Iyi günler kızlar söyle başlayayım eşimi bu güne kadar hep idare ettim tm dedim olur dedim aman sorun büyümesin aileler duymasın dedim adam kendini aşdıkça aştı bugün 8 de evden arkadaşımı hastaneye goturcen diye çıktı 11.30 eve girdi üzeri değişik kokuyor ne içtin dedim içmedim dedi sonra arkadaşım içti kokusu bana bulaştı dedi artik çıldırdım beni bilen biliyordur herşeyine tm dedim şiddet de gördüm zamanında yuvam için affettim 2 çocuğumuz var evimizde sebze kalmadi diyorum 1 haftadır yok para olmaz anlarım ama adam içip gelmiş cok bunaldim tavır alıyorum olmuyor yatağı ayirdim iğrenç kokuyor işten geliyo telefon elinde tiktok izler yemek yer yine aynı bulaşıkları toplayama kadar bilr çocuklarına bakmaz telden bası kalkmıyor kademe kademe yapmaz dediğim herseyi yapıyor şimdi de aldatmasindan cok korkuyorum oyle bisey de yaparsa bende ipler kopar babam su an için bile kendi istedi vardi deyip laf ediyor anneme eziyet ediyo ne yapicam bilmiyorum cok yoruldum tükendim artik değişik bir insan yatakta bile uyuyana kadar tel oynuyo bisey sorarım cvb yok derim cvb yok