0 oy
694 göst.
Diğer kategorisinde (387 puan) tarafından
Merhaba kizlar gunlerdi bu olayi takib ediyorum bizde turk kanallari tutmuyor inernetden bakyorum da bi sey anlamadim yureyim kahr oluyor bien varmi balaca yavrucaqi kim oldurmus kim kiymis sanki bi melek 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Abisi öldürmüş ailesinden 10 kişi gözaltındaydi 4 gündür 8 i adliyeye sevk edildi inşallah hepsini idam ederler kesim bilipte susuyorlardi pislikler 
(2,247 puan) tarafından
Kız ilk mügeye çıktıkları gün yani canlı bağlantıda çevreyi gösteriyo kamera Müge obanın içimi merak etti inanır mısın babaannesi ve dedesi içerde dede kös gelmiş uzanıyo dışarda dünya araba adam içerde uzanmış benim çok tuhafıma gitmişti
(13,309 puan) tarafından
Aşırı aşırı gamsızlar bir anne ne kadar diğer evladını korumak istese de yapmışsa diğeri için illa canı yanar ağlar o kadar rahat insan görmedim
(6,049 puan) tarafından
Eğer ki aile bile bile oldurduysede o ceseti sonradan oraya attılar o etraf o kadar çok arandı ki havadan karadan. Hatta resmen bulunsun diye taşın üzerine sermisler yavrucagi. Ben hep çok merak ettim çadırlarının yanında bı brandalı araba arkasına takılan kasalardan vardı etrafı komple kapalı. Çok aklıma geldi aileden suohelendikten sonra içinde olabilir mi diye?
(1,161 puan) tarafından
Yorumlarda şey yazmışlar
Bunlar göc ederken çocuğu düşürdüler ya da unuttular sonra bulamadılar arama kararı aldılar gibi . Tabi ne kadar doğru bilinmez
(753 puan) tarafından
Hayr ya ne abisi öyle bişey yok. Daha belli degl kimim yaptigi yalan yanlış haberler yapıyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha bilinmiyor öldüren nette yok yani 
0 oy
(898 puan) tarafından
Ailesi birşey yaptığı apaçık belli çünkü annesi hiç aglamyr ve kimse hiç üzülmüyordu 
(387 puan) tarafından
Nasilda melek gibi bir cocuk insan bakmaya kiyamiyor ona nasil kiymislar
(898 puan) tarafından
Çok üzüldüm birde çıplak bulunmuş şalvarı ve ayakkabısı ayağında yokmuş
(387 puan) tarafından
Kiyamam o sovukda acaba oylemi gezyormus
(898 puan) tarafından
Yok cnm bulunduğu yerde ayrı yerlerde bulunmuş kıyafetleri
0 oy
tarafından
Yarın müge anlı da çıkar cnm
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Ahh o küçük melek çok üzücü:(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 353 göst.
22 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nesibeturann (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 996 göst.
0 oy
11 cevap 518 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 350 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kartaldilos (873 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,782 soru

23,781,602 cevap

316,427 kullanıcı

...