Evliliğim okadar cok yordu ki beni anlatamam biz kaçarak evlendik eşimin ailesi evlendiğim günden beri bana yapmadıklarını bırakmadı nikah günümde kavga çıktı ne bir fotoğraf çekilebildik dışarıda ne de gülebildik ne düğünüm oldu ne de altın bileziğim varsın onlar olmasınlar evimde mutluluk huzur hiç bişey bırakmadılar eşim annesinin ablasının babasının doldurusuyla beni hamile halimle bı çok kez sokağa attı elimden alyansimi telefonumu herşeyimi aldı sokak ortasında etmedik hakeret soylenmedik söz birakmadi bebeğim onlar yüzünden ölücekti 34 haftalıkken kalbi hızlandı erken doğum riskim vardı ciğer geliştirici iğne yaptılar kaç gün hastanede annem vardı yanımda hiç biri yoktu yetmedi çocuğuma bana iftira attılar çocuk bizden değil dediler DNA testi istediler en son ki kavgamizda annem vardı hastaneden çıktık gayet herşey guzeldi ama mutluluk kısa tabi yine o gün yine kavga çocuğumuzun eşyalarını balkondan attı bezlerini çocuğa baglattiracagima sokaktaki köpeğe bağlarım dedi o gün hastanelik oldum ambulans görevlilerinin yanında bile bana iftirada bulundu yetmezmis gibi evden giderken ayağıma ne bı terlik ne bir ayakkabı vermedi ev terliklerini önüme attı onlarla gittim hastaneye her neyse bosanmalardan döndük affettim 4 ay ailemin yaninda kaldım o kavgadan 2 hafta sonra doğum yaptim bebeğim için barıştım ama 4 ay boyunca ailemin yanında kaldım tedavi gorucem psikolojik dedi biraz gitti bıraktı 40im çıktı artık kendi evime donucem ailemle ailesi küs bende ara bulunsun diye beraber gelinde otururuz biseyler düzelir dedim gelmişler kapının önüne kadar gelip çıkmadılar yukarı sonra ben dedim ki annen nerde annemin morali bozuk dedi gelmedi dedi annemde dedi ki evimin onune kadar gelip yukarı çıkmıyorsa bende ne evladımi ne torunumu onlarla gonderirim dedi çocuğumu kaçırdılar eşim kayınvalidem kayınbabam eşim annemle benim boğazıma saldırdı engellemeye çalıştık kacirmasinlar diye sonra eşim çocuğu alıp götürdü kaynanam geldi yukarı anneme saldırdi parmağını koparicakti sonra alıp götürdüler çocuğu karakolluk mahkemelik olduk akşamına aldım çocuğu ben onca şeye rağmen affettim herşey iyi olur diye 5 ay oldu evime geleli ama yine başladı senin anan benim anam mevzuları eşim ailemi hele annemi hiç sevmiyor halbuki annemin ona yapmadığı iyilik kalmadı bugünde kayinvalidemle tartıştık bebeğim odada uyuyordu telefon odadaydi pis pis sesiyle uyuyor açamadım aramış hemen eşime yetiştirmiş açmıyor bişey mi oldu diye eşim de demiş anne acmiyorsa bundan sonra arama istemiyor demek ki açmak demiş bana demedigini bırakmadı kayinvalidemi aradım bak bişey olduğunda oğluna söyleme biz tartışıyoruz bu basladi terbiyesiz utanmaz bilmem ne demeye inan ki yoruldum anlatmadiklarimda var ne yapacağımi bilmiyorum bebeğim 9 aylık boşanmak istemiyorum ama olmuyor yürümüyor da sonu nolacak bilmiyorum.
Sonu mu ne olacak. Haber kanallarında Bir çocuk annesi kadını eşi acımasızca öldürdü olarak yayınlanacak...
1,493,269 soru
24,398,932 cevap
349,955 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın