0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dünyayı geçtim bu ülke ne hale geldi ver idamı kopsun şu k. Öpeklrin başı yeter artık ya afkanlı bi pez. Evenk 16 yaşında genç kıza taciz etmiş kız vefat etmiş.,bide herşeyi anlatmiş kim bu ahlaksızlara 1 lokma ekmek veriyor sa ekmeğinden olsun

8 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Irk ayrımı yapmayın diyenlere gelsin ben gayet yapiyorum kendi ulkelerinde yapamadiklarini turkiyede yapıyorlar. Şeref yoksunlari
(11,181 puan) tarafından
Ekmek elden su gölden daha ne olsun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bu ülkede kendi vatandaşı hariç herkes gül gibi yaşıyor dun 10 dakika parka gittim saçma sapan Suriyeli erkek dolu iki kız geldi onlara rahat vermediler resmen şerefsizler 
0 oy
(13,573 puan) tarafından
Ülkemizde durması taraftarı olanlar görse keşke bu haberi çocuk da kadın da olsa ben ülkem de bunları istemiyorum 
0 oy
(14,767 puan) tarafından
Valla alanların suçu bize birşey olsa kim ne yapmış kaydı bile yok. Allah belalarını versin inşAllah k.opekler 
0 oy
(450 puan) tarafından
Ne söylesek boş ateş düştüğü yeri yakıyor. Benim bebeğim de kız olucakmış korkuyorum artık böyle bir ülkeye kız çocuğu getirmekten. Adalet namına bir şey de yok ki getireceksin kısası aynısını anasına bacısına yapıcaksın bir daha başkalarının hayatlarını mahvedebiliyor mu. Şimdi gidecek 2 yıl yatıp çıkacak hapisten sonra? 
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Amin inşallah 
0 oy
tarafından
Afgan Suriye diye ayırmayın yaaa onlar da insan ! 

Diyenler aramızda mi iyice okusun ..
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Hepsini aynı kefeye koymayın kim bilebilir kimin ******** olduğunu daha dün okudum bir baba iki öz kızına tecavüz etmiş yıllarca üstelik bu baba türk yani bu işin türkü kurdu lazi afgani yok gözünüz açık olacak her daim sen hepsini bir kefeye koyunca kurusu da yaşın  yanında gider olmaz 
(1,856 puan) tarafından
Ben de seni çok boş biri olarak görüyorum karakterimiz bir birine uymaya bilir sormuş yorum yapmışım az karakterli davran ama yok hakaret etmek varken neden gözünüz açık olsun dedim çünkü bu tecavüz vakasında anne uzun yıllardır farketmemis kızı soylemis yalan söylüyorsun diye psikolojik tedavi aldırmış kızına ona istinaden dedim ayrıca at gozluguyle bakma ne yapalım bir Afgan şerefsizlik etti diye günahsız bütün afganlari yakalım mi
tarafından
Ya o kadar şey yazdım ki sıldım sen bomboş bır ınsansın benım karakterımınde yarısı etmezsin, tecavuzcuyu degıl mağduru suçlu gören dıkkat etseydı dıyen zıhnıyetle ben ne konusabılırım
(1,856 puan) tarafından
İftira atma ben öyle bir şey demedim de yazmadım da kendini korumak adına gözün açık olsun dedim neyse her postun altına gelip de nifak tohumlarini saçma benim dolu ya da boş olmam da seni gram alakadar etmez yalnız ben değil hiçbir kadın da tecavüzcüyu savunmaz işiniz gücünüz ortalık katmak
tarafından
Ülkemin insani yetmiyormuş gibi yok afkan yok Suriye neden sadece Türkiye yardım ediyor işçi alımı olsun adam lazım ya olanda kızımıza çocuklarımıza oluyor önceden bende acırdım ama şimdi 1 degil 2 degil bilmem kaç kez yapıldı herkes kendi çıkarını düşünüyor
(1,856 puan) tarafından
Haklı olabilirsin savaştan Mert insan kaçmaz yani ben de karşıyım başka türlü yardım edebilirdik her savaşan ülkeyi de ülkeye almak etik değil onlar için de etik değil vatan millet için savasilmali biz en azından öyle bir millet olduk ama ülkemizdeki insanlara da siz boylesiniz diye de zulmedilmemeli

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 28.08.ecrinim (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 388 göst.
5 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 765 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.