Kizlar hayirli gunler nasil baslasam bilemiyorum anlatmaya bir kac ay once kimligimi kaybettim evde her yeri aradim ama yok esime de o zamandan beri gidelim halledelim bak basimiza bi is gelmesin diye yalvariyorum resmen adamin umrunda degil kac ay oldu ha bu gun ha yarin diyip oyaliyor uc haftadir da haftaya hallederiz diyor erteliyor dun yine kavga ettik bu konuda ters ters cevap veriyor sanki kotu bisey soylemisim gibi kucuk bebegim var birakip kendim de gidemiyorum altimizda araba var adam hala useniyor resmen hic boyle biri degildi ama bu kimlik konusunda aylardir oyaliyor beni kizimi kaynanama biraksam gidemem cok uzak bir de istanbula evlenip geldim yollari tam bilmiyorum oturdum esimin keyfinin olmasini bekliyorum resmen. Simdi bu konuyu kayinpederime soylesem mi soylemesem mi kizlar cunku o bu konularda hassastir hemen halleder ama bu seferde aramiz iyice acilir mi bilemedim dun kavga edince yarin halledelim dedi bu saat oldu hala uyuyor seytan diyor dok kafasindan asagiya suyu ama ne yapayim bana bi yok gösterin