Ayyy yazdım yazdım silindi tüh yaaa...
İnşaallah hayırlısıyla nasip olsun canım benim. Çok getirisi olur ama iyi eğitim veren bir kkul olsun dersen ki özeller genel itibariyle içeriği zengin, getiriside olur götürüsüde öğrenci sayısıyla alakalı bir kazanç olabilir. Yapa nın anaokulu açma projesi vardı baya iyiydi o onu bir inceleyin derim canım hala varmı bilmiyorum. Bu son zamanlarda montessori eğitimi yaygın o eğitim şeklini belirleyip eğitim alanında orada baya ilgi görebilirsiniz.Yemeği, ikindi çayı vs annecin ilgilence müdür yönetim siz, öğretmen lazım değil ben gelirim :D, muhasebeci, hemşire ile anlaşman gerekiyor diye biliyorum bu konuda emin değilim. Butik anaokulu açabilirsiniz ilk etapta sonradan büyütürsünüz. Mutfağı malzemeleri, yemek masaları sandalyeleri, oyun alanı, sınıfları, çalışan maaşları, mutfak gideri, e birde servis vs derken yani iyi bir mebla çıkar ama sizin orada ilgi görebilir bu okul tek olacağı için sonrasında kara dönüşür muhakkak. Hee şey iyi reklam ve öneriden geçiyor, çocuk sayısı artıkça güzel olur karlı bir iş.