0 oy
887 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar mutfağimda surekli bu bocekten goruyorum bunlar yavru bide bunlarin az buyukleri var sari siyah karisimi bi renktler eve tasinali daha 4-5 ay falan oluyo ilaclama yaptirdim dip kose hergun olmasa da haftada 3 kere kesin silip supururum. Mutfağimda goruyorum hep bazende banyomda ne boceği bunlar isiği kapatinca cikiyolar acinca gidiyolar napcam ben ya 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm ben suya karıştırılan bir ilaç almıştım onu sıktım bı dahada gormedim
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Canim net degil foto ama su duruşu ile hamam bocegine benzettim. Gecen sene benim mutfagi iscal etti resmen. Zirai ilac bayinden karinca ve hamam bocegi jeli aldim sukur  ondan sonra  bidaha cikmadi. Onu denemeni tavsiye ederim. Cok gördüğün yerlere sık onu yediklerinde birbirlerini yiyorlarmis :D sukur benim kiler birbirini yedi kurtukduk:) darisi sana. Yorumlarda hamama bocegu kucuk olmaz demissin minicik oluyorlar ilk basta maaalesef 

0 oy
(1,148 puan) tarafından
bu tahtakurusu degil mi
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bilmem.nerenin hamam böceği japon mu alman mi ney benim tuvalette de var ama sadece orda 4. Kattayim nerden geliyo giriyo disardan cam yok giderleri yıkadım hergun yıkarım gene çıkar gene çıkar sonunda tablet koydum gittiler:)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 328 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 663 göst.
29 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mizgn_01 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 473 göst.
18 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

411,633 soru

12,392,028 cevap

43,865 kullanıcı

Kategoriler

...