+1 oy
132 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar.oglumn yemeklerini mamalarıni genelde kendim yapıyorum hazır birşey kullanmadım ama bugün kayınvalidemlere gidicem toz kaşık mama kullanıyo musunuz hangisi güzel alıp versem bişey olur mu 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Sütlü pirinç unu kaşık maması denedim bir kere oğluma toz halindeydi suyla pisiriyodun

Çok fena gaz yapmisti attim valla kalanını 
tarafından
Hadi ya bı yere gidince napıyosn peki
tarafından
Evde hazırlayıp yanıma alıyorum kavanozlara koyuyorum canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kullanmadım canım hiç hep yanıma yemeklerini yaptım giturdum gittgim yere 3 yaşında hala aynı yaparim
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Kendim evde olduğum sürece herşeyi kendim yaptım.ama göreve başlayınca kayınvalide veriyordu bişey hazırlamak istemiyordu.bazen benim yaptıklarına da çocuk.yemedi deyip kasak.mama veriyorru
0 oy
tarafından
Kaşık mama verdim bende oğluma alerji oldu birdaha asla vermedim bir yere gidince kendim yapip veriyorum 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Hero baby kullandım bi süre sonra vazgeçtim kendim yaptım hep
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Ewet kullnıyorum canım  hero baby tahıllı  olandan  içine  meyve cici bebe bal koyup yapıyorum sütle 1 yaş üstü bebeğim 
0 oy
tarafından
Canım mana vermek zorunda değilsin evde yap kavanıza koy götür
0 oy
(90 puan) tarafından
Zor zamanlar ıcın ıyı oluyor canm 
0 oy
(249 puan) tarafından
14 aylık benimde oğlum iştahsiz oldığu zmanlar veriyorum arada değişiklik oluyor ben de küçükken hep kendim yaptim  11 12 aylıkken vermeye başladim mecbur kaldim hiç bişey yemeyince biberonla veriliyor bazılari iyi oluyor bence 
0 oy
(954 puan) tarafından
Arı mamanın kaşık mamasını suda pişirip veriyorum arada elim sıkışınca ya da sabah erken kalkinca iyi oluyor
0 oy
(352 puan) tarafından
Kaşık mamanin ne olduğunu bilmiyorum valla.Hic almadım.Kullanmadim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivan ada (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Papatyacicegi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
21 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,940 soru

12,366,364 cevap

42,055 kullanıcı

Kategoriler