0 oy
280 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (846 puan) tarafından
Kızlar spiral taktirmaya karar verdim bebegim kucuk 5 ayluk ve emziriyorum. Simdi normalde yarin adet günüm sizce ne zaman taktirabilirim. Bir zararı olur mu hormonlari yumurtaliklara problem yaratir mi birde taktiktan sonra esimin korunmasina gerek kaliyor mu. Simdiden cevaplar icin teşekkürler 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum da hiç bir zman sprial taktırmak istemiyorum 
tarafından
Yok normal fırtlatmadım ama doğum yapmış gbı acı çektim 2 gun 3.gun sezeryan oldum Bı gecede öyle kaldım sonra evime geldim çok şükür evimi özledim yahu
tarafından
Bana öyle olmadı canm evimi hiö özleyemexim  bnde cuma doğum yapmıştm pazar eve geldim kızım küvezde kaldı durumu kritikti 10 gün kendimde değildim
tarafından
Öyleyse hep hastaneye gtmek istemişsindir
tarafından
Hastaneden hiç eve gelmek istemedim valla , beni taburcu etmesin die doktorum yalvardım ona
tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Adetin 3. Günü takiliyo canım ben 40 im çıktı hemen taktırdım zararı var mı bilemiyorum kımisi spiral taktirsa da korunuyo garanti olsun diye ama ben öyle yapmıyorum
(846 puan) tarafından
Bende taktiricam insallag dikkatli bir sekidle devam eder
(3,503 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Valla benim iş yerinden bir arkadasım taktırmıştı. Adet kanaması çok fazla oluyodu. Yine iş yerinden başka bir arkadasım da spiral takılıyken hamile kaldı. Onun için ben de hiç istemiyorum spirali. Benim de oğlum daha dört aylık. Napıcam hiç bilmiyorum. Sağlık ocağındaki ebeler prezervatif öneriyoruz biz korunmak için dedi
(9,101 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım. Ne yapacağımı şaşırdım ben de. Hiç bir seye güven olmuyo. İki sene kesinlikle ikinci cocugu istemiyorum ama bilmiyorum
(846 puan) tarafından
Bende ayni hamilelik 5 aydan sonra berbat gecti simdi dogdu yine zorlaniyorum
(9,101 puan) tarafından
Benim hamilelik iyiydi yine çok şükür. Ağrılarım çok fazlaydı ama unuttum sanki hepsini :) doğum zor oldu benim de biraz. Dikiş çok oldu. Çok geç iyileşebildim.
(9,101 puan) tarafından
Her an hamile kalma korkusu sardı beni şimdi de. Korkuyorum.
(846 puan) tarafından
Valla adet gunumdu olmadim bugub
0 oy
(954 puan) tarafından
Benim arka arkaya iki tane çocuğum oldu 3. Ye hazır değilim 5 aylıkken adet olunca hemen taktırdım 6 ay oldu koruyor ben memnunum erkekler e güven olmuyor kendini garantiye al , doğum sonrası psikolojiyi anlıyorum ama ona değer bi daha dogurmaktansa ,senelerce spiralle korunanlar var evet adetim bir az uzun sürüyor ama hiç bir zararı yok araştırdığımda göre ve kontrol için tekrar sadece ultrasonda bakılıyor
(846 puan) tarafından
Evet mantıklı
0 oy
(11 puan) tarafından
Bende 6 aydır emziriyorum taktıralı bir hafta oldu spirali ve ben adet olmamıştım hiç halende olmuyorum hap içmeyi unuturum prezervatifi de tam anlamıyla kullanamıyor eşim sevmiyor spiral taktırdığım dan da haberi yok ben şuan memnunum bakalım adet olunca ne kadar kanama olur bilmiyorum 
(11 puan) tarafından
Ve takılırken acı ağrı olmuyo sadece taltırdıktan sonra ağrın oluyo oda geçiyor leke geliyor birkaç gün oda bitiyor
(846 puan) tarafından
Harika bunu duyduguma sevindim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 428 göst.
6 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
6 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
23 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul karaaa (846 puan) tarafından soruldu

413,847 soru

12,456,994 cevap

46,520 kullanıcı

Kategoriler

...