Kızlar doğum yapalı 3 ay oldu eşim artık benle birlikte olmak istemiyo catlaklrıma karnıma yüzüme bakıyo sürekli ıgrenoyo mecburiyetten birlikte olmak istıyo isteyerek yaklaşmıyo soğuk davrenıyo yüzümde hamilelikten çok sıvlce izi kaldı sürekli yüzün çok kotu olmuş dıyıp duruyor dun saçımı kestırdım boyadım falan güzel olmuş olan hiç bışy demedi napacagımı bilmiyorum sizce napmalıyım
Önce aynaya baksın
Senin beyin kivanc mi kenan mi ne biliym bi burak ozcivit mi? Yada brad pitt de yaninda Angeline loie si eksik mi hissediyomus?
Bi de benim daha cok garipsedigim bsey var sen neden bseyler yapmak zorunda hissediyosun kendini? Hayatinda yapabileceğin en guzel seyi yapmışsın onun icin ömür boyu sahip olabilicegi en guzel hediyeyi vermissin. Daha da önemlisi o cani verebilmek icin kendindrn büyük bi ödün vermissin. Madem cok düşkün dıs görünüşe o da büyük bi ödün versin estetik diye bsey var. Koysun parayi ortaya.
Allah aşkına kendisi 4x4 mu bu arada seni istemeyen adam için sen neden seks yapmak istiyorsun o adam önce kendi g... nun bokuna baksin terbiyesiz bakamicak kadar kötü ise senin vücudun ve sen illa kocana bu halde bile yaranmaya çalışıyorsan bacim istenmedigin halde kocanın gözüne uyku bandı tak o esnada hem yatak odasına bir hareketlilik gelir Allah yardımcın olsun çok sinirlendim
La havle ya. Ne biçim insan o keyfinden mi olmuş sanki çatlaklar ne biçim inanalar var.
Sende doğum bakım kremi al canım internnetn. Çatlaklar için sivilceler için çok iyi kremler var mustelanin çok iyi.
Kendine iyi bak eşine aldırış etme. Sen anne oldun. Anne izleri onlar. Eşinin ayıbı öyle demesi
cocuk yapmayi biliyordu ama kolaysa kendi dogirsaydida fizigi bozulmasaydi bu ne sacmalik. sende canini sıkma canim canindan can cıkti senin kolaymi bi cocuk dogurmak zamnla normale döner vucudun kendine dikkat et.
Cocuk yapmasydi ozmn madem begenmeyck. Bende dogumdan sonra baya kilo aldm cok sknti yapyrm kndime esim sen bana cocuk verdn kizimn hediyesi onlar diyor. K.bkma senin esinin dengesizligi. Bir kadin asla gorunusu ile vurulmamali. Sende ona de giyimine yada gozune batan bsyine seni ozmn anlar
Dua et Canm genelde erkekler öyledir . sana bir hikâye anlatayım bizim orada oldu ..erkek bir kıza aşık olmuş ve bir sure birlikte sevgililik donemi yaşamışlar ve sonunda evleniyorlar .... İlk gece de adam sabah kalkıyor karisini arıyor ....karisi karşısinda diyor sen ne bakiyorsun adamda sen de kimsin diyor.... Diyor nasıl ben kimim eşinim tabi adam hiç makyajsız görmemiş ilk defa o gün gormuş yüzünü demiş ben o eski Karimi istiyorum demiş .....
Allah esine akil fikir versin, benim kadar catlagi plan yok herhalde,,bende esim beni bu skeilde sevmez diye cok takardim esim sag olsun, su catlaklar olmasa ne guzel olur dedigimde kızıyor, o dogumlari bende yapsam bende bu sekilde catlardim diyip teselli ediyor garibim :) cok sukur hic sorun etmedi
Allh akil.versin dyrm butun erkeklere
Yuzun icin sivilce kremleri losyonlar vs kullanabilirsin coke etkili ürünler var. Çatlaklar icinde var tavsiye ederim ama tamamen yok olmazlar sadece hafifler eskisinden iyi olur en azindan süsünü püsünü makyajini eksik etme her daim sacin basin kıyafetin temiz düzgün olsun evde esofman pijama da giysen dikkat et mesela ben kapaliyim evde hep taytla dar badiyle filan geziyorum polar don yerine :) bazen üşüyorum ama esimin hosuna gidiyo vücut hatlarını belli ettigi icin heralde sende bu sekilde yap kisa zaman vucudun toparlar kendini zaten daha cok yeni dogum yaptin
Valla ne denir bilemedim Allah hidayet versin bebek istemeseymis o zaman zahmetsiz rahmet olur mu ..
Belki eşinde lohusa depresyonuna şimdi girmiştir şaka bir yana öncelik olarak sen kendini nasıl hissediyorsun önemli olan o eşinden dolayı değil kendi iç dünyanda benim için öncelik kendi iç huzurun ve mutluluğum öyle olduğu zaman etrafımdakiler de bu pozitif enerjiyi alırlar.
Hiç üzülme o kilolar o sivilceler çatlaklar kayboluyor bi süre sonra. Sen bence onu yatağa alma. Madem beğenmiyor mecburiyetten beraber oluyor niye kendine bunu yapıyorsun ki? Ne hakkı var sana bunu yapmaya. Gitisn salonda yatsın..
Belkide sadece sen öyle hissediyosundur ? Aslında esin için değişen bişey yoktur canım?
Ay canım benim ya çok üzücü bir durum sivilcelerin için cildiyeye git ama emzirdiğini için hap kullanmasın en azından losyon krem falan verir birde bence senden öğrenmek değil de yeni duruma alışamadım makyaj falan yap evde
Sen ona dünyanın en güzel şeyini verdin. EVLAT verdin. Karşılığıda bu muymuş? Beyfendide ki lükse bak iğreniyormuş. Canım senin yapacağın bir şey yok senin bir kabahatin yok ki ne yapabilirim diye soruyorsun. Allah o kocan olacak adamı ıslah etsin. Yarın birgün onun da suratı bakılmayacak hale gelse sende mi iğreneceksin. Erkek milleti işte.
Çatlaklarını ve sivilcelerini sorun edecekse o zaman çocuk yapmasaydi :)
bu erkekleri varya varya toplayip toplu dovesim var sen annesin nne acilsr cektin hamileyken dogumda doğum sonrasi kim isterki alt ust olsun vuvudu ama annelik iste bebeklerimizden bize hatira o izler eslerinde anlayisli olmasi lazim gormemesi lazim eminim bebekten yemek bile yiyemiyorsundur tuvalete zor gidiyorsundur bide ustune bu psikoloji
1,491,966 soru
24,378,990 cevap
348,575 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın