0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (371 puan) tarafından
Bebeği nasıl oldu kavustular mı bilginiz varmı ismini biliyorum ama post kapanır diye yazmadım epeydir denk gelmedim soru veya cevaplarına

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tahmin ettiğim kişiyse annesi gelmişti geçen kahve keyfi yapıyorlardı anacigiyla
(371 puan) tarafından
Kısaltma kullanayım bakalım o mu şrfe
tarafından
Evet o onun şimdi uykusuz geceleri gaz çıkarma gibi işleri vardır ne uğrascak burayla
(371 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlarda gerisi gelip geçici canım
-Reklam-
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Şerife kayadan mı bahsediyorsun canım evet bebeğiyle evinde annesi yanındaydı hatta bakıyordu 
(371 puan) tarafından
Evet canım onu sordum epeydir görmedim de merak ettim nasıllar diye
(4,394 puan) tarafından
İyilerdi canım arada postlarda denk gelip konuşuyoruz bende sormustum bebekli hayata alışmaya çalısıyordur :)
(371 puan) tarafından
Alışmak biraz zaman alıyor haklısın canım
(4,394 puan) tarafından
Ayy o günler gelsin de benimki de zaman alsın insallah canım :)
(371 puan) tarafından
Ne kadar kaldı
(4,394 puan) tarafından
Daha 25. Haftadayız canım
(371 puan) tarafından
Daha varmış günler sanki gecmiyormus gibi oluyor bı doğsa bı kırkı çıksa bı gülse bı emeklese diyordum şimdi ise koşturuyor paşam 14 geçmiş şaka gibi
(4,394 puan) tarafından
Aynen öyle valla herkes bugünlerin değerini bil özleyeceksin diyor ama bende Bi an önce kavuşmak istiyorum kollarıma almak istiyorum insallah hayırlısı ile gelir o zamanlarda Rabbim sana da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah ❤️
(371 puan) tarafından
Amin canım  cümlemize nasip etsin yoruluyorsun uykusuz kalıyorsun bazen sinirleniyorsun bazen ağlıyorsun yoruldum diyorsun ama onların kokusu gülüşü herşeyi alıp gidiyor bugün ilk defa babası anneyi öp gel dedi kızmıştım biraz hemen öpüp kaçtı dünyalar senin oluyor o zaman dert tasa kalmıyor
(4,394 puan) tarafından
Ayyy içim eridi şu an ya ❤️ nasıl da güzel Bi andır öyle dert tasa kalır mı hiç tabi kalmaz Rabbim ayağına taş gözüne yaş değdirmesin hep mutluluğuna şahit ol insallah :)
(371 puan) tarafından
Amin canım cumlemizin evladının ayağına taş degdirmesin Rabbim sana tattirsin en kısa zamanda
(4,394 puan) tarafından
Amin amin canım :)
0 oy
(534 puan) tarafından
Evet iyilermiş ikisi de kavuşmuşlar ♡
(371 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım hiç denk gelmedim de
(534 puan) tarafından
Evet bebişten çok giremiyo olabilir geçende post açmıştı keyff yapıyolardı anacığıyla
(371 puan) tarafından
Doğrudur canım bazı bebekler huysuz oluyorlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 269 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
22 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Izmirlianne (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 449 göst.
0 oy
15 cevap 993 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,166 soru

12,439,290 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...