sarımsaklı kella paca çorbası, ıskembe çorbası içtim.  Eşim ballı, zencefilli, limonlu, tarçınlı bir karışım yaptı ve her gün 1 kaşık yedirdi. Cigerlere inmesini engelleyip, bağışıklığı artırıyor. Soğanı, sarımsağı bol tükettim. Her gün 1er yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi özü ve organik elma sirkesi içtim. Kuruyemiş tükettim. Asılı olmamama rağmen hafif atlattim şükür. Hatta karantinamin bitmesine bir hafta kala ayaga kalkip hem çocuklarla hem de ev ve yemek ile kendim ilgilenmek zorunda kaldım. Çünkü eşimin testi pozitif çıkmıştı.
0 oy
(67 puan) tarafından
Kelle paça için sade paça için bol bol sarımsak bolca ama çok geçmiş olsun ( ilaç hakkında birşey diyemem) covid geçirmedim ama kullanma derim
0 oy
tarafından
Geçen bir haber çıkmıştı o ilaçların iyileşmek için faydası yokmuş diye yine de yanlış yönlendirmek istemem o habere bir bak istersen doğruluğunu öğren 
0 oy
tarafından
İlaçları ben kullanmadım eşim kullandı. Ama ne farkı var dersen hiç bir farkımız yoktu. İkimizde aynı sürede iyileştik ve normal gripten daha ağır atlattık
(1,054 puan) tarafından
Kendimi dusunmeyi gectim en son aile mi alan gorduk moralim bozuk insallah kiseye bulasmamistir
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Haberde gôrdüm hiçbir işe yaramıyormuş o ilaçlar. Bol bol vitaminli şeyler yiyin için. D vltamini çok önemli diyorlardı
(1,054 puan) tarafından
Evet oyle yapcaz insallah atlatiriz
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Ben kullanmadım ilaçları çokta ağır atlattım kelle paça sürekli yedim iştahım yoktu zorladım kendimi yemek yedim tat koku hala yok çok geçmiş olsun
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Evet eşim kullandı geçmiş olsun 
0 oy
(798 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım çevremde kimse kullanmadı tercih sizin 
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım açıklama yapıldı ilaçlar işe yaramıyor 
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbım şifa versin inşallah 
0 oy
tarafından
Kullan canim benimki de bugun bitti ilaclar ciğere yapismasini engelliyormus
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun benimde son 5 günüm kaldı. Ben emzikliyim diye bana vermediler. Eşime verdiler o da hafif atlatıyorum diye kullanmadı. Meyve yedik, bal zencefil karıştırdık yedik. Bitki çayı içtik şimdilik iyiyiz şükür. Sirke ile gargara yapabilirsin bide çiğ sarmısak tüketmeye calis bolca
(1,054 puan) tarafından
Esim gitti yatirdilar
tarafından
Yaa çok geçmiş olsun titreme mi oldu
(1,054 puan) tarafından
Evet usuyodu titriyodu baska birsey yok
tarafından
İyi olur inşallah ya.
(1,054 puan) tarafından
Insallh yarin belki cikar moralim bozuk ben ve cocuklarda hastayiz öldum artik yorgunluktan

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 500 göst.
10 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatma salihaNur (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 224 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1234 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.